Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
22.2.07 14:41

Ahojte holky,
doufá, že tady některá ještě jste. Já jsem teprv teď došla domů. Byla jsem u kámošky, má 4-měsíčního klučínu, tak jsme drbaly a tak. Pak došla ještě jedna těhule a už to bylo v pytli. Zase jsem o něco chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
22.2.07 14:41

Radulko, prcek se narodil na konci srpna a letosni zari bylo hodne teple a se satkem v pohode, je fakt ze ja mela vzdy jen tilko a prcek bodycko ale poradily jsme si, zplavena jsem byla vic s kocarem ve kterem nechtel byt… :)

dalmatinko, jasne ze me muzes zapsat do seznamku mezi hosty :oops: prckovi bude ted pul roku - chtela jsem napsat 29.2. a pak mi doslo ze takove datum letos neni :) (narodil se 29.8.2006)

toxoplazmosa - ja mela pozitivni protilatky ale prodelala jsem ji jako mala holka takze se toho nebojte ;)

no a zbytek si nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 15:16

enko l tak ja tam necham jen stanicek a rok narozeni jestly ti to nevadi. :wink:
toxoplazmozy se moc nebojim ale protilatky nemam :cry:

lucko pisu ti sz :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.2.07 16:23

Dalmi, moc děkuju, že ses zeptala. Hned zítra tam volám, ať zjistím jak to je a aby mi kdyžtak tu krev ještě nabrali. Raději nic nezanedbat, doufám, že Dr. ty testy už dělá a jen mi o tom zapomněl říct :evil: .
Teď jsem doma zase na chvilku sama, takže sem někdo dojděte na pokec. Já mám vždycky tu smůlu, že když tady sem, nikdo jiný tu není. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
22.2.07 16:45

dalmatinko, jasne ze nevadi do seznamku vam kecate nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 16:54

jsem tu :wink: .

luci jo zavolej jim tam.
enko l klidne kecej :lol:
dneska me mimisek kope i prez den,tak na zitrejsi ultrazvuk nemam ani strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.2.07 17:04

Jé, Dalmi, já ti tak závidím ty kopance. Já si na ně ještě asi chvilku počkám, ale už se moc těším. Musí to být úžasný pocit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 17:06

je to uzasny.citim j i kdyz na brisko nesaham.vetsinou trvaji jen chvilku a nekdy i dele,ale je to krasny.neboj se za chvilku si je taky uzijes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.07 17:06

Holky, já jsem měla fofr v práci, celý odpoledne jsme lítala po jednáních. Teď řeším pár věcí co se mi tu mezitím vyvrbilo v mailu a pomalu pofrčím domů.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 17:07

mispulin papa.ja jdu krmit ven ptacky.za chvilku se vratim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.2.07 17:31

Dělám dvakrát týdně do pěti, zbytek do půl čtvrté, ale dnes mám do osmi (pohotovost) :roll:
Už se taky strašně těším na pohyby, protože mimi uvidím až ve 20tt. Snad začne kopat dřív. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 17:50
Evikule píše:
Dělám dvakrát týdně do pěti, zbytek do půl čtvrté, ale dnes mám do osmi (pohotovost) :roll:
Už se taky strašně těším na pohyby, protože mimi uvidím až ve 20tt. Snad začne kopat dřív. 8)
evi jakto ze mimi uvidis az ve 20 tydnu??ty nejdes v 16 na testy a ultrazvuk?ja myslela ze jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.2.07 18:06

Primář mi říkal, že se uvidíme ve 20tt. A doktorka(jeho manželka. mají společnou ordinaci, on dělá větší UTZ sám) mi dala ty žádanky na testy v 16tt. O UTZ nic neříkal ani jeden, ale v pondělí mám poradnu. Třeba se ještě zmíní. Četla jsem (viz výše) o tom, že pokud je vše ok, stačí ty základní velké UTZ (šetrnější pro mimi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 18:30

evi vetsinou se opravdu chodi na ultrazvuk jen trikrat za tehotenstvi,tak je mozne ze opravdu nepujdes :wink:
vetsinou je vic ultrazvuku nadstandart a ja je mam taky kvuly tomu ze me tehu je rizikove,tak je mozny ze opravdu pujdes az v 20tydnu :wink: .
mimco urcite do te doby zacne kopat,tak budes klidna ze je vse o.k :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.2.07 19:43

holky necetly jste tohle.to je tak strasne smutny.rvu tady jak krava.zivot je nekdy tak krutej :cry: http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí