Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
6.3.07 19:28

SEDMO a LUCOSKU: jsem v tom s vami. Taky nechceme vedet, co to bude. Tak doufam, ze mi to odhodlani vydrzi.

Musim letet, manza ma hlad a zapecene testoviny s brokolici tu uz krasne voni…

Papa a pohladte briska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 19:34

Luci super…já ikdybych si to nechala říct potajnu 8) ,tak bych to nevydržela říct a je fakt,že když koupím šatičky a bude to kluk,tak je dám někomu,kdo je unosí…u malýho jsem nakupovala neutrálně nebo modrou,protože holka v modré nevadí,a kluk v růžové vypadá blbě :D
Enko to je svatá pravda,jediné co jsem si přála když se narodil malý,se vyspat a nějaká vizáž mi byla putna,tedy pokud někdo nepřišel :lol: a ted jsi mě připoměla to blinkání(hrozný kolik toho člověk zapomene),nebo koliky,no radši budu myslet jen na to pěkný :lol:,třeba na to jak pujde na vysokou školu :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 19:37

Rady vítej v klubu :wink: a prosím recept na ty těstoviny,ráda bych totiž našla recept s brokolicí,který bude chutnat i chlapům a jestli některá znáte taky nějaký,tak ho hodte na sklo…díky…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 19:38

Tak už je nás víc tajnůstkářek. Aspoň tady holčiny budou do poslechní chvilky napnutý co vyleze. Radulko a Sedmo, už máte vymyšlený jména? My máme pro holčičku Kristinka nebo Linda a pro kluka Vikror nebo Alex(andr?). Ale to je jen prozatím. Musím prostudovat i alternativní kalendáře, jestli se mi tam něco nezalíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 19:42

Já dělám zapékané těstoviny s brokolicí s bešamelovou omáčkou. Jen do omáčky přidám špetičku chilli a pár stroužků česneku a nechám v ní rozpustit kousek eidamu a kousek nivy. Je to pak takové pikantní. A nechám ještě chvilku dopéct a je to. VÝBORNÉÉÉÉ!! A chutná to i mýmu chlapovi, to už je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.3.07 19:43

holky nevyspala jsem do ted :) nechapu holky resp. jejich deti co jim v noci spi uz buh vi jak dlouho :lol:

no me je fuk jak vypadam i kdyz nekdo prijde protoze to proste nestiham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 19:43

sedmo kdyz uz je to o.k,tak tam nebudu otravovat.hlavne kdyz nejsem objednana tak je to tam cekani na 3 hodiny a to se mi teda vubec nechce si tam jeste mackat brisko zbytecne.na ko jdu uz 20,tak kdyz to bude o.k jako dneska tak tam nebudu otravovat.zadny problemy nemam a tady presne moje problemy popisuji jako normalni http://www.porodnice.cz/default.asp?…

kopance citim stale vic a dokonce mi dneska prslo z rodiny jak chodi meily jak roste brisko ze bolesti v tomhle obdobi jsou normalni,ze mmco se uci delat kotrmelce a proto je deloha vic zatezena a boli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 19:45
Lucošek píše:
Já dělám zapékané těstoviny s brokolicí s bešamelovou omáčkou. Jen do omáčky přidám špetičku chilli a pár stroužků česneku a nechám v ní rozpustit kousek eidamu a kousek nivy. Je to pak takové pikantní. A nechám ještě chvilku dopéct a je to. VÝBORNÉÉÉÉ!! A chutná to i mýmu chlapovi, to už je co říct.
ty jis tetko nivu?nemas strach?plisnove syry by se jist nemely :wink: .ja se jim teda vyhejbam obloukem i kdyz jde jen o omacku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 20:01

No Dalmi máš pravdu, měla bych být opatrnější. Teď jsem ty těstoviny dloooouho nedělala a nivu jsem taky neměla dlouho. Tak je příště udělám bez nivy. Ale myslím, že i kdybych jí tam trošku dala a nechám to přejít varem, nemělo by se nic stát. To bych pak nesměla nic :lol: . Ale vyhýbám se takovým majonézkám, salátkům a podobně. Z těch mám teď docela strach. Když ne listerioza, tak zase salmoneloza a pořád něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 20:04

Holky,já se pro dnešek loučím. Začíná Ordinace (jsem na ní teď docela závislá :lol: ) a musím se trošku pomiliskovat s drahým ještě než mi usne. Tak se mějte krásně a pohlaďte bříška. Zítra sem zase nakouknu. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 20:09
Lucošek píše:
No Dalmi máš pravdu, měla bych být opatrnější. Teď jsem ty těstoviny dloooouho nedělala a nivu jsem taky neměla dlouho. Tak je příště udělám bez nivy. Ale myslím, že i kdybych jí tam trošku dala a nechám to přejít varem, nemělo by se nic stát. To bych pak nesměla nic :lol: . Ale vyhýbám se takovým majonézkám, salátkům a podobně. Z těch mám teď docela strach. Když ne listerioza, tak zase salmoneloza a pořád něco.
kdyz to prejde varem tak je to o.k,ale ja se stejne bojim.dokonce i zdendovy jsem to zakazala tahat domu :lol: :lol:
vsude ciha neco.japrevaruju i sunku :oops:
tet uz to tak ale neprozivam jako na zacatku :lol:

jdu na ordinaci.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 20:37

Dalmi tak to pak jo,když je to tak…ale když už tě kope ted tak moc,je mi tě líto dopředu,protože to si před koncem těhu užiješ…
Lucošku díky za recept,zkusím to…vaření mě baví,ale to vymýšlení co uvařit je hrozný…ale zítra jsem si vydyndala buchtičky se šodo:) mnam,ale budu k tomu muset udělat nějakou hustou polévku,aby chlapi neprskali:),hlavně ten velký:)Jinak jména:Kluk Ondřej a holka Zuzana,vím,že jsou dost častá,ale Ondru mám v oblíbených už když jsem čekala malýho a Zuzku si vymyslel malý…taky se mi líbil Vítek,ale je to jeden náš kamarád a můj milý žárlil:) a brácha je Viktor,ono vubec naše rodina je tak rozrostlá,že najít nějaké jméno,které někdo nemá je vcelku fuška.A taky se mi líbí jména,které se dají sklonovat a vyjadřovat svoje emoce…třeba malý když je hodný,tak je Robišek a když zlobí,tak je Robert a on to taky bere jako trest…
Nivu taky miluju,dělám zas občas omáčku s těstovinama…já teda vše převařuju zas moc…mám hrůzu,že by něco bylo nedovařeného…blééé…tak jdu malýho uložit zatím papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 21:42

no radeji jsem to dr stejne zavolala a ujistil me ze je to o.k.
uz tetko tak eplasim.telo se proste meni a je to zahul.jeste jak jsem normalne hubena,tak je to pro nej asi sok. :wink:
tak mi mame zatim adam,matyas anetka,kristynka a natalka a nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 22:00

Dalmi všechna jména jsou hezká,nejvíc mě zaujal Matyas…jsem nějaká unavená,třeba se dostanu do postele dřív jak v jednu,miláček má už 4 noční,tak já neustále v noci netím a jak se někde začtu,je konec a ráno jsem jak přejetá parním válcem,když malý zavelí maminko vstávej už je bílý den,tak bych si naliskala…
Tak zaím papa a pohladte bříška…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
6.3.07 22:13

holky, neboli vas nahodou sem tam hlava, me vcera zacla bolet v praci a dneska cely den taky, hlavne kdyz se pro neco ohnu, neni to divne?
a kolik uz jste pribraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital