Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
6.3.07 22:30

boli.jedine o pomaha je hodne pit.v tehu knizce pisou ze je to spusobeno nadmirou hormonu v tehotenstvi a je to normalni.
nebo je taky mozna bolest hlavy od krcni patere a na to pomaha jedine cvivit.nastesti boli vzdycky jen chvilku.jakmile zacnu hodne pit tak je to o.k :wink:

sedmi.krasne se vyspinkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 22:37

Andy mě bolí občas hlava,hlavně když si ráno nedám kafe,jinak myslím část těhotných migrénou trpí,může to být i tlakem,kdyby nepřestávalo radši si nech změřit tlak.Jinak já mám asi 6 kg :oops: (samo že nahoře),před těhu jsem shodila 13 kg,tak se to ted při tom mým papkacím užívání pěkně lepí obr rychlostí,jo-jo efekt opět nezklamal:)…zrovna ted přemýšlím,co bych si tak dala…holky já ted mám chutě,uplně bych se zbláznila po pivu,desítka,jen občas padne,ale já si to vychutnávám,jak kdyby to bylo nevím co…nebo zmrzka..obyč lednáček,asi zítra skočím na nákup :twisted:
Zatím mizím…páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 22:39

tak ja pribrala 3 kila a to furt jenom jim.vsichni rikaj ze mam tasemnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 22:40

Však taky máš,devíti měsíční :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 22:41

sedmi o tech chutech mi ani nemluv.vis co jsem snidala???magnum almond :lol: :lol: :lol: .zdenda mi rekl ze jsem blazen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 22:42
sedma píše:
Však taky máš,devíti měsíční :D :D :D
:lol: :lol: :lol: to jo.a asi bude pekne rozjedena :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 22:43

Bože mnaam…magnum…tak ted pěkně slintám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 22:44
sedma píše:
Bože mnaam…magnum…tak ted pěkně slintám :P
koupila jsem si je v makru.mam jich asi 20 kusu.plnej mrazak.tak prijd.udelame magnumovej vecirek okkurek nakladacek mam asi 5 sklenic.dedecek me zasobuje,takze u nas je vse co potrebujem :wink: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 22:52

Okurky takový ty malý křupavý???…jestli jo,tak fakt jdu rychle spát,abych to zaspala ráno letím do kaufu…hihi a to to tam nesnáším…Byla jsem se podívat do mražáku jestli tam není nějaký zapomenutý nanuček a není :cry: :cry: :cry: ,jedině kdybych chtěla křupat třeba rybíz :x ,nebo špená :evil: t,udělat si řízek :twisted: ,ale nanuk nikde :twisted: …sos proběhlo v lednici…tvaroh s nutelou…chutná jako ten dezert míša,jak býval dřív…taky dobrý :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
6.3.07 22:58

Tak jsem se napapala a odkulím s k tv…pro dnešek se loučím,Dalmi díky za chutě :lol: a zítra ahojky,hezky se vyspěte!M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.07 23:00

sedmi jo jsou to ty malinky krupavy okurcicky.uplne je miluju.dokonce vypiju i ten lak z nich :lol: :lol: .
tak uz dobrou taky se krasne vyspinkejte.papa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.3.07 08:47

Ahojky,

U nas v Bratislave stoji ten 3D ultrazvuk 500,–Sk (cca 350,– CK), a ked je mimisek otoceny tak ze nie je moc dobre vidno, tak odpustia 50 % z ceny :-)
Je to „maly ultrazvuk“, ten velky uz stoji viac. Maly sa robi od 12 tt do 16 tt a velky od 25 tt do 32 tt. Aspon u nas je to tak. Niake ukazky a foto UZV najdete na http://www.gyn-fiv.sk

Je to tam pekne vsetko vidno.

Citili ste najprv take steklenie v brusku este pred kopancekmi? Ja som nieco take vcera citila, no neviem, ci to bolo ono :-) Asi si uz namyslam, lebo sa uz neviem dockat, kedy to pride…

Brusko rastie, este nic nie je na mne vidno, no a vobec nepriberam na vahe, na zaciatku do 10 tt som dokonca este schudla 2 kg, a pritom mi nebyvalo zle, len 2×. No a teraz mam stale svojich 61 kg, no a nechuti mi moc jest, este menej ako pred tym :-( Ako ste na tom Vy tehulky v podobnom termine ako ja?
Termin mam 15.8.2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.3.07 08:58

hezký ráno :D ,
už jsem sem večer nestihla zaskočit, tak teď dočítám, co mi uteklo.
Vždycky mě vzbudí papouch, tak mám ráno čas to v klídku dočíst :)
Teda jména máte všechny pěkný. Taky se mi hrozně líbí ty jména se š, jako Matyáš, Tobiáš a tak, ale protože jsme Hlouškovi, tak nevim, jestli to neni takový ušišlaný. Vždycky čtu jména v novinách, v rubrice vítání občánků a pěkně vybraný jména zní oproti ostatním tak nějak pěkně výrazně. :) víte co myslim? my ještě nemáme vybraná žádný, říkáme mu prostě pupíku. Líbila se nám Justýna, ale protože jsme tak říkali prvnímu mímu a pak jsme o něj přišli, tak teď už to Justýna být nemůže.
Tak trochu se mi pořád hrabe na mysl Ema, ale teprve uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.3.07 09:02

Radulko, moc ti to sluší. Bříško už se ti pěkně klube :D
už musim končit. slíbila jsem kámošce, že se za ní dneska přijedu juknout do práce. dělá v mateřským centru, tak se docela těšim.

tak papa odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.3.07 11:55

Ahojky, jak to vypadá asi patřím mezi vás srpnové, příjmete mě??? Už tady na Emimi patřím do klubu Jarnulek 2005 se synem Ríšou (je odsud i Gabule, která už je koukám v seznámku), je mi 23 a jsem 18tt. TP je 6.8. ale podle UTZ o něco později, mimi je o pár dní menší. Říkáme mu zatím Bohoušek (Ríšovi sme říkaly Hrášek), dnes jdu zrovna na kontrolu (chodím každých 14 dní kůli tlaku, páč Ríšu sem rodila s preeklampsií, ted mi na gyndě naměří zase vysokej tlak ale na interně je vše ok, to je na delší povídání, prostě si mě gynDr. víc hlídá)…a dneska se dozvím výsledky triplů (zatím nevolaly, žádnej telegram taky nepřišel tak předpokládám že je vše ok a su klidná)…no to je zatím asi vše k mé osobě, pokud mě příjmete a budete mít dotazy ráda odpovím…

ted se trochu pokusím reagovat na vaše diskuze:

Bolesti hlavy mývám ted taky (s Ríšou nebyly ani ke konci s preeklampsií)

na UTZ si určitě nechám říct co to bude, nevydržely sme to ani při prvním…natož při druhým dítku hihi…

Dalmi, zahlídla sem že máš bolesti bříška…to mám taky a dneska si nechám napsat od gynDr. Magnesium, celkem to na to pomáhá

zatím sem nepřibrala v tomhle těhu ani kilčo, s Ríšou sem za celí těhu měla 15kg, tak se raduju a zároveň děsím aby to v posledních týdnech nenaskákalo…

Jména pro Bohouška jsou Vašek nebo Niké

víc si nevzpomínám, tak zatím ahojky

Lída, Ríša za 5 dní 2 roky a Bohoušek 18tt (nemám metříky, su pozadu…:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí