Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošek píše:
Sedmo, s tím bříškem jsem na tom podobně, pořád jsem tam měla jenom špek a špek a najednou koukám, a už to bylo i bříško. Teď už to nejde ani zatáhnou, takže to musí být bříško. Těhu kalhoty taky už pomalu sháním, ale zatím jsem na nic nenarazila. Obíhám sekáče, nechce se mi dávat takové nehorázné peníze za nové, když je budu nosit stejně jen chvilku. zatím si vystačím s gumičkou na knoflíku
. Ale dlouho už to nevydrží. Jinak mimi se má fajn (doufám teda) a už se těším na pohyby. Akorát mě pořádně štve ta plynatost. Prdím kudy chodím
![]()
Lenysku já jsem unavená pořád. Ráno spím tak do 10 - 11 (pokud mě nevzbudí mamka) a pak si jdu schrupnout ještě tak kolem 14. A pak mi nedělá problém usnout už v 9 večer. Prostě takový malý medvěd. Taky doufám, že už mě na nemocenské nechá, do práce už nechci
Jsem ráda doma.
Tak to jsi mne uklidnila…ja myslela, ze tovarna na prdy a krky jsem jen ja
Je to se mnou hruza ![]()
Ahoj Eviku,
neboj, myslím, že nejsme jediné, akorát se o tom docela blbě mluví. Jsem zvědavá kdy to přejde (jestli vůbec). Můj se mi pořád směje, že prdím jak starý fotr. Je to fakt hrůza. Už mám strach jít někam na delší návštěvu. Párkrát to byl docela trapas. Ale většina kámošek už těhu byly, takže to chápou.
Lucošek píše:ahojkyno necham to takle a radulka to kdyz tak potom pozmeni
Ahooj Dalmi. co jsem se to načekala, než se někdo přidal. Tak co, odpočinula sis pořádně? S tím TP Radulky je to fakt nějaké divné. Jestli to třeba není TP podle PM? Já mám metřík udělaný podle UTZ ve 12. týdnu. To prý je nejpřesnější.
tak tema vetry se mi taky tyka
.teda tet uz nastesti ne,ale asi do 16 tydne .to bylo strasny.tet mam ale horsi problem
.nevydrzim bez wc dele nez 15-20 minut.ja nemuzu jit ani do kramu
.je to strasny.mimco mi snad skace po mocaku,nebo nevim co to je
![]()
nejhorsi je ze ty vetry jsem ani drzt nemohla,proto ze to strasne bolelo
.jeste ze uz to preslo ![]()
Ja jeste petkrat vic krkam,nalacno, po jidle…to je jedno. Radek se taky strasne smeje, ze krkam jak chlap v hospode… ![]()
Ahoj těhulky, sorry že Vám sem lezu,
jsem z října 2006. Chci Vám jen popřát krásné a bezproblémové pupíky
ať v nich rostou ty nejkrásnější mimísci.
ALE hlavně chci přivítat na servru LENÝSKA, jsem ráda, že se zapojila, a doufám že bude taky brzo závislá ![]()
ahojky, tak koukám, že z domácích tu teď nikdo nehraje ![]()
no, alespoň jsem si přečetla vaše včerejší příspěvky
teda u témat krkáni a prdy jsem se tu málem umlátila smíchy
, ale mám stejný problém. teda krkat mi nejde, ale prdím hrozně. Občas to teda svedu na pupíka
, ale nikdo tomu moc nevěří.
jinak díky za příspěvky k tý dovče. něco kratšího doma asi podniknem.
lenýsek
ahojky.tak ja mam dneska uklizeci den
.ja jsem tak lina neco delat ![]()
Ahoj holky, já mám tenhle týden dost vytížený v práci, poříd někde lítám po schůzkách a když doběhnu k PC tak řeším mraky mailů a pořád mi někdo volá a něco po mě chce ![]()
Ale jsem ráda, že apsoň trénuju mozek, já bych se doma zbláznila, byla jsem 2 týdny na nemocenské a už jsem prosila doktora aby mě pustil do práce. Baví mě to a máme tu super kolektiv, tak se mi bude stýskat ![]()
Jinak já jsem se dneska ráno málem nevešla do jedněch kalhot, neměla jsem je asi 2 týdny a už jsme je skoro nemohla dopnout.
Takže už bříško trošku roste, hurá ![]()
hm, máte můj obdiv holky. Uklízecí den by si náš byteček taky zasloužil, už to pěkně dlouho odkládám. Čím jsem doma dýl, tí jsem snad línější. hrůza.
Mispuline, to je fajn, že máte v práci prima kolektiv a baví tě (i když to vypadá, že tam máš pěkný blázinec
)Já to měla přesna naopak, takže jsem ráda, že zůstávám doma.
lenýsek
lenysku u nas ten uklizeci den neni tak casto,takze je to zahul to pak tady vse uklidit.jeste jsem tak strasne porad unavena.
mispulko u nas v praci byl taky super kolektiv a jeste navic jsem delala sefovou proto ze to je podnik meho taty,ale stejne bych to tam uz nezvladla.po holkach se mi moc styska,ale mimco je pro me prednejsi.uz v minulem tehotenstvi jsem mela od zacatku neschopenku kvuly tomu ze jsem tam musela bejt 12 hodin a tet ji mam kvuly tomu predchozimu potratu,takze uz jsem doma od brezna minuleho roku.
doma je dobre ![]()