Poradna duly
Jana Čurdová
Lenysku, ja bych klidne do nemocnice sla ale oni rikali jak je to ok ![]()
hm…
no tak hlavně, ať je to tentokrát ok a bez problémů ![]()
už se zítra nemůžu dočkat kontroly
nejradši už bych věděla, co to je
AHOKY ![]()
ja bych klidne do nemocnice sla kdyby bylo zapotrebi.radsi bych byla pod kontrolou nez se doma strachovat
jsem na nemocnice uz zvykla.
dneska jsme byly venku a hrde jsem vystrkovala ten uj bruch.kamosku jsem nechala pokopat od mimca a rozhodla se ze chce taky brisko,tak jeji manzel asi bude koukat.uz maj dve deti ![]()
no vidíš Enko, já už bych ti naordinovala další
musím si příště pořádně projít seznámek, co ho dalmi posílá
hm… no kdyby to bylo nutný, tak by člověk asi v nemocnici vydržel, ale pro mě by to byla úplná hrůza
pořádně jsem byla v nemocnici 2× a vždy cky jsem si „vydupala“ dřívější propuštění
když se mi někde nelíbí, umím být pořádně nesnesitelná ![]()
Ahoj,
vy jste se zase činily…nestíhám číst ![]()
Předně vítám nové těhulky ![]()
Bolesti hlavy:
Trpěla jsem na ně 100× víc před těhu a v:,–(ím se, že to zhoršila antiko! Už ji nechci po těhu brát, navíc mi zhoršila i žíly a původní (levnější) poslala mé libido k ledu-to bylo strašný.😢 Naštěstí mi tenkrát (s tou tulící chutí) pomohla změna směrem k dražší antiko. A zpět k bolestem, většinou se po nějaké chvíli samy rozplynou a přinejhorším beru Paralen extra. Když mám bolesti kvůli ztuhlým krčním svalům-pomáhá mi prohřát horkou vodou a pak namazat super větrovým gelem.
Váha: Zatím se dostávám pomalu deko po deku k 62kg-tj. mám 3 skoro 4 kila navrch. ![]()
Ahojte ![]()
taky vitam nove tehulky ![]()
Hlava me taky obcas boli..ale ted uz ne tak casto jak na zacatku…
V moji fotogalerii mam vyfoceny nejaky oblecky na mimco co mam tak muzete kouknout jestli chcete ![]()
Dalmi co brisko?? me to taky sem tam boli…
Ahoj holky, tak už mám výsledky tripple testů, je to v pořádku.
Mám ohromnou radost.
KOntrolu mám 19. března a UTZ až 10 dubna, už aby to bylo.
Jinak já mám na váhu pořád stejně, možná tak kilo nahoře, pupík seklube taky hodně pomalu. Ale máme to v rodině, moje máme řekla v práci že je těhotná až v pátém měsíci, já bych to taky klidně utajila, nikdo na mě nic nepozná ![]()
ahojky.lenulindo takove to boleni mam porad,ale takovy to normalni
.uz to neni tak strasny ze byh ze nemohla v kreci ani nnarovnat ![]()
jedu dneska k bbicce a dedovy a pak se vracim zpatky do plzne budu spat u maminky,tak vecer nakouknu od nich,jinak tu celej den nebudu.tak se mejte krasne a papa ![]()
mispulin gratuluji k triplum
.je to super ze uz to mas za sebou.ja jeste musim do zitra pockat jestly nezavolaj ![]()
Ahojky, tak díkes za přivítání…
Lenýsku, já měla tlak u GynDr. celý první těhu mezi 130/80 a 140/90…ale na interně byl vždy ok, až ke konci těhu (asi 36tt) mě naměřili u GynDr. 160/110 a v porodnici už 180/120 + ta bílkovina v moči, moc sem nepřibrala jen těch 15kg (Enko upřímě tvých 30 kg lituju), každopádne sem byla na rizikáči v porodnici 14 dní před porodem, kterej mě kůli tý preeklampsii vyvolávaly takže sem rodila 38tt, Ríša byl drobeček (2850g a 47cm)…ted se děsím že by se to mohlo opakovat, ale snad si mě hlídá doktorů dost (gynDr., inetrnista, kardiolog a vše je zatím ok)
Dalmi super že jsi nakazila pupíkem další maminku…:o)))…jen tak dál at je dětiček co nejvíc…
Včera u gynDr. ok, výsledky triplů super (tímto gratuluji Mispulinkovi ke stejnému výsledku a Dalmi držím palce), jen mě naštvaly, když sem se objednávala na ten velkej UTZ, páč mě objednaly na 28.3 v 14:30 do Brna (volala sem si tam na objednání dneska) a včera mě můj Dr. objednal na 28.3 14:15 30 km od Bnra (chodím do Tišnova), takže se budu muset přeobjednat u svýho Dr. ale nejvíc mě štve že je ten UTZ tak pozdě…s Ríšou mi ho dělali v 19tt a ted mi to vychází na 21tt…
…a to už se nemůžeme dočkat až budeme vědět co to bude…no nic, budeme to muset vydržet…
tak to je ode mě asi vše…pusinku Pupíkům a hlavně pohoda, klídek, zdravíčko…
pááá
Lída, Ríša, Bohoušek 18tt
Lidusko, no ja mela vysoky tlak porad a meli mi taky vyvolavat porod ve 38tt prcek se ale rozhodl ze do mamy nebudou cpat zadny prasky na vyvolavani a praskla mi voda v noci pred nastupem do porodnice
a tech tricet kilo bylo hroznych v tehu ted uz je jen par navic ktery mi nevadi, ba naopak jsem za ne rada ![]()
těch 30 Kg věřím že bylo úmorný…já jen ted když juknu jak sem byla oteklá hlavně v obličeji jen s 15kg navrch ke konci těhu tak je mi všelijak a vůbec se tam nepoznávám…ted mám 3 kg navíc z těch 15kg z těhu s Ríšou a v tomhle těhu zatím ani kilčo.....a to si neodpustím po každým obídku zmrzlinku…
…ale gynDr. včera říkal že když nepřiberu nic do 20tt tak se nic neděje…ovšem zapoměla sem se zeptat co se asi tak stane když nepřiberu ani potom…asi s tím počítám že bych pomale měla začít přibírat… ![]()
jinak ted měřím 160 cm a vážím 57 kg…
Lidusko, vidis ja merim 160cm a vazim 60kg
ja byla otekla vsude, neuzvedla jsem pak ani sklenicku…
holky, pokud jste nektera z prahy a chystate se rodit u apolinare dobre si to rozmyslete ![]()
Ahoj holky, tak jsem se konečně dostala k netu. Mispulinovi gratuluju k výsledkům triplů. A Dalmi, ty se neboj, taky je budeš mít v pořádku, to už by volali.
Jinak zdravím nové těhulky Lidušku a Luciu (I když Lucia až tak nová není). Jen tak dál těhule, ať je nás tady víc.
Jo a taky zdravím EnkuL, která se na nás příšla podívat.
Liduško, proč si neuděláš nějaký pěkný metřík?