Poradna duly
Jana Čurdová
Jenže já teď začala mít šílený chutě, pořád bych něco cpala a nevím jak to mám zastavit. Nejhorší je, že mám chutě na všechno tučné, sladké a vůbec na to, na co si dávám normálně pozor. Už teď nějsem žádný hubeňour, mám z toho docela hrůzu jak budu vypadat v léťe.
A to si nabrala za celý těhu těch 5,8? Já mám od začátku už 7 kilo. sice mi všichni tvrdí, že to zase tak moc poznat nejde, že mi to jde nejspíš do pupku, ale i tak.
Přesně! Tak omezíme aspoň to sladký, jinak mimčům dopřejeme všechno a uvidíme ne?
Pořád mám takovou naivní představu, že z porodnice budu odcházet lehčí tak o 10kg ![]()
jj, celkově - za celej první trimestr jen 1,5kg, ten zbytek za posledních skoro 8 týdnů
Tak to jsme naivní asi obě dvě. Jasně, budeme se navzájem podporovat a aspoň trochu omezíme to sladké, ju? Budu se snažit a papat spíše zeleninku a ovoce ![]()
Já už pomalu jdu, musím ještě do obchodu pro to ovoce a zeleninku
Měj se hezky a brzo čauky ![]()
Holky s tou váhou to mám obdobné… á chodím do poradny každé 2 týdny..... a teď jsem za ty dva týdny přibrala 2 kila… Už se vždycky děsím na příště.....
Tak i znovu vypocitane triply jsou hranicni…ale presne hodnoty neznam, az v pondeli. Dostanu zadanku pro genetika, ale zatim jen do poradny.Pujdu na to hned pristi tyden. Odber plodovky az na zaklade doporuc. genetika. Kamaradka na tom byla taky-nakreslili si rodokmen a on mavnul rukou a sla domu.
Uz jsem NAPROSTO klidna, precetla uz jsem o triplech dost! Znama kolegyne mela podle triplu skoro 100% downa, ani ji neposlali na amnipocentezu, ze to je tutovka a pak se ji narodilo uplne zdrave mimi! ![]()
Teda ja nechapu, proč ty doktoři těhule tak děsí. Proč není standard ten screening v 10. - 12. týdnu, kdy ti naberou krev a pak ještě dělají ultrazvuk. Já jsme za to navíc nic neplatili, doktor mě tam poslal automaticky, tak nechápu, proč to tak není všude.
Ale hlavu vzhůru, bude to v pohodě, hlavně se nestresovat.
Já jdu v pondělí na kontrolu, tak snad je vše v pohodě.
K tomu přibírání, já mám nahoře od začátku těhu asi kilo, jím všechno, nijak se neomezuju, ale je fakt, že se ani nijak zvlášť necpu, nemám žádné žrací návaly ![]()
Mám ted docela stresy v práci, máme novou generální ředitelku, do všeho hrozně šťourá a všechno jsme dosud dělali blbě, no nemám vůbec chuť do práce. Nejradši bych zůstala doma, ale zas bych se nudila a chyběly by nám peníze. Ach jo ![]()
U nas by asi museli posilat vsechny tehule do vzdalenejsich mest na ten spec. UTZ, tak to asi resi aspon triplama. Jinak doktori jsou vyhlaseni az do Hradce Kralove, zadni žabaři.
![]()
Ahojky hollky,copk se děje?Já myslela,že maj zas pokažený to automatické zasílání meilu a ono fakt nic novýho…
Nevím teda jak vy,ale já jsem dnes jak přejetá parním válcem…od čtyř jsem nespala a v pul 10 jsem budila manžu,at mě vystřídá u malýho,jinak bych usnula ve stoje…tak zase mizím zatím papa M.
ahojky,
Sedmo copak?? Robik ti v noci taky špatně spává nebo co???
Evikule, jak je to hraniční tak je to myslím si dobrý…nestresuj se…bude to OK
Mispulin, já dokonce kilo na začátku těhu shodila a pak nabrala, takže su na své původní váze… ![]()
Lucošku, Anonymní a Petulko, snad vám předsevzetí baštit zeleninku a ovocíčko místo sladkostí vydrží…já si tohle předsevzetí ani dávat nemusím…v podstatě nemám na nic jínýho chutě, jen na to zdravý…
…fakt nekecám…
No a taky vás chci nalákat na BVV v Brně, kdo máte možnost, dneska sme tam byly…veletrh Pro dítě, Bydlení atd.....Pro Dítě byly hlavně kočárky a autosedačky, postýlky, a taky jeden stánek s těhu hadříkama…ale naštvaly mě, nevystavoval AVENT…chtěla sem koupit ňákej dudlík a flašku pro Bohouška a nic, budu muset přes net nebo do lékárny.....AVENT se mi hrozně osvědčil u Ríše, páč když sem přišla o mlíko (5 měsíců sem plně kojila) jinou flašku prostě nechytal.......
tak pááá Lída a zbytek rodu