Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
7.3.07 16:41

Lenysku, ja bych klidne do nemocnice sla ale oni rikali jak je to ok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.3.07 16:58

hm… :? no tak hlavně, ať je to tentokrát ok a bez problémů :)
už se zítra nemůžu dočkat kontroly :) nejradši už bych věděla, co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
7.3.07 18:07

Lenysku, ja jsem tu jen host :) dalsi zatim neplanujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.3.07 18:29

AHOKY :wink:
ja bych klidne do nemocnice sla kdyby bylo zapotrebi.radsi bych byla pod kontrolou nez se doma strachovat :wink: jsem na nemocnice uz zvykla.
dneska jsme byly venku a hrde jsem vystrkovala ten uj bruch.kamosku jsem nechala pokopat od mimca a rozhodla se ze chce taky brisko,tak jeji manzel asi bude koukat.uz maj dve deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.3.07 21:18

:D no vidíš Enko, já už bych ti naordinovala další :lol: musím si příště pořádně projít seznámek, co ho dalmi posílá

hm… no kdyby to bylo nutný, tak by člověk asi v nemocnici vydržel, ale pro mě by to byla úplná hrůza :? pořádně jsem byla v nemocnici 2× a vždy cky jsem si „vydupala“ dřívější propuštění :) když se mi někde nelíbí, umím být pořádně nesnesitelná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
7.3.07 22:08

Ahoj,
vy jste se zase činily…nestíhám číst :lol:

Předně vítám nové těhulky :!

Bolesti hlavy: :arrow: Trpěla jsem na ně 100× víc před těhu a v:,–(ím se, že to zhoršila antiko! Už ji nechci po těhu brát, navíc mi zhoršila i žíly a původní (levnější) poslala mé libido k ledu-to bylo strašný.😢 Naštěstí mi tenkrát (s tou tulící chutí) pomohla změna směrem k dražší antiko. A zpět k bolestem, většinou se po nějaké chvíli samy rozplynou a přinejhorším beru Paralen extra. Když mám bolesti kvůli ztuhlým krčním svalům-pomáhá mi prohřát horkou vodou a pak namazat super větrovým gelem.

Váha: Zatím se dostávám pomalu deko po deku k 62kg-tj. mám 3 skoro 4 kila navrch. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.3.07 08:21

Ahojte :)

taky vitam nove tehulky :)

Hlava me taky obcas boli..ale ted uz ne tak casto jak na zacatku…

V moji fotogalerii mam vyfoceny nejaky oblecky na mimco co mam tak muzete kouknout jestli chcete :)

Dalmi co brisko?? me to taky sem tam boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.3.07 09:02

Ahoj holky, tak už mám výsledky tripple testů, je to v pořádku.
Mám ohromnou radost.
KOntrolu mám 19. března a UTZ až 10 dubna, už aby to bylo.
Jinak já mám na váhu pořád stejně, možná tak kilo nahoře, pupík seklube taky hodně pomalu. Ale máme to v rodině, moje máme řekla v práci že je těhotná až v pátém měsíci, já bych to taky klidně utajila, nikdo na mě nic nepozná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.3.07 10:59

ahojky.lenulindo takove to boleni mam porad,ale takovy to normalni :lol: .uz to neni tak strasny ze byh ze nemohla v kreci ani nnarovnat :wink:

jedu dneska k bbicce a dedovy a pak se vracim zpatky do plzne budu spat u maminky,tak vecer nakouknu od nich,jinak tu celej den nebudu.tak se mejte krasne a papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.3.07 11:00

mispulin gratuluji k triplum :wink: .je to super ze uz to mas za sebou.ja jeste musim do zitra pockat jestly nezavolaj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.3.07 11:40

Ahojky, tak díkes za přivítání…

Lenýsku, já měla tlak u GynDr. celý první těhu mezi 130/80 a 140/90…ale na interně byl vždy ok, až ke konci těhu (asi 36tt) mě naměřili u GynDr. 160/110 a v porodnici už 180/120 + ta bílkovina v moči, moc sem nepřibrala jen těch 15kg (Enko upřímě tvých 30 kg lituju), každopádne sem byla na rizikáči v porodnici 14 dní před porodem, kterej mě kůli tý preeklampsii vyvolávaly takže sem rodila 38tt, Ríša byl drobeček (2850g a 47cm)…ted se děsím že by se to mohlo opakovat, ale snad si mě hlídá doktorů dost (gynDr., inetrnista, kardiolog a vše je zatím ok)

Dalmi super že jsi nakazila pupíkem další maminku…:o)))…jen tak dál at je dětiček co nejvíc…

Včera u gynDr. ok, výsledky triplů super (tímto gratuluji Mispulinkovi ke stejnému výsledku a Dalmi držím palce), jen mě naštvaly, když sem se objednávala na ten velkej UTZ, páč mě objednaly na 28.3 v 14:30 do Brna (volala sem si tam na objednání dneska) a včera mě můj Dr. objednal na 28.3 14:15 30 km od Bnra (chodím do Tišnova), takže se budu muset přeobjednat u svýho Dr. ale nejvíc mě štve že je ten UTZ tak pozdě…s Ríšou mi ho dělali v 19tt a ted mi to vychází na 21tt… :cry: …a to už se nemůžeme dočkat až budeme vědět co to bude…no nic, budeme to muset vydržet…

tak to je ode mě asi vše…pusinku Pupíkům a hlavně pohoda, klídek, zdravíčko…

pááá
Lída, Ríša, Bohoušek 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.3.07 11:47

Lidusko, no ja mela vysoky tlak porad a meli mi taky vyvolavat porod ve 38tt prcek se ale rozhodl ze do mamy nebudou cpat zadny prasky na vyvolavani a praskla mi voda v noci pred nastupem do porodnice :) a tech tricet kilo bylo hroznych v tehu ted uz je jen par navic ktery mi nevadi, ba naopak jsem za ne rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.3.07 12:02

těch 30 Kg věřím že bylo úmorný…já jen ted když juknu jak sem byla oteklá hlavně v obličeji jen s 15kg navrch ke konci těhu tak je mi všelijak a vůbec se tam nepoznávám…ted mám 3 kg navíc z těch 15kg z těhu s Ríšou a v tomhle těhu zatím ani kilčo.....a to si neodpustím po každým obídku zmrzlinku… :oops: …ale gynDr. včera říkal že když nepřiberu nic do 20tt tak se nic neděje…ovšem zapoměla sem se zeptat co se asi tak stane když nepřiberu ani potom…asi s tím počítám že bych pomale měla začít přibírat… :D

jinak ted měřím 160 cm a vážím 57 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.3.07 12:11

Lidusko, vidis ja merim 160cm a vazim 60kg :lol: ja byla otekla vsude, neuzvedla jsem pak ani sklenicku…

holky, pokud jste nektera z prahy a chystate se rodit u apolinare dobre si to rozmyslete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.3.07 12:38

Ahoj holky, tak jsem se konečně dostala k netu. Mispulinovi gratuluju k výsledkům triplů. A Dalmi, ty se neboj, taky je budeš mít v pořádku, to už by volali.

Jinak zdravím nové těhulky Lidušku a Luciu (I když Lucia až tak nová není). Jen tak dál těhule, ať je nás tady víc.
Jo a taky zdravím EnkuL, která se na nás příšla podívat.

Liduško, proč si neuděláš nějaký pěkný metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí