Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, a dělá vám ten ruční ultrazvuk, kde poslouchá jak tluče srdíčko? je to jakoby na repráku, takže je to krásně slyšet. Mě ho dělal posledně poprvé, teď v pondělí jdu po měsíci do porady, tak se těším, že ho zase uslyším tlouct.
Jinak klasický ultrazvuk mi v poradně taky na každé návštěvě nedělají, od 14. týdne ale monitorují to srdíčko.
ahoj
mispulin myslis tim zesilovacem???ja si to delam sama doma,koupila jsem si na to stetoskop a posloucham mimco porad
![]()
luci testy snad dopadly dobre.rekly ze kdyz to bude spatne ze do 14 dni zavolaj a uz je to skoro 20 dni ,tak snad je to o.k.na kontrolu jdu v utery,tak tam mi to oznami na 100procent
o je skoda ze ti ultrazvuk nedelaly
,ale hlavne ze je vse o.k ![]()
Dalmi , je to Dopplerův přístroj.
Ale tím stetoskopem by to asi šlo taky, to mě nenapadlo ![]()
Kde se to kupuje a kolik ta sranda stojí?
mispul to je uplne na stejnem principu.nekteri doktori maj jenom stetoskop ![]()
kupuje se ve zdravotnickych potrebach a stoji 150kc ![]()
Dalmi, a co pupek, nechceš se nám, co pupík skoro nemáme, vyfotit? ![]()
Mispulin píše:jasne vyfotim se,ale az po kontrole v utery jo??
Dalmi, a co pupek, nechceš se nám, co pupík skoro nemáme, vyfotit?
Ahojky…
tak prvně, Dalmi??? proč už nejsem ve vašem seznámku když jsem tu prakticky denně???…torchu to zamrzí…
k debatě, já měla Ríšu ve 20ti, 21 mi bylo týden po porodu…zdravím mladé maminky…Ríša byl plánovaný, Bohoušek je taky…
Anonymní…odkud jsi přesně??? psala jsi že 19 km od Brna…jakým směrem??? já jsem 30 km od Brna severozápadně…gratulace k holčičce, Inna je moc pěkný jméno
a ted to co jsem chtěla…TVRDNE MI BŘICHO!!!!!…baštím hodně magnezia, ale moc to nezabírá…včera to i celkem bolelo…dneska sem se celej den válela tak je to trochu lepší…asi sem se přetáhla…ale su z toho vyděšená…proboha, vždyt u Ríše mě tvrdlo břicho až 14 dní před porodem…to malinký je ještě moooc maliný aby šlo na svět…:o(((…asi zase přeháním, ale díky že se můžu vypsat…
pááá Lída zbytek rodu
lidusko to nevim.asi jsem to spatn skopirovala.urcite jsem to neudelala schvalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nechapu kam si se mi stratila
.snazim se to kopirovat denne,ale asi jak jsem tu dlouho nebyla tak jsem to skopirovala nejak spatne.moc se omlouvam.
Ahoj holky, tak jsem dnes volala na vysledky triplu a je to pry hranicni
Ale je tam nejaky zmatek, ze tam mam jeste jina sestricka poznamku,ktere tahle nerozumi, ze maji zitra prijit presnejsi vysledky…
Je to nejaky zamotany(uz to zacalo jen tim odberem-viz drive), tak mi zavola zitra v 11h, jak to ve skutecnosti je. Nejdriv jsem byla fakt vydesena, ale ted jsem cetla hodne o triplech a prijde mi, ze si vychazi,jak sami chteji. Ze to vlastne skoro nic neznamena. Uvidime zitra,ale jsem temer rozhodnuta, ze odber plodovky bych vzhledem k pravdivosti triplu odmitla. Ach jo… ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)20+1
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 19+2
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 20+6
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.819+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 18+5
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 18+4
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 18+4
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 18+2
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.17+1
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 17+3
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 18+2
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 16+6
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 16+6
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 16+5
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 16+4
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)15+5
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)15+3
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza, ![]()
evi nebj.urcite ti zitra reknou ze to byla jenom chyba
.
jinak ja bych na odber plodovky radeji sla,nez se strachovat cele tehu.neni to nijak bolestivy zakrok a znam spoustu holek co to podstoupily.sice tam naky procento potretu je,ale malicky
,ale urcite bude vse o.k.budu vam drzet mooooooc palecky
llindusko nikdy jsem nikoho odtud nevyradila i kdyz jsou tu holky ktere jsme od zacatku tehotenstvi nevidely
![]()
Ahoj holky,
zdravim vsechny nove tehulky a hlasim, ze mimco od vikendu uz pekne kope. Nejak jsme preskocili ty bublinky
Dokonce to kopnuti citi obcas i manzel. Jsem rada, ze mam kontrolu, ze je Piskot v poradku, ale ze by to bylo nejak prijemne…
![]()
EVIKU: neboj, urcite to jen nekde pomotali a vsechno je v poradku. Me tvrdily dve sestricky, ze tam vysledky mych testu vubec nemaji a pak mi doktor za 10 min rekl, ze je vse OK. Tak nevim, jestli to nekde vystrachali, nebo me chtel jen uklidnit ![]()
Dalsi kontrolu mam uz pristi patek, kdy budeme domlouvat i prvni velky UTZ. Chce na nej jit se mnou i manza. Uz s vami byli vasi partneri na UTZ?
Diky Dalmi,
uvidim,co mi reknou zitra. Snad je to jen totalne zvorany
Ale ted ctu, ze falesna pozitivita je strasne casta…Ale bojim se i tak…zbytecny stres navic.
Ahojky, Dalmi, v poho, já si to myslela že jsi mě přehlídla…jo a ještě když už to tady máš rozdělený na maminky, tak do maminek přece patřím taky!!!..... ![]()
Evikule…kamošce vyšly triply blbě a na plodovku nešla, šla jen na podrobný UTZ co se dlěá před plodovkou a tam jí Dr. řekl že to zdřejmě Dawn nebude, že tyhle plody se poznají už na UTZ (velká hlava, měří se i ňáký nosní kůstky…atd.....malá se narodila v lednu a je to krásný zdravý mimi)…tak hlavu vzhůru ![]()
Radulko, u prvního syna se mnou přítel na UTZ šel a nelitoval, je to opravdu zážitek pro oba…ted u Bohouška jdeme 28.3. a jdeme celá rodinka..i s Ríšou, sice z toho ještě nebude mít rozum, ale i tak ho tam vezmeme…