Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
13.3.07 19:14

Já mám stejnou zkušenost jako Lucošek..... Taky mi dělali ten biochemický screening, tam změřili to šíjové projasnění a teď mi brali krev a z toho prý vypočítají možnost Downova syndromu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.3.07 19:15

Lucosek
Jasne, sijove projasneni. Asi jsem na tom nebyla. Doktorka mi dela pokazde ultrazvuk, ale tohle nevim. To se Ti nedivim, ze jsi byla vystrasena, ale cetla jsem o tech triple testech a sijovem projasneni a vysledky jsou moc dobre.
Ja jdu do poradny 23.4. a uz se taky nemuzu dockat, az mimi uvidim, mozna uz mi i prozradi, co to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.07 19:18

Mám takovou blbou otázku...... Jak často chodíte do poradny na kontroly…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.3.07 19:20

Petulka
Ja chodim do poradny kazdy mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.3.07 19:24

Na kontrolu chodím každé 4 týdny, jelikož jsem naprosto v pořádku. Kamarádka je na rizkovém a chodí co 3 týdny. Ale myslím, že u každého Dr. to může být jiné.
Já počítám, že na velký UTZ mě objednají tak za týden.A možná, že mi nějaký UTZ udělá i zítra přímo v poradně. Kéž by. Ale co to bude si říct nenechám, nechám si to jako překvapení. V tomhle jsem asi staromódní.I když nervy to budou pořádné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.07 19:27

Tak to ti závidím tu trpělivost… to mi se moc těšíme, že to uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.3.07 19:29

No nemysli si, že se nebudu dívat 8O !! Pokud to uvidím sama, tak budu ráda, ale pokud ne, tak to nechám náhodě. Tak to máme domluvené s přítelem. Takže začnu jíst mrkvičku, ať mi nic neunikne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.07 19:30

A příteli to řekneš, pokud uvidíš…???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.3.07 19:33

Záleží na něm. Zatím říká, že pokud to uvidím já a on ne, že mu to říkat nemám. ale uvidím, jestli to vydrží. Nikomu jinýmu to ale říkat nebudu. To nechám opravdu jako překvapení (doufám, že to vydržím) Už máš jména?
Já mám Kristinku nebo Lindušku a pro kluka Viktor nebo Alex(andr?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.07 19:38

To jsou moc hezká jména… My máme vybráno… Štěpánek nebo Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.3.07 19:41

Eliška se mi taky líbí, ale tak se jmenuje zrovna jedna holka, kterou vůbec nemusím, tak už jenom proto se mi to jméno zprotivilo. A Štěpánek se tady taky nějak moc rozmohl, takže ten by byl tady moc ohraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.07 19:46

A už cítíš pohyby…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.3.07 19:48

Jo asi tak přes týden. Je to jen takové pokopkávání. Ale zrovna včera jsem dostala takový kopanec, že jsem to cítila i na ruce. Ale jak jsem to zmerčila a číhala dál, tak nic. Budu mít asi pěkně vyčůrané miminko. A co ty? Už máš pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.07 19:50

Já jsem akorát párkrát cítila takové šimrání.. tak to je třeba už náznak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.3.07 19:52

Tak to může být klidně ono. Já měla hned to pokopkávání, ale ostatní holky říkaly, že cítily něco jako bublinky v břiše a že je to i lechtalo. Takže to bude určitě ono si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí