Poradna duly
Jana Čurdová
Unaveně ![]()
Tenhle týden jsem měla dost hektický v práci, tak už se těšim na víkend, njak mě to úplně vyšťavilo.
Jinak snad všechno OK, znervozňuje mě že nevím, jak se má mimís, na kontrolu jdu až 19. března, ale doufám, že je všechno OK.
Co u Tebe?
ja te obdivuju ze vubec chodis do prace ja bych to vubec nedavala ![]()
ja jdu na dlasi kontrolu 12.3…takze jeste tyden musim vydzet taky me to znervoznuje ze nevim jak se ma…nejradeji bych chodila kazdy den na utz…
a co brisko?? uz nejaky mas??
Mě to v práci baví, byla jsem 2 týdny na neschopnce v lednu a byla to hrůza. Aspoň to utíká, navíc stavíme barák a tak je rozdíl jestli přinesu domů celou výplatu nebo 12tis ze sociálky ![]()
Jsem v podstatě pánem svého času, tak si to můžu přizpůsobit, navíc buď sedím u PC nebo jsme na schůzkách, tak to není tak hrozný.
Bříško pořád nic moc, malej špíček mám, večer větší ![]()
Ale v úterý jsem měla na sobě jedny sváteční kalhoty, který normálně moc nenosím a už sem je málem nezapla.
to ja nemam ani tech 12000 normalne…ted jsem dostala 4300 namocenskou za leden…to jo penize jsou hruza…
trochu jo
me to teda ted tak neprijde ale vzdycky kdyz me nekdo vidi tak rika ze jo ![]()
Jdu na obídek, tak zatím páčko.
Doufám, že až se vrátím, tak nás tu bude víc
dobre ranko.tet jsem teprve vstala.zdaly se mi krasny sny ![]()
jdu delat rajskou a pak prijdu.
ja mam tetko porad chut na naky omacky ![]()
Ahojky všem,jak jsem ted četla vaše příspěvky o bříšku,musím něco napsat…dnes mi přišli ty lacl kalhoty a připadám si v nich jak statný stěhovák,uplně obr břicho a malý říkal,že vypadám jak Bořek stavitel
…ted se s malým léčíme,protože si zase přinesl ze školky angínu,letos je to děs,pořád je na hromadě,proto ani moc nestíhám psát,ale čtu pravidelně…
Dalmi tvoje bříško je moc roztomilé ![]()
Leni u mě výška fundu13 cm v 15+3,pročpak se ptáš?Ani pořádně nevím co to je…
Kde jsou dneska všichni???Dnes mi teda ani nechodilo upozornění na meil…
Jdu si něco nachystat na papu,honí mě mlsná…páá…M.
ja prave taky moc nevim co to je..tak jen tak jestli to mame nejak podobne ![]()
A to vám holky měří jak? Mě dělal jen klasické vnitřní vyšetření a pak poslouchal tím přístrojem srdíčko mimíse. Do průkazdy mi jen načmáral nějaké klikyháky, ale jen asi 4 slova, vůbec to nepřečtu, ale žádné cm tam nemám
to nevim jak to meri…proste me jen vysetruje rukou..a pak to napise do prukazky…
Tak jsem to našla: výška děložního fundu = růst těhotenství od spony stydké k nejvýše uloženému bodu dělohy
Mně to měří na ultrazvuku a tyky zapisuje do těhu průkazky do toho grafu.Zatím pa…M.
me ty fundy jeste taky nemerily
.mozna az na dalsi kontrole.prej kdyz je vse v poradku na ultrazvuku,tak se to dela normalne i klidne dele,tak nemejte strach ![]()
sedmi diky.no spis je to obr nez roztomily ![]()
hod taky ffotecku ![]()
lenulinko ty jsi jeste taky nehodila fotecku
hodila jsi jenom brisko.nebo se pletu??
Ahojky,
rada bych chodila casteji, ale nemuzu, v praci je to na palici
Vcera jsem byla poprve na tehotenskem kurzu. Je to 30 minut cviceni, 10 minut relaxace a 20 minut povidani o tehotenskych tematech. Bylo to moc fajn ![]()
Jinak jsem se uz registrovala do porodnice, tak snad me vezmou ![]()