Poradna duly
Jana Čurdová
Evikule píše:jo jsou krasny,akorat ja tu zabu chtela do kocarku a myslela jsem ze je mala a ona ma 30cm
Dalmi,ty hracky Lamaze jsou nadherny! Koukala jsem na ty stranky a uplne mne svrbi prst na mysiMoc se mi libi i zirafa a lvicek a …vubec vsechno. Ale radsi to jeste zkonzultuju s manzou.
On by se nezlobil, ze objednam bez nej, ale v rozhodovani jsem cholerik:„Ted nebo nikdy“
Abych se neunahlila
![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)17+4
andiska(28.11.1981/Brighton/V)16+5
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 16+3, 17+3
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)16+0
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)16+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 15+6
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)15+6
Mispulin(29let/praha)14+2
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)14+2
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)14+0 zitra ma narozeniny
Klaudule(1979/byk/praha/)13+4
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+1
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)12+6
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
nevim zda se sem zitra jeste dostanu
takze evikulko moc ti blahopreji k narozeninam a preji ti at se vsechny tva prani splni a at jste oba zdravy a hodne lasky a at se ti narodi krasne a zdrave miminko a proste at je vsechno krasnykrasne si to oslav se sklenkou vinka,to mimcu neublizi ![]()
http://sirmi.ic.cz/kytka/88.gif http://www.mimibazar.cz/…o4371277.jpg
Krasne nedelni rano!
EVIKULE: vsechno nejlepsi k dnesnim narozeninam! At je vse v poradku a at se ti splni to, co je pro tebe v zivote dulezite ![]()
Jinak holky, nevite, co zvysuje krevni tlak? Krome rozcilovani - s tim mi obcas manzel vydatne pomaha
(ale miminku se to nelibi) Alkohol ani kafe nesmim. Pry zeleny caj, ale ten v tehu taky moc nedoporucuji…
Neni nejaka potravina? Neco jako opak cesneku, ktery tlak snizuje???
ahoj holky,
už jsem se včera nestihla přpihlásit, tak odpovídám až takhle se zpožděním.
RADULKO tvojí zkušenost s tebou, bohužel, taky sdílím. O první mímo jsem přišla loni v srpnu v 12 tt. Zrovna jsme byli na Moravě u příbuzných, takže jsem skončila v Prostějovský nemocnici. Byli jsme z toho dost špatný, ale podařilo se nám to znovu snad hned na poprvý, co jsme zase mohli
. Teď jsem od 8 tt doma, protože jsem začala trochu krvácet, ale naštěstí už je teď všechno ok ![]()
DALMATINKO díky za přivítání a za ten email. Hned ji napíšu a doufám, že už budu moct fungovat normálně.
Jo jinak ty hračky jsou úžasný! Já mám tentokrát jen strach, kupovat něco takhle brzy, aby se pak ještě něco nestalo. Prvně jsem hned všechno řěšila, přemýšlela jak zařídím dětskej a koupila cestovní postýlku , no a pak jsme o to přišli. Tak teď jsem trochu posera.
Musim už končit, za chvíli jedem k našim. Tak na psanou v pondělí večer. papa a mějte se
LENYSEK
Holky,moc dekuju za prani ![]()
Radulko,na snizeni tlaku je rad spoustu, ale nizky tlak je na prd. Guarana, zeleny caj, kafe, …v tom vsem je kofein a s tim se to nema prehanet. Schizandra,leuzea…bylinky, ktere by se koncentrovane taky v tehu nemeli. Snad jsem nasla jen rozmarynu, celkem neskodna, nevim ale jak by chutnal cajik-ja ji davam jen do jidla nebo do koupele. Takze kazda rada draha. U leky je to stejny-na vys.tlak milion a na nizky jen jeden, ktery stejne tehulky nesmi. Takze rozumne kavicku (do 3 denne je to v pohode) a pri bolesti hlavy Panadol extra nebo Paralen extra. Je to obyc. paracetamol s trochou kofeinu-pusobi senzacne a trochu ti zvysi i tlak ![]()
dobre ranko.jdu jen na skok ![]()
lenulko ja taky o prvni mimco prisla ve 12 tydnunajedou prestalo bit srdicko.byl to pro nas sok a tu bolest ti nemusi popisovat.takze jsem taky na rizikovem tehotenstvi.
taky jsem se nejdrive bala neco kupovat,ale pak jsem si rekla ze si proste nebudu kazit tehotenstvi a co se ma stat to se stane,takze uz jsem ve 12 tydnu mela nakoupeno vsechno obleceni a spoustu jinych veci
![]()
na povery uz neverim a tehu si proste uzivam ![]()
tet co mimco i kope se uz vubec nebojim,akorat vysledku z tripltestu a ty snad budou o.k ![]()
vsem preji krasnou slunickovou nedely ![]()
Evikule přejeme i my vše nej nej nej,at se daří a vše je jak má být ![]()
Dalmi hračky jsou skvělý,taky mám svrbění,že bych něco koupila,ale pak si vzpomenu na to jak se narodil malý,já měla všechno nakoupený a on toho pomalu ještě jednou tolik dostal od rodiny a přátel,co se na něj přišlo podívat a musím říct,že s přemírou hraček se potýkáme dosud a nejhorší je,že si s tím malý ani nechce moc hrát,má toho prostě moc,už ho připravujem na to,že brzy se začne dělit o hračky…druhý budu už vychovávat skroměji…jen si chci koupit 2 věci-kojo polštář a chůvičky…
Můžu říct,že na mimibazaru jsem pořídila skoro vše na svatbu a vše nové a za zlomek ceny než v obchodě…měla jsem šaty od next za 700
…musím zmenšit tu fotku…
Ještě na vás juknu zatím papa…M.
Sedma:
Moc pěkný!
Úplná rodinná idylka. Je vidět, že se máte všichni moooc rádi
Tak hodně štěstíčka do společného posvatebního žitíčka! ![]()
Dalmi:
Kupujem asi žirafu,v nejužším výběru byl společně s ní i tvůj žabáček. Ale zatím vyhrály tahací nožky Aminy ![]()
Jinak já včera objevila pod kolenem nějakou vyrážku velkou jako dlaň…
Tak doufám, že to bude jen něco jako atop. ekzém(na který teda moc netrpím) a ne něco horšího…Zítra to ukážu na poradně.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)17+5
andiska(28.11.1981/Brighton/V)16+6
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 16+5, 17+5
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)16+1
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)16+1
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)16+0
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)16+0
Mispulin(29let/praha)14+3
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)14+3
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)14+1
Klaudule(1979/byk/praha/)13+5
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+2
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+0
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
sedmo krasny fotecky.jsi hezka nevesta
jinak z tema hrackama to taky nebudu prehanet,proto ze to vidim jak je to u neteri.plnej pokoj hracek a stejne si stim moc nehrajou. ![]()
evi zirafa je super.taky jsem do ni chtela jit ![]()
chtela jsem se dneska vyfotit,ale nedostala jsem se k mami,tak snad zitra.vsem preji krasnou noc a jeste krasnejsi sny ![]()
enkoprosim zkusena tehulko porad mi
potrebovala bych vedet jak casto se musi citit mimco.-citim hop tak jednou do hodiny,nekdy 1× za dve hodiny.je to normalni??
jednou jsi tu psala ze jsi jela na pohotovost ze nemas pohyby .jak dlouho jsi je nemela?
dalmi, takhle ze zacatku je nemusis citit cely den
ja jela az v 25tt a to protoze jsem je necitila od rana
ale u me to bylo praskama na tlak ![]()