Poradna duly
Jana Čurdová
Petulko, to znam
manzeluv kamarad ukazoval fotky ze svatby jednomu nasemu znamemu a jeho reakce byla, tyyy jo Lenka ale pribrala
vahu ani nic jinyho uz taky neresim a neresila jsem ji ani predtim ![]()
jsem zapomenala poznamenat ze jsem se vdavala tehotna
(njn obcas mi to nemysli) ![]()
jj malinko jsem ho zacala honit po byte, no jeste stale honim ale ted je blizko u me a mlati hrackama o zem
a ted si to zamiril k psum… tak zase jdu… ![]()
Můžu se k vám taky přidat? Koukám, že jste tady samý mladý maminky
Mě je taky 22, narodila jsem se 27.6.1984, jsem dva roky vdaná, bydlím ve vesnici 19km od Brna. Chodím hodně na Rodinu.cz, ale vás je tady míň
První termín mám 30.7., druhý 4.8., takže myslím, budu mít spíš srpńátko. Dnes jsem 20+1, včera jsme byli s manžou na velkým UTZ a řekli nám, že čekáme holčičku!!
Máme už i jméno - Inna
Hrozně se na ni těším.
Proč se ukazuju jako anonymní, když už jsem se zaregistrovala? Poradíte mi?
Ahojky… Velká gratulace k holčičce… My jdeme na ultrazvuk 3. dubna a doufáme, že se nám ukáže, co tam skrývá…
Určitě se ukáže, ten UTZ trvá aspoň 10 minut a miminko se pořád vrtí a mění polohy, takže aspoň na chvilku určitě prvku vystrčí
Nás dr. hrozně napínal. Chtěl, aby manža poznal na UTZ sám, co zlodil, ale my jsme to pořád nemohli rozeznat. Nakonec to z něho vypadlo ![]()
Už vím, proč jsem tu jako anonym. Píše mi to, že mám blbý heslo - nechápu. Nechala jsem si ho poslat na mail, ale zatím nic nepříšlo…
takže problém rozluštěn…??? Odkud jsi..?? A je to první mimi…???
Jojo, první
Podařilo se naštěstí hned první měsíc po vysazení HA (Pramino). To jsem vůbec nečekala. Chtěla jsem mimčo už od 20ti, ale čekala jsem, než mi dají v práci smlouvu na neurčito, abych se měla po MD kam vrátit. No a v řínju jsem ji konečně dostala, hned jsem vy:,–(ila a bylo to
Považuju to za neuvěřitelný štěstí. Říkali jsme si s manžou, kdo ví, jak dlouho se budeme snažit…
Já už jedu domů, za chvíli začíná Odložený případ. Začíná ze mě být seriálový maniak
Doma pc nemám, na net jezdím k rodičům ![]()
Tak papa, já se zase brzo ukážu ![]()