Poradna duly
Jana Čurdová
lucosku ja byc to nevydrzela nevedet ![]()
ja uz se nemuzu dockat
v rodine uz probihaj dohady co to bude.schvalne jsem je zlobila ze jim to nepovim,ale maminka rikala ze ji to zavolam jeste driv nez vyjdu z ordinece.ma me prokouklou ![]()
Já nevím. Jestli se o tom bude hodně mluvit, asi ve mě začne hryzat červík zvědavosti a nakonec si to nechám říct. Mám na to ještě aspoň 14 dní. Příští týden jdu do poradny a další si myslím, že mě už pošle na to velké UTZ. Budu muset hoooodně popřemýšlet.
A co jinak? bříško už přestalo zlobit?
no dneska uz to jde,ale musim vic odpocivat a je to dobry.je to opravdu tema vazama tak jsem rada ze to nic neni. ![]()
nesmim se ale ohejbat.zdenda me obskakuje a kdyz mi neco upadne,tak mi to vzdycky zvedna.taky jem dnesk uklid vynechala a jenom si uzivala.je mi dobre.mimco kope tak snad je vse o.k.
akorat mam jeste strach z tech triplu.rekly ze do patku zavolaj kdyz to bude spatny,tak uz me cekaji jenom 3 dny strachu.pak uz to snad vse bude o.k ![]()
ja myslm ze to nevydrzis.
.jak rikas brisku??ja mu chvilku rikam matyas,chvilku anetko nekdy kristynko.nekdy vinetuu ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dala do galerky fotku briska, ale je jeste fakt male. Uz tam mam na sobe ty tehu kalhoty, pro ktere jsem si byla v nedeli u kamosky.
Jdu vas docist ![]()
Radulka1 píše:jdu se mrknout
Ahoj holky,tak jsem dala do galerky fotku briska, ale je jeste fakt male. Uz tam mam na sobe ty tehu kalhoty, pro ktere jsem si byla v nedeli u kamosky.
Jdu vas docist
Jo Radulko, souhlasím s Dalmi. Moooc ti to sluší a pupík už taky pěkně leze.
Já říkám bříšku podle momentální nálady. Nejvíc asi převládá milášek, bobišek, když zlobí tak pupek. Jménama neříkám, nějak mi to ještě nejde, když nevím co to bude. Nechci nikomu křivdit. Jé teď mimiš začal trošku pokopkávat, to ti je tak krásný. Dyť to znáš.
Dekuju, ale zrovna jsem si pripadala takova neupravena ![]()
Kopanecky ani bublinky zatim necitim
Snad se ma Piskotek dobre. Na KO jdu az 23.3. a to jeste ani nevim, jestli mi budou delat UTZ. ![]()
Jo a musim se pochlubit: dneska jsem koupila pro mimi uplne prvni vec - bodycko. Proste jsem neodolala ![]()
To si myslím o sobě myslí každá mamina. Neboj, nejsi sama. Já než vylezu ven, musím si namalovat na svůj spuchlý a pupínkový ksicht nějaký slušný obličej a teprve pak vyrážím. Jinak by se mě každý lekl. Ale máš na tý fotce takový krásný šťasný výraz, takže si moc krásná. To každý hned pozná. Kopanečky za chvilku taky ucítíš. Mě se ty bublinky nějak vyhly nebo co. Já pořád čekala bublinky a ono to asi zrovna skočilo na takové malinké dloubance.
Ahojky…teda holky,než se tím prokoušu uuuf,zapomenu,co jsem chtěla napsat…ale toto nezapomenu…Lucošku taky si nenechám říct co to bude:)),tak vydrž,at nejsem sama
…stojí to za to,všichni jsou napjatý jak kšandy až do konce,co si pamatuju u malýho,tak když senarodil,tak mě prva zajímalo jestli je vizuálně v pořádku a až pak říkám a co to vlastně máme?Chtěla jsem moooc holčičku a myslím,že kdybych věděla od pulky těhotenství,že to bude kluk,tak bych byla chvilku zklamaná,tak jsem byla ráda,že mám porod zdárně za sebou a ikdybych po té bolesti držela „mimozemštana“,tak jsem nejštastnější maminka
Šatečky jsou velké lákadlo,já se chodím kochat na mimibazar,jsou nádherný,ale myslím,že až se to narodí budou je mít taky a poštou je to do 2 dnů doma…no jdu kuknout na fotečky,jak se zakulacujeme:))zatím papa M.
Jé Sedmo, tak to jsi mě potěšila. Já už myslela že jsem tady jediná, kdo to nechce vědět. Já myslím, že je to takové roztomiléjší, když ti řeknou co to je hned po porodu. A je tolik hezkých neutrálních věcí. A na kluka nebo holku se dokoupí pak. Stejně už mám pár věciček jak pro holku tak pro kluka. Někdy prostě neodolám nevzít něco vyloženě holčičí nebo klučičí. Tak se budeme Sedmo vzájemně podporovat, ať to vydržíme až do porodu, ju?
Ahojky,
vsem vam gratuluju k pohybum a co je jeste necitim tak nebojte ono to prijde ![]()
a briska uz vam zacinaji rasit a mate je krasna ![]()
jo uz vim na co jsem chtela reagovat, ted si pripadate neupravene, ale po porodu budete rady ze na sobe nemate nic poblinkaneho pocuraneho a malovani vam alespon z pocatku bude ukradene (no me je do tedka) ![]()
Ahoj Enko, tak to jsi mě teď teda potěšila
. Ale s tím jsem tak nějak už smířená, že nebudu vypadat jako ze žurnálu. Myslím, že nejvíc spokojená budu až se pořádně vyspím. ![]()
Holky vy jste všechny tak hezky hubenéé bééé
,sluší vám to ![]()
Rady hezká fotečka…
Dalmi,jsem ráda,že je ti líp a pujdeš teda k dr?Aspon pro jistotu…
Jinak k těm kopancům,musím říct,že mě překvapilo,že na prvorodičky je
máte dost brzy…pro ty,které ještě nic,tak já je měla u prvního až okolo 20 týdne a tak nějak to i uvádí literatura,srpnátka ale asi budou pěkné čiperky ![]()
Zas musím odběhnout…zatím papa