Poradna duly
Jana Čurdová
Lliduska píše:
tak schválně…
musis si to zapisat do nastaveni.......tu hore to mas.....faq…hledat…uziva.skupiny.......nastaveni......tam to skopirujes do podpisu…a das ulozit prevedene zmeny......a este nieco,musis mat povoleny podpis…to je kolonka niekde nizsie..... ![]()
ale to všechno mám, podpis povolen, adresa je taky na správném místě, podle všech návodů.....chjo… ![]()
Lliduska píše:
ale to všechno mám, podpis povolen, adresa je taky na správném místě, podle všech návodů.....chjo…
a kde to ukladas......do ktoreho nastavenia????
jéžiš to je hovadina…jak mám vědět že jsou tu 2 možnosti nastavení…díky.....ted se směju jak su hloupá…
Lliduska píše:
jéžiš to je hovadina…jak mám vědět že jsou tu 2 možnosti nastavení…díky.....ted se směju jak su hloupá…
Liduško, díky za popis, ale to já asi budu mít něco trochu jinýho, protože tlak to neměří. Tohle se prý přilepí na hrudník a tu krabičku mi přivážou kolem pasu (doufám, že jim pak bude stačit „pásek“
) a sleduje to srdce. hmm…, no tak doufám, že s tim nebudu vypadat jako sebevražedný terorista
no a přes noc to mít nebudu. ráno mi to daj a večer zase sundaj. no uvidíme… ![]()
ahojky.strasne se omlouvm ze jsem se tu ani neukazala abych hodila seznamek
o vikendu jsem delala nejakou praci zdendovy do prace.
uz ho povysily a je reditelem a prisel mu prvfni reditelskej plat.ja tolik penez nebrala ani za pul roku
.
takze je chudacek porad v praci,ale myslela jsem ze to bude horsi a uvidime se min a naopak se jsme spolu porad
![]()
jezdim snim na sluzebni cesty a dokonce mi dneska rano prinesl i snidani do postele s kytickou.uplne jsem cumela ![]()
jinak vse o.k.mimisek krasne kope akorat mi zase dost narostlo brisko a spatne se mi spi.
zatim jsem nestacila moc docistuvidim jestly to dneska stihnu,tak seznamek hodim ![]()
Ahoj Dalmi,
no už jsem si říkala, kde se touláš ![]()
Mě mimís ještě nekope, ale konečně mi pomalinku roste bříško, tak snad je mrňous v pohodě. V pondělí jdu na kontrolu.
Když jdeš na to 3D?
mispul neboj.mimis je urcite o.k ![]()
na 3D jdu 26 brezna a na nrmalni ultrazvuk uz 20 brezna.uz se nemuzu dockat.uz chci vedet co to bude ![]()
No tak to už máš za chvilku. J jsu na ultrazvuk až 10. dubna, taky už chci hrozně moc vědět, co to je, to čekání je děsný ![]()
mispul to tak utece ze ani nebudes vedet jak ![]()
opravdu me to strasne tetko leti do kazdy kontroly a to ji mam vzdy po mesici a tak to utece.
nebojse mimis je o.k a urcite se vam uz 10 ukaze ![]()
ja doufam ze ta mrska nase zase nebude delat fory a da nozicky konecne od sebe.ja uz to nevydrzim dele cekat
to cekani je fakt desny
ja se tak tesim ![]()
Ahojky všem… Dnes jsem tu poprvé… termín mám 19.srpna na své vlastní narozeniny a jsem z Liberce…