Poradna duly
Jana Čurdová
jj petulko, nejsem tehulka
![]()
nedelam fakt 20
njn me to prijde jako fajn vek na dite
akorat vypadam jak kdyz jsem ho nekde ukradla ![]()
aha.. tak už jsem v obraze.. fotogalerii už jsem také ůspěšně našla a zatím rodíme na mé 22. narozeniny… přítel je z toho odvázanej, já moc neee.....
z toho si nic nedělej… mojí sestřence se narodil kluk 2 dny po 16. narozeninách…
petulko, jen dodam ze standa je planovany
a v 16ti bych h nemela ![]()
koukám máma strhaná a dítě plné energie… no jo už se moc těšíme…
no, ona ho měa taky neplánovaně..... ale my to miminko taky moc chtěli… 4 měsíce o něj prosili…
![]()
petulko, njn ja mam takovou malou tryskomysku na atomovy pohon co nemusi spat
![]()
a jeste vam prasknu lenulindu (snad se na me nebude zlobit)… jsme u ni byli vcera na navsteve, resp. na vylete v Brne ![]()
petulko, ctyri mesice je jeste fajn doba, nam to trvalo pul roku nez se Standa povedl ![]()
No hezké bříško… Mně včera kolegyně v práci řekla, že už jsem pěkná těhule… Mám pocit, že to roste každou minutu…
![]()
Petulko, veta kterou tu vsechny stvu „bude hur“ ja skoncila se 130cm pres bricho
(zacinala jsem na 60
)
Hlavní je, že se to povedlo… A ty už máš čiperku hezky u sebe a my se už moc těšíme na srpen…
jj a stalo to za vsechno neprijemny co me potkalo
i kdyz jak to vypada tak uz tu budu jen chvilku - do ty doby dokud ho bude bavit mi jist nohavice ![]()
Já nějak svou váhu ani obvod raději neřeším… už před těhu jsem byla pěkná boubelka a nehodlám se kvůli tomu nijak stresovat… prostě rosteme… akorát si lidi z méh okolí myslí, že jsem poslední dobou dos přibrala… Já totiž svoje těhotenství moc do světa netroubím, ještě to ani nevědí babičky a dědečkové.....