Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
14.3.07 17:17

eviku neboj se ,ale uplne te chapu. :cry: vse bude o.k,sestry maj v papirech nakej bordel a zbytecne stresujes mimco :wink: .

ahojky radulko.jeste jednou gratuluji ke kopaneckum :wink: .jinak zdenda jde se mnou na ten 3D ultrazvuk,jinak se mnou nechodi,proto ze tam je v ordinaci malo mista :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.3.07 17:17

Ahojky holky… Dneska jsme byli nakupovat na malýho..... Pořídili jsme pěkný věcičky… Přijdu domů, tak to hodnotím a zjistila jsem, že na jednom bodýčku je vytažená nitka… tak mi hned nálada klesla…

A jakpak se dnes máme… Venku je stále tAK NÁDHERNĚ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
14.3.07 17:19

Ahoj holky u nás je nuda, tak koukám k vám jak se máte…

jinak k tomu dopplerovi, to není to co dělá nahlas zvuk - doppler je přístroj mající u UZ schopnost změřit např. průtok, průměr průtoku, obvod a obsah atd…no je to tak..měla jsem to u zkoušky :-)

radulko :arrow: ahojjj dlouho jse tě neviděla…jakpa, že tan tvůj není pokaždé na UZ…to je škoda, ne…chodte tam spolu, vždyť je to něco neopakovatelného…třeba v u nás je normál, že i na MOP berou chlapa s tebou :wink:

dalmíku :arrow: zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.3.07 17:23

marusko ahojky ty jsi vsude. :lol: jakpa se citis???tehotenstky? :lol:
petulko tak to vrat a nebo zkus tu nitku zatahnout :wink:
lidulko uz jsem vse dopsala :lol: :lol: :lol:

jdu nakoupit,pak nakouknu.papa zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
14.3.07 17:25

Dalmi :arrow: - naprosto normálně, prostě nevim…upřímě? nedokážu to ani tipovat, jestli ano…jo je pravda, že mám větší prsa, ale to bude po těch hormonech…ten můj si to mooooc chválí :oops: :oops: :oops: je taképravda, že mi občas zabolí v podbřišku :-)

no doufám, že mě tu nakazíte a budu také nakažená :-) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.3.07 17:51

Teď ak přemýšlím jakou velikost kupujete na mimčo…????? Mně se ta 50 zdála nějaká malá, tak jsem začla od 56..... Máte někdo už zkušenosti…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
14.3.07 18:05

PETULKO: vetsinou rikaji, ze se ma nakoupit jen minimum veci velikosti 56 a pak az 62. Pry z toho deti hned vyrostou. Ale chce to videt na vlastni oci, protoze se stejne velikosti ruznych vyrobcu hodne lisi :wink:

MARUSKO: ahoooj. Drzim moc palecky, aby jsi nahlasila co nejdrive //. Ani nevis, jak moc bych ti to prala :wink: Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.3.07 18:32

Petulko, ja nakupovala od 56 a na zacatku jsme museli dokoupit 50 protoze ve vsem plaval, zalezi jak velke mimco se narodi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.3.07 19:22

Nemáte některá nějaký osědčený recept na chřipku v těhu…?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.3.07 21:36

ahoj holky, koukám, že nás za těch posledních pár dní, co jsem tu nebyla, pěkně přibylo, takže vítám nováčky :D
teda posledních příspěvků je tolik, že jsem byla lenivá je všechny přečíst :oops: :lol: , ale snad mě omluví fakt, že teď makám na práci do školy, tak čumákuju do pc celej den 8O . radši se na emimino ani nehlásim, protože bych pak nic neudělala a jen povídala :)
dneska jsem si zkoušela šaty, na tu bráchovu páteční svatbu. no teda, před čtvrt rokem jsem v nich vypadala líp :?, ale venda mě ujišťoval jak mi to sluší. kecal :) :)
taky jsem koukala na www.krestni-jmena.cz :) vždycky jsem se zasekla jen u holčičího jména, tak doufám, že je pupík holčička :D no, ale na to, jestli fakt jo, si musim ještě do 6.4. počkat

tak zatim papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 00:02

petulko me zabiraj bud homeopatika ktery tehu bez problemu muzou a jestly chces nakej domaci lek,tak mi pomaha kloktat sul rozpustenou ve vlazny vode.je to teda hnus a urcite se pozvracis,ale vzdycky je chripka hned pryc :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 00:04

lenysku je dost ze se taky ukazes.jsem rada ze jste v poradku :wink:
s toho si nic nedelej s tema satama.ja jdu brachovy na svadbu v cervenci a to budu jak sud :lol: :lol: :lol:
tak mi mame jmena asi jasny.matyas a nikolka :wink: no ale tak 5× to zase zmenime :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.3.07 09:28

Dobré ranko maminy, japak se máme? doufám, že se ke mě dneska někdo přidá. Zrovna mám volný den, tak toho chci tady využít.

Evikule **Moc mě mrzí to s těma triplama, ale uvidíš, že to bude nějaký omyl. Dneska ti určitě řeknou, že je to všechno O.K. Ale i kdyby tam něco bylo, ještě to nic neznamená. Jak říkaly holky, je to často falešné a nakonec se narodí zdravé miminko. Já takové znám dvě. Strašili strašili a nakonec nic. Obě šli na plodovku a žádná hrůza to prý není a měli klid. Hlavně se nestresuj, i když vím, že se to líp říká než dělá. Ale držím palečky.

Dalmi Jména máš hezká, ale neměníš je nějak často :D ?Ale času máš vlastně ještě dost, tak co. A co Adámek a Anetka? Ty už padly?

Radulka Tobě gratuluju ke kopanečkům. Konečně, co? Včera mimís kopl i Víťu, byl z toho docela naměko. Začíná asi sílit, tak je to čím dál silnější. Oddychla jsem si.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.3.07 10:00

Ahoj holky, doufám, že si užíváte sluníčka a nesedíte jak já v práci :-(
Já mimíse zatím necítím, už aby to bylo.
V pondělí jdu na kontrolu po měsíci, tak se těším, i když UTZ mi dělat nebude, na ten si musím počkat do 10. dubna.
My teď finišujeme na domečku, za měsíc se budeme stěhovat, do toho fofry v práci, takže se fakt nenudím.
Už se strašně těším, jak se na jaro přestěhujeme, i když zahrada ještě asi tenhle rok nebude moc vypadat jako zahrada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.3.07 11:04

Ahoj Mispuline. Já jdu k Dr. taky v podnělí a bude mi dělat ultrazvuk. Ani nevíš jak já se těším, až tu moji lásku zase uvidím. Na velký UTZ se srdíčkem jdu ale až 12.4.
Venku je nádherně,co? Výhoda, že můžu být doma. Uvařím si kafíčko, vylezu na balkon (zahrádku bohužel nemáme neboť bydlíme v paneláku :-() a relaxuju. V práci už bych být nemohla, nevydržela bych tam. Máte štěstí, že stavíte baráček. Sice to stojí dost peněz a hlavně námahy a nervů, ale pak to stojí za to. Doufám, že na něj taky někdy budeme mít. A mimís bude mít kde lítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí