Poradna duly
Jana Čurdová
Sláva, tak je to tam. Uff, to byla fuška ![]()
Takže tohle je moje bříško. Oproti vám fakticky menší. Jak to děláte?
ahoj holky
,
dalmi, učitě to bude dobrý, jen pořádně odpočívej!
holky, pupky máte obě móc pěkný. mě furt připadá, že tam mám jen špek. kdy vám to narostlo
? to když mám fotky uložený v pc, tak už je do odkazu nedám, že ne ?
Ahojky Lenysku. tak si ty fotky z PC ulož do naší galerky a z tama už ti to půjde. Ale je to hrozný, než se k tomu dopracuješ.teda aspoň pro mě bylo.
Pupík rostl tak nějak pomalounku. Taky mi ale připadá, že to pořád vypadá jako špek. ale špek to není, protože je to takový tvrdý a nejde to zatáhnout.
S těma fotkama to zkus jak to popisovala Lenulinda. Když jsem to pochopila já, tak ty taky.
asi se ptám na blbosti, ale taky nejsem žádnej pc machr ![]()
můžu ještě nějak upravit velikost fotky, když už jí mám uloženou? obě fotky pupíka maj přes 2 mb, takže je na web nedostanu.
lucošku, já to zkoušela, ale maj omezenou velikost na něco přes 1000 kb, tak mi to pupíka nechce zkousnout ![]()
Tak s tím jsem měla taky problém. Určitě to zmenšit jde, ale ještě jsem nepřišla na to jak. Já to vyřešila tím, že se fotím telefonem. Stejně jsou ty fotky malý, takže to úplně stačí. Pokud máš na tel. foťák, tak to zkus. A nebo jako Sedma webkou, jestli máš.
tak teď to sem ještě vložit
…
http://www.email.cz/getAttachment?… /> a
http://www.email.cz/getAttachment?…
a je to. tak snad se to povedlo
fotky zmensite v programu malovani.
no dneska je to lepsi.asi to budou jen vazy ,proto ze je to jen kdyz se ohejbam nebo kdyz dlouho sedim,tak jsem zatim u dr neotravovala.kdyz tak tm zajedu zitra ![]()
Ahojky holky,teda to jsou pupíky…lucošku já mám zase břicho a závidím ti,že ho nemáš špekový,prostě jen mimi…já už se vleču jak tank a když si mám zavázat boty,tak je to uuuuf…Leni taky hezký:)…dnes jsem nemohla nějak spát a ráno jsem vstávala brzy k dr,aby mě ještě nechal doma,moc se mi to zalíbilo:))vše hezky stíhám,společnost mi dělá Robík,prostě pohoda,jen bych ho občas prodala,ale to už patří k tomu:))
Ted jsem potkala kamarádku,má čtvrtýmiminko a řeší jak to budou dělat v autě,nebo jich je šest,teda mazec:),ale trošku jí závidím velkou rodinu,ale neumím si to představit v praxi…
Tak já jdu dovařit zatím papa M.
Lenysku, zkopíruj tam tu druhou adresu na odkaz a bude to O.K.
jsem ráda, že se ti líbí sedmo ![]()
lucošku, já to teda ještě zkusím, ale jestlis emi to nepovede, tak fakt nevim
a