Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
26.2.07 19:41
sedma píše:
Dalmi ty jsi rychlovka,díky…
Lenýsku vítej,já to tedy nepočítala,věřím v tom dr.,ale máš TP jen o 4 dny později než já,ale týdny jsi o 14 dní pozdeji :?: …mrkni na to…
Dalmi jinak 4 kila ze sebe vytlačit dá spoustu práce,co si pamatuju tak na mě leželi všichni co měli ruce:))
Jdu uložit syna zatím papa:))
neni zac :wink: to verim ze to neni jednoduche :lol: .hloavne ze je vse o.k.na tu bolest se rychle zapomene :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.2.07 08:13

Ahoj holky. Tak se po delší době zase hlásím. Pár dní jsem tu nebyla a vy jste se rozjeli jak vlak.

Evikule: Sice se spožděním, ale i přesto ti přeji k tvým 25. narozeninám hodně štěstíčka, zdravíčka,ať se ti narodí krásné a zdravé mimi a ať se ti splní vše co si přeješ.

Sedmo: Krásná svatební fotečka (když to vidím, chci se taky vdávat :cry: )

Ostatním holkám, které jsou po kontrole gratuluji, že mimisci tak krásně rostou.

Dalmi: Já mám termín porodu 11.8., tak mě tam když tak taky dopiš. Jo, a všimla jsem si, že tam nemám rok narození 1982, tak prosím, taky doplnit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.2.07 08:44

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)18+0
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+1
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 18+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 16+4
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 16+3
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 16+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 16+2
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.15+0
Mispulin(29let/praha)TP23.8 14+5
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 14+5
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 14+3
Klaudule(1979/byk/Praha/)14+0
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+4
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+2
iza(28let/Praha)
 Lucia1

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
27.2.07 09:04

Ahojky tehulky,

jakpak se vam dari? Uz presly vsechny ty nevolnosti?

Me vcera nejak nesedl jogurt, ale jinak (tuk tuk tuk) uz je to celkem v pohode. Konecne bych si to tehu mohla zacit uzivat, ne? :wink:

DALMI: TP mi stale pocitaji podle MS (7.8.), protoze tech par dni pry nehraje roli. Metrik si ale ponecham posunuty podle predposledniho UTZ. Jen mi to o jeden den nesedi s nasim seznamkem :lol: Je to spatne uz od 21.2. tam jsi mi jeden den ubrala :lol: Prosim o zmenu.Dik :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.2.07 12:00

Haló, je tady někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.2.07 12:41

ja jsem tady Lucosku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
27.2.07 13:05

Ahojky holky,jsem pěkná závislačka,hned jak jsem přišla domů už žhavím pc:))…jinak dnes u dr. vše o.k :) ,viděla jsem mimiska a už je to pěkný macek,minule šlo vidět srdíčko jako blikající tečinka a ted to byl blikající bod :lol: ,doktor mě ujistil,že vše je v pořádku,dal mi prášky na ty nevolnosti a řekl mi,že je mi blbě z nervů,prý mám odstranit co mě trápí,tak jsme se pak smáli,když říkal jestli to není třeba partner,rodiče nebo něco jiného…říkám to je mám jako odstranit,kdyby mě štvali :lol: ?…ale nic mě neštve,prostě normal život…jednou nahoře,jednou dole,tak holky pohladte bříška,mějte se rádi a bude vám fajn :lol:
Dnes jsem měla i chut něco koupit na mimi.ale bud to bylo předražené nebo mě nic nenapadalo…
Tak ještě nakouknu.ted vlastně budu ještě týden doma,tak si budu e mimina užívat víc:)…pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.2.07 13:16

Ahoj Lenuli. Jsi tady ještě? Neuteklas? Když tu nikdo není, tak kukám, co je tady nového a zapomenu se podívat, jestli tu někdo nepisnul. Nebaví mě aktualizovat diskuzi co 5 minut a čučet na vlastní zprávu.
Jak je?, všechno s mimi v pořádku? U mě snad jo. Na kontrolu jdu až 14.3., to je doba. Už se těším, až mimisa zase uvidím, budu zase klidnější. Pohyb ještě necítím, tak pořád stresuju, jestli je všechno v pořádku. A co nevolnost a chutě? Já nevolnostma už netrpím (naštěstí) a chutě mám jak kdy. Teď víc jím sladké, před těhu sem si dala čokoládu jednou za 14 dní a teď bych dlabala pořád. Zatím to naštěstí není vidět. Přibrala jsem zatím jen 3 kila, což myslím jde. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.2.07 13:19

Sedmo, jsem ráda, že u Dr. dopadlo všechno dobře a bobiš je v pořádku a krásně roste. Taky se nemůžu dočkat kontroly, ale ještě si musím počkat :cry: . Já jsem taky na pc skoro pořád, ale když tady většinou nikdo není, tak jen kontroluju, co se tady děje. Moc nás tady nechodí, jen samí známí. copak už nikdo nerodí v srpnu? Kukám Sedmo, že máme stejný termín porodu. Co břísko, už leze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 13:31

ahojky, to je dobře, že je vše ok.
Já přišla před chvilkou z kontroly od obvodacky. Na EKG mi natočila septální infarkt a poslala mě na kardiologii :-(. Začínám z toho mít depku. Nikdy jsem se srdcem problémy neměla. Prý to nemá dobrý vliv na pupíka a možná, že to mělo nějakou souvislost s prvním potratem. … to mě asi nedovolí chodit cvičit, co?

LENYSEK

• Citovat
  • Upravit
2222
27.2.07 13:43

Ahoj Lenysku. Já být tebou, plácnu sebou do postele a odpočívám. Sice nevím, jak vážné to je, ale se srdcem není žádná sranda a v těhotenství už vůbec ne. Na cvičení fakt raději zapoměň. Já přestala chodit do aerobiku co jsem zjistila, že jsem těhotná. Sice mi bylo fajn, ale říkám si, co kdybych ho vytřepala nebo tak. Už tak mi to dávalo zabrat. Takže bych ti radila jen odpočívat a šetřit se. doufám, že budeš v pořádku a mimi taky. Ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 13:55

ahoj Lucošku, dneska začínám 16 tt. ale už od 8 tt jsem na neschopence. Ještě, že mám pc hned u postele :-) Myslela jsem na nějaký cvíčo pro tehulky, třeba jen v klídku s balónama nebo tak něco, ale nejspíš si budu muset nechat zajít chuť.
a co ty a mimoušek, jak se daří vám :-)

lenysek

• Citovat
  • Upravit
11935
27.2.07 13:58

Lenysku, ja jsem mela v tehu problemy s tlakem a taky jsem nemohla chodit cvicit a je fakt ze ke konci mi to ani nevadilo jsem sotva chodila… ale myslim ze bys mohla chodit na nejake tehu masaze nebo relaxaci a tak ne? :) i kdyz nevim co ti povi na te kardiologii :(

sedmo, az budes mit tolik prispevku co ja tak budes teprve zavislacka, resp. to pak kazdej pozna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 14:10

to je prima nápad Enko :-) vidíš, masáže mě vůbec nenapadly a nakonec budou příjemnější než to cvičení :-) …, ale připadám si jak dr. amatér :-) našla jsem na webu popis křivky ekg se všema odchylkama, tak už to tady studuju. … měla jsem jít na medinu :-)
máš hezkýho mrňouska. jak se těší na bráchu nebo ségru?

lenysek

• Citovat
  • Upravit
2222
27.2.07 14:10

Lenysku, o tom cvičení se radši poraď s doktorem. Taky bych spíš ale řekla jen nějaké masáže nebo tak něco. Nic nenáročného ať se u toho nezadýcháš. Já jsem taky na neschopence, od 12. týdne. Začala jsem trochu špinit, takže mi napsal nějaké injekce a klid. Teď už je to v pohodě. Ale na nemocenské jsem pořád a doufám, že už mě nechá. Dělám totiž v nábytku a jsem tam sama. Nedokázala bych si představit, že bych tam s bříškem něco tahala, a tomu bych se ani nevyhla, když bych tam byla sama. Takže si doma vegetím, nestresuju a myslím, že je to tak lepší i pro mimi. Hlavně aby vše dopadlo dobře.

EnkaL: Zdravím tě mamino!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital