Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám stejnou zkušenost jako Lucošek..... Taky mi dělali ten biochemický screening, tam změřili to šíjové projasnění a teď mi brali krev a z toho prý vypočítají možnost Downova syndromu…
Lucosek
Jasne, sijove projasneni. Asi jsem na tom nebyla. Doktorka mi dela pokazde ultrazvuk, ale tohle nevim. To se Ti nedivim, ze jsi byla vystrasena, ale cetla jsem o tech triple testech a sijovem projasneni a vysledky jsou moc dobre.
Ja jdu do poradny 23.4. a uz se taky nemuzu dockat, az mimi uvidim, mozna uz mi i prozradi, co to bude ![]()
Mám takovou blbou otázku...... Jak často chodíte do poradny na kontroly…???
Na kontrolu chodím každé 4 týdny, jelikož jsem naprosto v pořádku. Kamarádka je na rizkovém a chodí co 3 týdny. Ale myslím, že u každého Dr. to může být jiné.
Já počítám, že na velký UTZ mě objednají tak za týden.A možná, že mi nějaký UTZ udělá i zítra přímo v poradně. Kéž by. Ale co to bude si říct nenechám, nechám si to jako překvapení. V tomhle jsem asi staromódní.I když nervy to budou pořádné ![]()
Tak to ti závidím tu trpělivost… to mi se moc těšíme, že to uvidíme…
No nemysli si, že se nebudu dívat
!! Pokud to uvidím sama, tak budu ráda, ale pokud ne, tak to nechám náhodě. Tak to máme domluvené s přítelem. Takže začnu jíst mrkvičku, ať mi nic neunikne ![]()
Záleží na něm. Zatím říká, že pokud to uvidím já a on ne, že mu to říkat nemám. ale uvidím, jestli to vydrží. Nikomu jinýmu to ale říkat nebudu. To nechám opravdu jako překvapení (doufám, že to vydržím) Už máš jména?
Já mám Kristinku nebo Lindušku a pro kluka Viktor nebo Alex(andr?)
To jsou moc hezká jména… My máme vybráno… Štěpánek nebo Eliška
Eliška se mi taky líbí, ale tak se jmenuje zrovna jedna holka, kterou vůbec nemusím, tak už jenom proto se mi to jméno zprotivilo. A Štěpánek se tady taky nějak moc rozmohl, takže ten by byl tady moc ohraný.
Jo asi tak přes týden. Je to jen takové pokopkávání. Ale zrovna včera jsem dostala takový kopanec, že jsem to cítila i na ruce. Ale jak jsem to zmerčila a číhala dál, tak nic. Budu mít asi pěkně vyčůrané miminko. A co ty? Už máš pohyby?
Já jsem akorát párkrát cítila takové šimrání.. tak to je třeba už náznak…
Tak to může být klidně ono. Já měla hned to pokopkávání, ale ostatní holky říkaly, že cítily něco jako bublinky v břiše a že je to i lechtalo. Takže to bude určitě ono si myslím.