Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
6.3.07 12:13

To jsem Dalmi ráda, že už je to lepší. Asi to bude fakt od těch vazů. Bříško se pořádně natahuje a to nezná. Hlavně to nepřeháněj a nechávej se opečovávat.

Sedmo, děkuji za pochvalu bříška. Mě se taky moc líbí, ale zdá se mi, že mám trošku divný tvar a nad bříškem pod prsama se mi začíná dělat špek :lol: To mám asi z toho mlsání. Já si 4 děti neumím představit. Zatím mám v plánu 2 tak nějak po sobě, ať je rozdíl tak 2-3 roky a třetí ještě nevim nevim. To se uvidí jak to budu zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.3.07 12:14

no tak já jsem fakt úplně blbá. někdy mám pocit, že by mě měli vyhodit ze školy :?
kliknu na to img, pak tam zkopíruju adresu z otevřenýho obrázku a zase kliknu na img - to je správně ne :! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 12:16

Lenysku na konci toho odkazu by mělo být označení té fotky. Takže např. DSC00010. Ty tam máš nějaký písmenka nebo co. Tak to zkoušej. Pako nejsi, neboj. Mě to taky nešlo. ale chce to trpělivost a pořád zkoušet. Kdybys věděla kolik zpráv s odkazama jsem vymazala :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 12:19

Mezi tím img bys měla mít tohle:

Tak to zkus ještě jednou. Už to půjde, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.3.07 12:25

hm…, ale mě se objeví vždycky jen ta samá adresa ? mám fotky otevřený v druhým okně a jak je prohlížim, tak je to pořád tahle. já to asi dělám nějak blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 12:29

Tak si otevři 2× ty emimino stránky. Na jedné běž do diskuze a na druhé do galerky, najeď na svoli fotku, zvětši ji a klikni pravým tlačítkem myši. Najeď až úplně dole na vlastnosti a odtud zkopíruj tu druhou adresu. Myslím je to 3 nebo 4 řádek. Pak to jenom vlož do zprávy s tím img.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.3.07 12:33

takže …

a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.3.07 12:36

hurááá :D , lucošku díky, že se mnou máš svatou trpělivost.
já je měla taky otevřený vedle, ale vůbec mě nenapadlo, vlézt do vlastností obrázku.

no tak to je on :D mého srdce šampión

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 13:14

holky mate krasny briska :wink:
uz se pekne kulatime.
me uz zacla z prsou vytekat mlezio.mate to taky?je to jenom trosicku :oops: .
a gratuluji ke kopaneckum.takze uz je asi citime vsechny ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 13:25

No vidíš, tak jsme to zvládly. Taky hezký pupík, takový malý jako já. Tak nejsem sama, už jsem myslela že jsem nějaká divná, že mám tak malý pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 13:28

Dalmi, mě zatím ještě mlezivo neteče. Ale ty jsi ode mě o 14 dní popředu, tak tobude asi tím. Švagrovce to taky začalo prosakovat brzo, někdy kolem 5 měsíce. Kopanečky jsou fakt nádherný, už nemusím jenom závidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.3.07 13:51

Už jste všechny utekly vařit oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.07 14:32

Ahoj holky,
koukám, že jste měly veselo s focením :-)
Já ještě tak týden počkám až mi pupek poporoste a pak taky hodím fotku. Mám asi takovej pupík jako Lenýsek, mimčo zatím necítím, tak snad se má v pupíku dobře.
Mám teď docela hodně práce, tak nestíhám moc psát, ale čtu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
6.3.07 14:52

me z prs taky zatim netece…me teklo na zacatku tehu :) takova vodicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.3.07 15:01

ahojky, tak jsem zpátky. no teda měly mišpulíne :D snad ti začnu závidět, že do tý práce chodíš. vidíš, jak se na mě to domácí prostředí podepisuje :D
já mímo taky zatím necitím, ani žádný bubliny.

byla jsem ve městě a přemýšlela, že pupíkovi něco koupim, ale většinu těch malinkých věciček měli zrovna za pultem a mě se nechtělo otravovat prodavačku, ať mi všechno ukáže, když ani pořádně nevim co chci. tak příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí