Poradna duly
Jana Čurdová
Jsou to fakt nadherny a vymakany hracky…A za to fakt muzes ty, Dalmi!
Nebyt Tebe, usetrim penize a koupim nejakou „vkusnou“ PVC hracku
Takze Ti spis dekuji
Jdu spinkat, pekne sny o zdravych mimiskach ![]()
Evikule píše:tak promin
Jsou to fakt nadherny a vymakany hracky…A za to fakt muzes ty, Dalmi!![]()
![]()
Nebyt Tebe, usetrim penize a koupim nejakou „vkusnou“ PVC hracku
![]()
![]()
Takze Ti spis dekuji
Jdu spinkat, pekne sny o zdravych mimiskach
Ahoj..tak jsem vcera chtela cihat na ty bublinky
lehla jsem si a tak za 10 minut jsem byla tuha
takze jsem to zaspala ![]()
pěkný ráno,
tak to teda budu taky číhat na bubliny. Vždycky se večer u tv válim s vyvalenym pupkem, ale zatim jsem nic nespozorovala
, ale už aby bylo 8. a měla jsem po kontrole. se mi z těch vašich fotek zdá, že mám na 16 tt pupika nějakýho malýho ![]()
jinak máš dalmi pupíka krásnýho a v těch džínách mu to fakt sekne ![]()
Dalmi, seš si jistá, že bdeš rodit v červenci? Máš vtěší pupek než moje kolegyně, která má termín začátkem května ![]()
Ale máš super tričko, moc ti to sluší. kdepak si ho sháněla?
Já asi vyrazím o víkendu na nákupy, potřebuju nějaký slušný těhu kalhoty do práce a možná nějaké tričko
ahojky.moc diky
![]()
tricko a kalhoty mam z newjorku(nevim jak se to pise).mam od tamtud spoustu tricek co vypadaji jako tehotenske a pritom tehotenske nejsou.
kalhoty mam taky tam odtamtud.nejsou thotenske,ale ma svagrova je nosila cele tehotenstvi.uz jsem si je koupila asi pred 2 rokyv nemecku na to az budu tehule
.jsou asi spis pro ty co rychle pribiraj,proto ze se daji ruzne nastavovat a ubirat
.dala jsem tenkrat za ne asi 1000,– myslim ze je mam z mnichova kdyz jsem tam pracovala,ale nejsem si jista nebo z waidenu
u nas jsem takove nevidela ![]()
to tricko stalo asi 500kc a mam jich vic a v ruznych barvach a je neskutecne pohodlne a moc krasne ![]()
jo a jsem si jista ze budu rodit bud v cervenci nebo na zacatku srpna
.taky jsem si jista ze je tam jen jedno mimco ![]()
ahojky, jsem tu. teda dopoledne tady bylo úplně mrtvo, několikrát jsem nakoukla a nikde nikdo.
Já mám stejně střižený šaty z orsay a je fakt, že moc pěkně sedí. škoda, že černý, brácha se za 14 dní žení a já se asi do ničeho nenarvu.
s tím něměckem máš dalmi úplnou pravdu. mám z frankfurtu několik pěkných věcí od esprit a s'oliver, ale když se jdu podívat tady, tak je to strašně drahy a ještě mi tu přijde spíš jak nějaká hrabošárna. to už musí být, když za ty prahy něco stojí ![]()
lenysku to jo.v oliveru jsem tam taky nakupovala.ja tam pracovala asi 4 mesice jako baramanka,tak jsem si tam nakoupila hodne veci.et uz se tam bohuzel nedostanu,tak nekupuju tady v newjorku a nebo v pume,ale v tom newjorku maj spoustu veci co vypada jako tehu a nejsou.v orsei sem taky par veci ulovila.tak bracha se ti zenii??to mas supr ze tet.tet se urcite jeste do neceho vejdes.cerny klidne muzes mit kdyz to ozivis treba ruzovou kabelkou botama nebo bilou kabelkou a bilyma botama.
muj bracha se zeni az v cervenci 7.7,takze to ja budu mit honku se do neceho dostat ![]()
já tam byla necelý půl rok jako au-pair. no v new yorkru jsem teď docela dlouho nebyla, tak to budu muset napravit
když jsem šla dopoledne z knihovny, koukla jsem do jednoho sekáče. mám to kousek od baráku. za výlohou měli prďácký hadříky od mexx a next. odolala jsem , ale po kontrole, už na to vlítnu
pořád jsem trochu srabík, potřebuju vědět, že je vše ok.
jo taky jsem ráno mluvila se sousedkou (je to gynekoložka) o tom mým ekg. ono to asi nebude tak hrozný. tyhlety přenosný ekg, co to hned vyhodnocujou se prý maj brát trochu s rezervou.
lenysku tak to jsem rada ze to neni nic vazneho
.oni porad z necim strasi a pak to vse vypada jinak
.hlavne at je to v poraku.
do newjorku se dojdi kouknout.nak se tam v posledni dobe polepsily z tema vecma.jednu chvily to tam stalo za houby ![]()
jinak ja uz mam na mimiska vse obleceni nakoupeno.uz ve 12 tydnu jsem vse zvladla
.mam toho ale strasne moc.az zbytecne ![]()
už se na o nakupování taky těšim
posledně jsem viděla v h&m bombový botky, ale vyloženně pro holku. jako byly starý číny (pamatuješ ty kontníkový kecky s gumovou podrážkou), nop tak úplně takový řůžovo žlutý. a byly asi jen za 250,– . byly dokonalý a vůbec tam měli hromadu hadříků ![]()
a necháš si říct, co to bude?
Ahoj Dalmi, já si vůbec nevšimla, žeš mi poslala SZ ![]()
Ale už jsem to napravila, máš to tam…
Já jsem bohužel vysoká 185cm, takže v NY ani v Orsay nakupovat nemůžu, to je na prcky a hubeňoury ![]()
Ale s tím Německem si mě inspirovala, taky jsme občas jezdili do Drážďan, možná bychom si o víkendu mohli udělat výlet ![]()
Lenysek píše:je tek boticky jsme zatim nekoupily.mam jedny malicky ruzovy z pumy.staly asi 900kc,ale jsou uzasny.musela jsem je koupit.mela je neterinka a tet mi je zase daly kdyz znich vyrostla
už se na o nakupování taky těšimposledně jsem viděla v h&m bombový botky, ale vyloženně pro holku. jako byly starý číny (pamatuješ ty kontníkový kecky s gumovou podrážkou), nop tak úplně takový řůžovo žlutý. a byly asi jen za 250,– . byly dokonalý a vůbec tam měli hromadu hadříků
a necháš si říct, co to bude?