Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky,
doufá, že tady některá ještě jste. Já jsem teprv teď došla domů. Byla jsem u kámošky, má 4-měsíčního klučínu, tak jsme drbaly a tak. Pak došla ještě jedna těhule a už to bylo v pytli. Zase jsem o něco chytřejší.
Radulko, prcek se narodil na konci srpna a letosni zari bylo hodne teple a se satkem v pohode, je fakt ze ja mela vzdy jen tilko a prcek bodycko ale poradily jsme si, zplavena jsem byla vic s kocarem ve kterem nechtel byt… ![]()
dalmatinko, jasne ze me muzes zapsat do seznamku mezi hosty
prckovi bude ted pul roku - chtela jsem napsat 29.2. a pak mi doslo ze takove datum letos neni
(narodil se 29.8.2006)
toxoplazmosa - ja mela pozitivni protilatky ale prodelala jsem ji jako mala holka takze se toho nebojte ![]()
no a zbytek si nepamatuju ![]()
enko l tak ja tam necham jen stanicek a rok narozeni jestly ti to nevadi. ![]()
toxoplazmozy se moc nebojim ale protilatky nemam ![]()
lucko pisu ti sz ![]()
Dalmi, moc děkuju, že ses zeptala. Hned zítra tam volám, ať zjistím jak to je a aby mi kdyžtak tu krev ještě nabrali. Raději nic nezanedbat, doufám, že Dr. ty testy už dělá a jen mi o tom zapomněl říct
.
Teď jsem doma zase na chvilku sama, takže sem někdo dojděte na pokec. Já mám vždycky tu smůlu, že když tady sem, nikdo jiný tu není. Ach jo ![]()
jsem tu
.
luci jo zavolej jim tam.
enko l klidne kecej ![]()
dneska me mimisek kope i prez den,tak na zitrejsi ultrazvuk nemam ani strach.
Jé, Dalmi, já ti tak závidím ty kopance. Já si na ně ještě asi chvilku počkám, ale už se moc těším. Musí to být úžasný pocit ![]()
je to uzasny.citim j i kdyz na brisko nesaham.vetsinou trvaji jen chvilku a nekdy i dele,ale je to krasny.neboj se za chvilku si je taky uzijes ![]()
Holky, já jsem měla fofr v práci, celý odpoledne jsme lítala po jednáních. Teď řeším pár věcí co se mi tu mezitím vyvrbilo v mailu a pomalu pofrčím domů.
Papa
Dělám dvakrát týdně do pěti, zbytek do půl čtvrté, ale dnes mám do osmi (pohotovost) ![]()
Už se taky strašně těším na pohyby, protože mimi uvidím až ve 20tt. Snad začne kopat dřív. ![]()
Evikule píše:evi jakto ze mimi uvidis az ve 20 tydnu??ty nejdes v 16 na testy a ultrazvuk?ja myslela ze jo
Dělám dvakrát týdně do pěti, zbytek do půl čtvrté, ale dnes mám do osmi (pohotovost)
Už se taky strašně těším na pohyby, protože mimi uvidím až ve 20tt. Snad začne kopat dřív.
Primář mi říkal, že se uvidíme ve 20tt. A doktorka(jeho manželka. mají společnou ordinaci, on dělá větší UTZ sám) mi dala ty žádanky na testy v 16tt. O UTZ nic neříkal ani jeden, ale v pondělí mám poradnu. Třeba se ještě zmíní. Četla jsem (viz výše) o tom, že pokud je vše ok, stačí ty základní velké UTZ (šetrnější pro mimi).
evi vetsinou se opravdu chodi na ultrazvuk jen trikrat za tehotenstvi,tak je mozne ze opravdu nepujdes ![]()
vetsinou je vic ultrazvuku nadstandart a ja je mam taky kvuly tomu ze me tehu je rizikove,tak je mozny ze opravdu pujdes az v 20tydnu
.
mimco urcite do te doby zacne kopat,tak budes klidna ze je vse o.k ![]()
holky necetly jste tohle.to je tak strasne smutny.rvu tady jak krava.zivot je nekdy tak krutej
http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…