Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky vítám nové těhulky ![]()
Jde vidět,že je venku krásně a vy nemáte čas na pc
,nebo se pletu?
Já si dnes to sluní uplně vychutnávala ![]()
Jinak dnes byla kontrola,jsme v poho,nemocenská kvuli bléé stavum trvá a bude trvat až do konce,no ikdyž dnes jsem si uvědomila,že do mateřské zbývají jen 3 měsíce ![]()
Krev je v poho a mimi zdravé,za 14 dní nás čeká velký utz,tak to už bude snad vše o.k.Tak zatím papa!M.
Ahojte holky,
tak se zase po delší době hlásím. Teď mi to nějak nevychází. Užívám si sluníčka, takže pořád někde camrám po krámech a s kamarádkama na procházkách. Vítám nové těhulky. Jsem ráda, že se rozrůstáme. Docela mě překvapilo, kolik je tady mlaďounkých maminek (budoucích). Holky, vás fakt obdivuju. Já ve 20 byla ještě v šílený pubertě
Mimi jsem plánovala tak kolem 25 a to se povedlo a jsem moc ráda. Dneska jsem byla na nákupy. Tolik krásných věcí, akorát těhu džíny jsem nesehnala. Dělají je všechny tak na 50 kilový slečny, což já bohužel nejsem ![]()
Ahojky Lucošku… s těma džínama já mám obdobný problém..... ale sehnala jsem hezký kalhoty v C a A...... A to, že bych byla v pubertě mi nepřipadá a mimi je plánovaný…
![]()
Ahoj Peťulko. Nechtěla jsem říct, že jsi puboška, ale já ve 20 ještě byla. Neber to prosím osobně. Kamarádka měla malého taky ve 21 a je naprosto úžasná mamina. Je to hezký, že víš co chceš už tak mladá. A mimi se bude mít až bude v pubertě, protože bude mít krásnou mladou maminku.
Na ty kalhoty se chci jít taky podívat do CaA, nic jinýho mi ani nezbývá.
Ahoj holky,
zitra si mam poprve volat, jestli uz nebudou vysledky triple testu a mam hrozny strach, co me ceka
MOc bych si prala, aby bylo vse v poradku…
Já to taky nemyslela zle a osobně jsem to nebrala… Ty kalhoty byly sice za 800, ale jsou fakt skvělý a moc příjemný.....
Klaudul, neboj všechno bude v pořádku. vím, že to jsou nervy, ale uvidíš, jak si oddychneš. Nesmíš na to myslet. Budeme ti všichni držet moc palečky.
Já jsem na triplech ani nebyla. Byla jsem ve 13. týdnu na biochemickém screeningu + NT a tam bylo vše naprosto v pořádku. Dr. mi pak říkal, že je to daleko přesnější než ty triply.
Peťulko a odkud jsi? Já to mám nejblíž do CaA do Ostavy do Shopingu, tam jsou taky, nevíš? Abych tam zase nejela zbytečně. A lepší džíny za 800,– (což není zase tak hrozné) než za 1700,– na které jsem narazila dnes a ještě to byly takové hrůzy ![]()
Lucosek
Ja vim, snazim se nestresovat a moc dobre vim, ze jsou triply nepresne. Snad vsechno vyjde tak, jak ma. Moc dekuju za ty palecky ![]()
Co je to NT? To je super, ze je vsechno v poradku ![]()
Lucosek
Urcite do CaA vyraz, poridila jsem tam par veci a za pekne ceny. Sice v Praze, ale v Ostrave urcite toho budou mit taky spoustu ![]()
Já jjsem z Liberce, ale nejsou to džíny, ale klasický černý kalhoty, na stranách mají gumičky a hzky se roztahujou…
![]()
Lucosek
Jestli to je tohle
http://www.ostrava.avionshoppingpark.cz/shops/
tak tam CaA je ![]()
Klaudul NT je měření šíjového projasnění. Nebylas na tom taky? Podle toho prý poznají, jak velké je riziko Dawnova syndromu a jiných. Mě to dělali najednou i s rozborem krve. Proto jsem nešla na triply, prý by to bylo zbytečné. Ale byla jsem docela vystrašená, že mi ty triply právě nedělají, ale pak mě Dr. ujistil. Tak snad bude všechno fajn. Zítra jdu do poradny, tak uvidím, na kdy mě objedná na ten velký UTZ. Už se moc těším, až mimíse zase uvidím.
Jo a do toho CaA skočím asi ve čtvrtek tak mi držte palečky ať už konečně něco vyberu. Pomalu se už do ničeho přes bříško nevlezu.