Poradna duly
Jana Čurdová
Radulko, mě to šíjový projasnění dělali na tom screeningu, měla jsem 1.3, prý v normě, takže mě uklidnili. Ale vám tady dělají ty tripl testy, i když to šíjové máte taky za sebou. Jsem z toho blázen. Snad Dr. nic nepodcení ![]()
jdu ven ze psem a z milackem.chodime krmit ptaky kachny a veverky
.co jsem tehu tak jsem hrozne precitlivela a krmim snad vsechno co se da
.mejte se krasne a vecer nakouknu
me taky ty tripl testy delat nebudou..dr. rikala za ten screening vysel moc a dobre a ze to staci..vyslo me to 1:50000
lenul me vysli stejne,ale sztejnak mi budou delat i tripltesty.na genet cz pisou ze je to tak lepsi ze jen ten nt skrinink nemusi odhalit vsechny vady,ale s kombinaci tripl testu jo,tak ho i radeji chci.
uz letim.papa
lenulinda píše:
me taky ty tripl testy delat nebudou..dr. rikala za ten screening vysel moc a dobre a ze to staci..vyslo me to 1:50000
Mě vyšlo 1:29000, takže prý taky dobrý.Ale na tebe nemám. Sis tady oddychla, že to dopadlo dobře, co? Teď jsi mě docela uklidnila. Jsem ráda, že nejsem sama, komu tripl testy nedělají.
To sijove projasneni je presnejsi, takze pokud jsou z nej dobre vysledky, asi je zbytecne delat jeste triply. Ja jsem menila po 12tt doktora, tak si chce asi jeste vse overit sam
Kdyz jim to pojistovna proplati, nemam nic proti. ![]()
Ja nemam do galerky co dat
Brisko vuuuubec zadne nemam. Jen k veceru je videt, ze jsem se pres den s tim jidlem moc neodbyvala ![]()
Az povyroste, urcite ho nafotim.
Holky. Uz se rozloucim. Prave jsem doobedvala a jdu si zdrimnout. Kdyz uz jsem cele dny doma, proc toho nevyuzit, ze?
![]()
Tak at vam briska hezky rostou. Papa
Leni jak víš tak ně to vyšlo stejně jako ty,ale ty tripl testy by se měli taky dělat,doktor říkal že bych to jedině musela odmítnou a podepsat,na triko si to nevezne tak nevím jestli tvá doktorka to bere na sebe kdyby něco…to mi řekl můj doktor ![]()
Holky, já se pro teď loučím. Příšel mi domů hladovej miláček, tak mu musím nachystat oběd. Objevím se tady ještě k večeru, tak doufám, že nebudu sama. Zatím pa pa a pohlaďte bříška.
Teda holky, vy jste se rozkecaly ![]()
Hezký fotky! Já zatím bříško nemám, tak až poporoste, tak určitě přidám. Další ultrazvuk mě čeká až po velikonocích, tak doufám, že mi aspoň to bříško povyroste, abych tam měla co dát ![]()
Dalmatinko,dík za odkaz na ty fotečky,já vážně nevěděla kde je hledat
máte je moc hezké,no já mám album vytvořené na koníku tak ho sem sem tam dám,ale nemám tam zatím nic nové
http://www.modrykonik.cz/album/album.php?…
jj jsem rada
s tema testama teda nevim..ale kdyz to tak ma i vic holek tak to snad bude ok..
do dalsi poradny jdu 12.3. tak me tu krev treba vezmou tam..uvidim ![]()
Taky si mylsím, že tripple testy jsou povinné a i když jsem byla na tom prvním screeningu, jdu za 2 týdny na tripple testy. I všechny moje kamarádky to měly takhle.
Rozhodně se o tom se svým doktorem aspoň pobav.
Papa, já pro dnešek taky končím, za chvíloi pomažu z práce domů
Uffff, teda holky
Vůbec nevím na co reagovat dřív, takových příspěvků.8O …oblečky nemám, budu kupovat něco málo až od 20tt, ne že bych byla pověrčivá, ale vždycky když koukám na oblečky, říkám si, že času ještě dost. …kyblík jsem chtěla, neznáte někoho, kdo ho používá a co na něj říká? …mám vybraný šátek na nošení mimi a kočárek peg perego culla (klasika, žádny hypermodern) http://nosenideti.cz/zbozi.php?… …nikdo nepřemýšlíte o látkových plenách? Jedno mimi „vyrobí“ 2500kg odpadu, který se rozpadne až za 500let!!! Abysme budoucnost našim čumáčkům ještě víc neztížili
Existují i moderní vícevrstvé látkové pleny. Papírové chci využívat jen na návštěvy, možná na noc-prostě minimálně.