Poradna duly
Jana Čurdová
Lusošku pupík už vystrkuje růžky,ale nejsem žádný hubenour,tak ono to není jen mimi,ale ted to aspon mám na co svést
Po svatbě jsem vytahla těhu kalhoty a je mi fajn,dnes jsem si objednala jedny s laclem,jsem zvědavá jestli v tom nebudu mít p*del jako vrata
a co ty jak je?
Lenýsku držím palce,at to nemá vliv na toto mimi…mně shodou okolnosti taky dnes točili ekg,minule tam dr slyšel šelest,ale naštěstí je to v pořádku.A co ten tvuj termín a týdny,koukala jsi na to,podle TPby jsi měla týdnů víc ne?
S těma příspěvkama máš pravdu,ale já většinou čtu než píšu,jen poslední dobou se snažím napravit
…tak jdu něco dělat,za chvilku jdu do školky,tak at máme pak klideček:))
lenysku, Standa si jeste chvili na sourozence pocka, pokud se vubec docka..... ![]()
taky jsem zůstala doma kvůli krvácení, ale to už je teď v pořádku. akorát jsem 2 týdny musela brát ještě čistý progesteron. byla jsem po něm úplně mimo, spala jsem skoro 16 hod denně
teda mě to tak moc nevadilo, ale venda z toho byl vyřízenej. něco jsem mu vykládala a usnula jsem i v půlce věty ![]()
to už tě určitě nechá doma. dělat sama v nábytku, to bych kvalifikovala jako rizikový povolání ![]()
no mě už asi do práce taky nepošle, ale to mi vůbec nevadí. stejně jsem chtěla skončit, ale bylo mi blbý někam nastupovat, když jsme chtěli rodinu. no a taky potřebuju dodělat školu, takže se mi to víc než hodí.
lenysek
, ale znáš to Enko „kdo si počká, ten se dočká“
Sedmo to neřeš
, taky se oháním tím, že jsem pro pupíka zajistila bezpečnostní, tepelně izolační vrstvu
Tenhle TP mám podle PM a to jsem jako už v 15+5, ale podle UTZ je pupíkovi teprve 15+0. Normálně jsem to totiž dastala vždycky tak po 32 dnech, tak ten týden tam lítá, takže druhý termýn budu mít určitě později.
Lucošku, s Dr. to určitě proberu a uvidim, co mi dovolí.
holky a jak jste na tom s dovolenou? plánujete něco na léto? Já vůbec netuším, jestli má smysl něco objednávat. Třeba i jen v Čechách.
lenýsek
Sedmo, s tím bříškem jsem na tom podobně, pořád jsem tam měla jenom špek a špek a najednou koukám, a už to bylo i bříško. Teď už to nejde ani zatáhnou, takže to musí být bříško
. Těhu kalhoty taky už pomalu sháním, ale zatím jsem na nic nenarazila. Obíhám sekáče, nechce se mi dávat takové nehorázné peníze za nové, když je budu nosit stejně jen chvilku. zatím si vystačím s gumičkou na knoflíku
. Ale dlouho už to nevydrží. Jinak mimi se má fajn (doufám teda) a už se těším na pohyby. Akorát mě pořádně štve ta plynatost. Prdím kudy chodím
![]()
Lenysku já jsem unavená pořád. Ráno spím tak do 10 - 11 (pokud mě nevzbudí mamka) a pak si jdu schrupnout ještě tak kolem 14. A pak mi nedělá problém usnout už v 9 večer. Prostě takový malý medvěd. Taky doufám, že už mě na nemocenské nechá, do práce už nechci
Jsem ráda doma.
Lenysku, s tou dovolenou taky pořád špekuluju. Určitě ale ne v červenci. Měla bych rodit na začátku srpna, takže bych to neriskovala. Ale říkala jsem si, že kdyby mi bylo fajn, zajela bych někam třeba v květnu nebo červnu. Záleží jaké bude počasí, jestli zbydou finance a jak mi bude. Ale aspoň na prodloužený víkend určitě chci jet.
Dalmi, ty za náma dneska nepřijdeš? A Lenulindo, ty se touláš zase kde?
holky ja jsem byla jeste v cervenci na slapech pod stanem (prvni termin jsem mela 23.8.) takze to jde
ale urcite jen po cechach a nekoho kdo v nejhorsim i v noci vezme auto a odveze ![]()
ahojky.nemam dnes cas.tet jsem teprve dorazila domu z autoservisu a od mami.budu tak o 10tisic chudsi,mozna o vic
,ale hlavne ze auto bude zase jako nove.budu tet muset jezdit zdendovo.
radulko j to opravim az budu mit cas,tet si musim taky odpocinout ![]()
tak ja mam cviceni taky zakazane kvuly tomu ze mam moc velk brisko a roste mi rychle deloha,tak mam jenom odpocivat.nkam na dovolenou bych nejel.uz jsem zrusila dovcu na leto.jsem na rizikovem a radeji nebudu nic riskovat abych si to vycitala celej zivot a na dovolenou po cechach me moc neuzije.ja mam rada more a cechy me moc neberou
i kdyz vim ze je spoustu hezkych mist,ale proste to tak mame
.
pak budu jezdit k mori z mimcem,tak si tech dovolenych jeste uziju az az,tak me to ani nemrzi,ze si tet dam pauzu ![]()
jinak si troufam rict ze nejvetsi zavislak jsem tu ja
![]()
aspon podle prispevku ![]()
dalmi, tak si hezky odpočiň. Taky toho mám dost, když celý den lítám. Dá to ale docela zabrat, co?
No tak holky, kde jste? to jsem tu zůstala zase sama?
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)18+0
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+1
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 18+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 16+4
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 16+3
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 16+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 16+2
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.15+0
Mispulin(29let/praha)TP23.8 14+5
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 14+5
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 14+3
Klaudule(1979/byk/Praha/)14+0
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+4
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+2
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
uz jsem tu.radulko uz jsem tito dopsala a doufam ze jsem to teda dobre pochopi a opravila dobre.jinak ale nechapu jak to ze mas termin porodu jinak nez holky co jsou ve stejnem tydnu jako ty (teda o jeden den jinak) swead,Lucošek ?
Ahooj Dalmi. co jsem se to načekala, než se někdo přidal. Tak co, odpočinula sis pořádně? S tím TP Radulky je to fakt nějaké divné. Jestli to třeba není TP podle PM? Já mám metřík udělaný podle UTZ ve 12. týdnu. To prý je nejpřesnější.