Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
10.3.07 18:02

ahojky, dneska tu zas nikdo neni?zrovna mam vikend volno a nikde nikdo..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.3.07 18:30
Klaudule píše:
Ahoj holky,
tak vas zdravim po dalsim pracovnim tydnu :( Dnes rano jsem byla na triple testech, sestricka mi pro stesti poplivala zkumavky :D Mam si pry zkusit zavolat uz ve stredu, tak snad to dobre dopadne. Drzte mi, prosim palce, at vse dobre dopadne.
Dnes jsem koupila prvni vecicky pro mimiska, samozrejme v neutralnich barvach - bodycka a teplacky ve velikostech 56 a 62 a taky jedno chrastitko. Je to tak kouzelne malicky :lol:
Taky jem omrkla kocarky. Libi se mi od Jane oranzova trikolka 3kombinace :wink:
Hezky vikend.

Ahoj Klaudulko,
ja si mam taky volat o vysledky ve stredu-tak si muzem drzet pesti navzajem. Ja mela smulu na laborantku-modriny mam na obou rukach, :roll: protoze mi toho brala zrovna vic(i stitna zlaza) a nechtelo to tect. :? Jeste ze to dobre snasim. Taky se divne divala na jednu z tech mnoha zadanek, jestli to je vubec zadanka 8O :roll: (tiskopis nemocnice a ja byla na poliklinice), tak ani nevim, jestli vedela, co s tim a nevykaslala se na to.Snad ne 8)
Jinak jsem dnes koupila v Tescu krasny spaci vak, ale vlastne nevim, co s nim :oops: To se asi uz vubec nedava perinka a mimi spi jen v nem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.3.07 20:37

ahojky :) ,
Liduško, prosím tě a jak vypadá ten holter? jsem na něj objednaná v květnu, ale vůbec si nedokážu představit jak je to velký, kam ti co přilepí nebo přivážou a tak :?:
Evikule, myslíš ten béžovej s medvídkem a nějakým nápisem dole? :) zrovna dneska jsme na něj koukali s vendou a taky se mi moc líbil. pak už nepoužíváš žádnou deku, je jen v tom pytli.
pomalu očíhávám nějaký kočárky, ale zatim nevim co mám pořádně chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.3.07 20:42

Lenysku, presne ten s medou…je krasnej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.3.07 20:56

jéé :D no to je prima, taky pro něj sjedu, za ty prachy je supr a ten méďa je perfektní. :) zrovna jsme na webu očumovali kočárky. nejvíc se nám líbí jané nomád 07, tak už jinej ani hledat nebudem. četla jsem, že chceš rodit u apolináře. tak to bydlíme někde kousek od sebe :) já jsem zaregistrovaná v podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.3.07 21:15

nene, to jsem nebyla ja… jsem z Ceske Trebove, k Apolinari bych to mela trochu z ruky :lol: :lol: :lol: Kocarek ja mam taky vybrany…ale je to takova vymakana klasika Peg Perego Culla-ctyrkolka, hluboka velka korbicka, mozne pouzit jednodusse podvozek i na sportak .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.3.07 21:15

jdu skočit do sprchy a vegetit k televizi. tak zítra
dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.3.07 21:17

no to teda jo :D jak tu chvíli chybim, tak mám v těch příspěvcích pěknej zmatek :)
tak pa Evi, už mažu k vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
12.3.07 11:56

ahojky po víkendu…u nás v duchu oslav…hormony mi nedaly a tak sem ubrekávala snad i u sfoukávání svíček na Ríšovím dortu…můj prvorozený už má 2 roky za sebou, sem zavzpomínala na porod…

Holky co s váma ted dělají hormony???…my sme šli s malým v sobotu na maškarní a ještě než sme tam došli a já slyšela ten cvrkot a hudbu sem se normálně a to fakt nekecám dala do pláče a nešlo to zastavit…musela sem se prvně uklidnit.....normálně skoro nechápu… :D …Richard (přítel) taky čučel jak vyvoraná myš co mi je…ale pochopil…přece jen to se mnou už jednou zažil… :D

Lenýsku Holter je to že ti dají kolem paže normální tlakoměr (takovej ten nafukovací „obvaz“) ze kterýho vede hadička do krabičky(asi 10×10cm) kterou ti pověsej jako pošťáckou brašnu kolem ramen, hadičku přilepijou k tělu náplastí aby se nehýbala.....já to nosila 24 hodin a byla sem z toho už nervní…jak dlouho to máš nosit???…měří to každejch 15 minut…mám pocit že i v noci a každý měření to tak nafoukne rukávek že ti to skoro umrtví ruku…když je to každejch 15 minut celej den je to už na cvokhaus…ale dá se to přežít…hlavně aby ti ty výsledky dopadly tak dobře jako mě…(jo a nesmíš se s tím koupat a vem si na sebe něco neobtáhlího, budeš to nosit pod oblečením..takže vytahaný tričko nebo mikina to jistí)

holčiny kde si furt prohlížíte ty vaše mimioblečky??? šmírovala sem u vás v galerce, ale tam máte jen pupíky (mmch moooc krásný pupíky) a ultrazvuky…chci se takly pokochat… :(

ke kočárkům…budeme mít po Ríšovi typ něco jako TAKO…je to taky polská výroba ale od firmy PALEX…je to trochu lepší kvality…ale kdybych si měla znovu vybírat do těhle trojkombinací už bych nešla…hrozně rychle se „rozvržou“ a každou chvilku na tom Richard něco musel zpravovat…fakt se vyplatí zainvestovat…

no nic, už sem se vykecala tak pááá

Lída, Ríša 2 roky a Bohoušek 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
12.3.07 12:37

tak su asi úplně pitomá, mám čas a zkouším tvořit metříky pro svý dvě robátka a i když to dělám podle návodu nejde mi to…poradíte mi někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
12.3.07 12:55

hmmm já věděla že to bude boj…a stejně sem na to nepřišla…kruci kdo že mi to radil at si pořídím metříky…grrrr…su akorát nakrknutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.07 12:59
Lliduska píše:
tak su asi úplně pitomá, mám čas a zkouším tvořit metříky pro svý dvě robátka a i když to dělám podle návodu nejde mi to…poradíte mi někdo???

takto.....http://www.rodice.cz/metrik/3398.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.3.07 13:00

musi si z toho metrika vystrihnut len tu cast ktora sa zaci a konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
12.3.07 13:06