Poradna duly
Jana Čurdová
To jsem Dalmi ráda, že už je to lepší. Asi to bude fakt od těch vazů. Bříško se pořádně natahuje a to nezná. Hlavně to nepřeháněj a nechávej se opečovávat.
Sedmo, děkuji za pochvalu bříška. Mě se taky moc líbí, ale zdá se mi, že mám trošku divný tvar a nad bříškem pod prsama se mi začíná dělat špek
To mám asi z toho mlsání. Já si 4 děti neumím představit. Zatím mám v plánu 2 tak nějak po sobě, ať je rozdíl tak 2-3 roky a třetí ještě nevim nevim. To se uvidí jak to budu zvládat.
no tak já jsem fakt úplně blbá. někdy mám pocit, že by mě měli vyhodit ze školy ![]()
kliknu na to img, pak tam zkopíruju adresu z otevřenýho obrázku a zase kliknu na img - to je správně ne
![]()
Lenysku na konci toho odkazu by mělo být označení té fotky. Takže např. DSC00010. Ty tam máš nějaký písmenka nebo co. Tak to zkoušej. Pako nejsi, neboj. Mě to taky nešlo. ale chce to trpělivost a pořád zkoušet. Kdybys věděla kolik zpráv s odkazama jsem vymazala
![]()
Mezi tím img bys měla mít tohle: 
Tak to zkus ještě jednou. Už to půjde, uvidíš.
hm…, ale mě se objeví vždycky jen ta samá adresa ? mám fotky otevřený v druhým okně a jak je prohlížim, tak je to pořád tahle. já to asi dělám nějak blbě.
Tak si otevři 2× ty emimino stránky. Na jedné běž do diskuze a na druhé do galerky, najeď na svoli fotku, zvětši ji a klikni pravým tlačítkem myši. Najeď až úplně dole na vlastnosti a odtud zkopíruj tu druhou adresu. Myslím je to 3 nebo 4 řádek. Pak to jenom vlož do zprávy s tím img.
hurááá
, lucošku díky, že se mnou máš svatou trpělivost.
já je měla taky otevřený vedle, ale vůbec mě nenapadlo, vlézt do vlastností obrázku.
no tak to je on
mého srdce šampión
holky mate krasny briska ![]()
uz se pekne kulatime.
me uz zacla z prsou vytekat mlezio.mate to taky?je to jenom trosicku
.
a gratuluji ke kopaneckum.takze uz je asi citime vsechny ne?
No vidíš, tak jsme to zvládly. Taky hezký pupík, takový malý jako já. Tak nejsem sama, už jsem myslela že jsem nějaká divná, že mám tak malý pupík.
Dalmi, mě zatím ještě mlezivo neteče. Ale ty jsi ode mě o 14 dní popředu, tak tobude asi tím. Švagrovce to taky začalo prosakovat brzo, někdy kolem 5 měsíce. Kopanečky jsou fakt nádherný, už nemusím jenom závidět ![]()
Ahoj holky,
koukám, že jste měly veselo s focením ![]()
Já ještě tak týden počkám až mi pupek poporoste a pak taky hodím fotku. Mám asi takovej pupík jako Lenýsek, mimčo zatím necítím, tak snad se má v pupíku dobře.
Mám teď docela hodně práce, tak nestíhám moc psát, ale čtu ![]()
me z prs taky zatim netece…me teklo na zacatku tehu
takova vodicka ![]()
ahojky, tak jsem zpátky. no teda měly mišpulíne
snad ti začnu závidět, že do tý práce chodíš. vidíš, jak se na mě to domácí prostředí podepisuje ![]()
já mímo taky zatím necitím, ani žádný bubliny.
byla jsem ve městě a přemýšlela, že pupíkovi něco koupim, ale většinu těch malinkých věciček měli zrovna za pultem a mě se nechtělo otravovat prodavačku, ať mi všechno ukáže, když ani pořádně nevim co chci. tak příště