Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj anonymko. Jsem ráda, že ses přidala. Příště se zaregistruj, ať víme o koho jde. Já mám TP 11.8. a už se moc těším. Pohyby jsem začala cítit teď o víkendu. Takové malinké pokopávání. ale ještě to není pravidelné. Je nás tu víc, které už mají pohyby.
Na triply ti moc držím palce, ale uvidíš že ti vyjdou dobře.
Pokud se k nám přidáš, tak prosím napiš něco o sobě, ať tě může Dalmi zařadit do seznámku.
to nejsou vsechny co mam jen par
mam jich uz plnou tu skrinku ce tam taky vyfocena .))
Vím, že Dalmi už toho má taky hodně…No,já mám 7 bílých bodíček z Tesca-vše za 190kč a ponožtičky od kamarádky a to je vše. Asi bych se měla zamyslet ![]()
ty bodicka z tesca mam taky
mam od tam i dupacky a takovy ty tilka…vsechno bylo strasne levny ![]()
ahoj holky
, doufám, že vás z pelechů taky vytahuje sluníčko.
hrůza, zase už mě před 7 vzbudil papouch.
naštěstí už jsme mu našli adoptivní rodinu, s mimísem by to pak nešlo.
byla jsem včera na tý kardiologii a u gynDr. a obojí dopadlo dobře
. mám z toho hroznou radost. kardiolog je fajn, srdíčko mám prý moc pěkný, jen drobnou tachykardii, ale to prý mývá hodně zdravých lidí. takže 1 den budu nosit ekg holder, po porodu pak zátěžový test a pak se uvidí. jak jsem tak tak ležela, tak se pořád divil, kde to dítě mám, že mám břicho vypouklý obráceně, tak chvíli snímal srdce a pak to nevydržel a sjel mi na břicho a ještě jsme koukali na mimíse
na gyndě jsem tentokrát neměla plánovaný utz, ale protože jsem byla hrozně zvědavá co to je, tak jsme se taky jukli, ale nic jsme neviděli, takže musim vydržet do 6.4.
jinak jsem dočítala včerejší příspěvky a lenulindo, bodíčka jsou moc pěkný. v h&m jsem viděla úžasný džínový lacláčky, ale zrovna měli blbý velikosti ![]()
s hlavou jsem měla problémy nejvíc asi ve 3 měsíci. to mě bolela i 2× týdně a vždycky se mě to drželo tak 16 hodin
bylo to hrozný, ale od tý doby ani ťuk (… musim to zaklepat)
… teda to jsem se rozpovídala ![]()
… nikde nikdo
, tak už zase odbíhám. mám nějakou nákupní, tak se sjedu podívat na chodov a pak chci zajít za holkama do práce.
budu až zítra odpoledne.
tak papa a mějte se ![]()
Ahoj Lenysku to je dobre ze jsi ok..a trosku ti zavidim ze jsi videla mimiska
![]()
ahojky,
tak Lenýsku gratuluji k dobrému výsledku u kardiologa, já tam ted byla před 14ti dny a nosila sem 24 hodin Holtera (přístroj na měření tlaku asi po čtvrt hodinách) a výsledky sou taky super, dneska sem je zanesla na internu a měli tam ze mě radost, ted už si budu měřit tlak jen namátkově v lékárnách a když bude vše ok, už na internu nemusím…jupíí…jen aby to vydrželo až do porodu…:))
Lucošku máš pravdu, jen jak přestanu bejt líná tak se na ňáký ty metříky mrknu…ted jen většinou napíšu, přečtu a hrnu si to válet se do pelíšku…využívám toho že mi Ríša spinká (jednou denně asi cca 2 hodinky) a číhám na kopanečky, Bohoušek je celkem dost línej, moc si na pohybech nedává záležet, ale cítím ho min. 2× denně tak su klidná…
k věcičkám na mimi, Ríša byl jarňule, tudíž mám po něm všechno hrozně teplý (froté, semiš, teplá bavlna) a vše overálky a dlouhý bodýčka…takže se budu muset vrhnout taky na ňákej ten kup krátkejch bodýček…ale zase si říkám, jaký léto bude, po téhle divné zimě????
no nic, tak se jdu válet…pááá
Lída, Ríša, Bohoušek18tt
Ahoj holky,
tak jsem se dnes byla podívat u Apolináře, každý pátek tam je taková informační schůzka. Je to tam fajn, ta porodní asistetnka, která to hodinové setkání vedla byla moc příjemná. Mají tam příští měsíc otevírat úplně nové oddělení šestinedělí, tak to bude fajn.
Takže se tam v pondělí zaregistruju, budu tam taky chodit na ty předporodní kurzy, v rámci nich se chodí i podívat na sály a tak, myslím že je lepší, že to absolvuju přímo na místě a budu mít ty nejlepší informace.
No vím, že s nimi máš nějakou špatnou zkušenost, ale myslím, že to se může stát všude. Rodilo tam sposutu mých kamarádek i známých a všichni byli moc spokojení.
jen upozornuju ze kdyz je jakykoliv problem tak si nevi rady (malem nas nechali umrit) a to cekani predtim taky nic moc (2h na monitor +3 hodiny na zmereni tlaku + 2h na doktora) a o odd sestinedeli taky nemuzu rict nic hezkyho ![]()
Ahoj holky,
tak vas zdravim po dalsim pracovnim tydnu
Dnes rano jsem byla na triple testech, sestricka mi pro stesti poplivala zkumavky
Mam si pry zkusit zavolat uz ve stredu, tak snad to dobre dopadne. Drzte mi, prosim palce, at vse dobre dopadne.
Dnes jsem koupila prvni vecicky pro mimiska, samozrejme v neutralnich barvach - bodycka a teplacky ve velikostech 56 a 62 a taky jedno chrastitko. Je to tak kouzelne malicky ![]()
Taky jem omrkla kocarky. Libi se mi od Jane oranzova trikolka 3kombinace ![]()
Hezky vikend.
Ahojky všichni, kdo už netrpělivě čekáte na svoje srpnová miminka. Já mám termín 21.8., což je den před narozeninami mého přítele, tak tajně doufám, že se třeba přesně trefím:-)
Teď čekám na výsledky triple testu a modlím se, aby vyšly dobře. Je tu už někdo, kdo cítil pohyby miminka?