Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
19.3.07 14:06

Ahoj holky, tak já mám dneska po UTZ. Mimíska jsem moc neviděla, jelikož měl obrazovku otočenou k sobě, ale ujistil mě, že je všechno v naprostém pořádku. Mám i fotečku, rozplýval se jak je hezká a co na ní jde všechno vidět, ale já tam neviděla vůbec nic :cry: . Hlavní je, že je mimís v pořádku, roste tak jak má a pravidelně kope. Jsem moc šťastná.

Dalmi, mě dělá Dr. ultrazvuk jen 3× za těhu. Teď to bylo podruhý a pak ještě ve 30. týdnu. Jinak mě vyšetřuje vnitřně, nebo jen pohmatem, podle toho, co potřebuje zjistit. Ale myslím, že zbytečně se ve mě nehrabe, takže v pohodě.

Liduš a tobě ještě jednou: VŠE NEJLEPŠÍ !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
19.3.07 14:15

Lucošku, a už ti řekli, co to bude? Nebo chceš překvápko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.07 14:18

lucosku me dela ultrazvuk pokazdy proto ze jsem na rizikovem,kvuly predchozimu potratu,jinak se ma delat jen 3 ultrazvuky za tehu :wink: .
gratuluji ke kontrole.ja uz chci aby bylo utery :lol::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.3.07 14:35

Mišpuline, já byla jen u svého DR. Ten říkal, že to ještě moc nevidí. Na velký UTZ jdu až 12.4. Ale chci se nechat překvapit. Je to sice takové staromódní, ale mě se to líbí být napjatá až do konce. Ale myslím, že to bude holka. Podle toho jak se trvdí, že holka ubírá krásu. Já jsem se snad opupínkovala celá. Nevím, jak to budu dělat v létě. Asi budu chodit v roláku :lol:

Dalmi, dyť úterý máš už zítra, to je hned. ale vím jak ti je. Držím palečky, ať se mimi ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.07 14:42

luci to je povera.moje svagrova byla jeste hezci a ma dve holky :lol: .
ja jsem teda taky takova hezci v ksichte,ale obcas se mi taky nakej pupinek udela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.3.07 14:46

Tak to ti závidím. Na obličeji se to ještě dá, ale dost mi to vyrazilo i na zádech a v dekoltu. Nevím, co s tím. V životě jsem to neměla. A tak čistím a čistím a uvidím co to udělá. doufám, že tady pomůže sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
19.3.07 15:16

Lucošku, jsem na tom úplně stejně. Mám obličej samý pupínek, dokonce se mi dělají beďary i na zádech a v dekoltu, kde jsem je neměla ani v pubertě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.3.07 15:23

Né že bych z toho měla radost Mišpuline, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. Je to docela nepříjemný, co? Nevíš, jak se toho zbavit? Hledám na netu, ale o těhotných tam nic nepíšou. Nechci do toho nějak moc vrtat, ať to není ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
19.3.07 15:40

Je to hrůza, když se raduju, že se to zlepšilo, tak se druhý den probudím a mám zase pár nových :cry:
Moc to neřeším, ale pěkně mě to šve, nikdy jsem na to netrpěla. Mám navíc na těle hodně suchou kůžu a atopický ekzém, takže to mám kombinovaný ještě s tím, hrůza… Buď mám beďary nebo suchý flíčky, který šíleně svědí a loupe se to.
No což, hlavně aby se to po porodu srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.3.07 15:58

tak tak, mám to úplně stejně. Snad nám pomůže to sluníčko, a kůže se zlepší. Chtěla jsem chodit na bazén, ale tak bych tam nemohla ani vylézt. Leze to na nervy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
19.3.07 16:21

Ahojky holky,předně Lidušce vše nejlepší k narozeninám :wink:
Jinak viděli jste zprávy,prý má sněžit…vrrrrrr :twisted: ,já chci sluní,malýmu má přijít kolo,já si koupila tričko s krátkým rukávem a nejvíc miluju to jarní probouzení,začínající kytičky,teplíčko a ted to má zase zasněžit…béééé,už abysme byly na Moravě,tam to tak hrozit nebude,jak tady pod sněžkou :?
Dalmi mně dělá bud jen vyšetření pohmatem nebo s utz,myslím že tak kontroluje jestli se hrdlo samo neotvírá,aspon to minule říkal,tak snad se to pozná i na utz,ale klidně se ho zeptej,máš nárok vědět přeci co dělá…
Jinak v pátek jdeme na nosní mandle,už ted se děsím,nejhorší na všem je ta narkoza…tedy to probouzení,ale jede se mnou i Jirka,aby mě malý neskopal,jak minule…
Evi díky za info… co si pamatuji malýho první 3 měsíce,nevím jak bych ještě zvládala s jeho kolikama praní a žehlení plín…budu pohodlná a budu používat papírovky.
Téma pupínky…jsem ted taky samý pupínek a nejvíc v dekoltu,hruza…
Včera jsem na rodině četla příběhy porodu,no kdybych to nezažila,tak si řeknu brnkačka 8) jsem zvědavá jestli bude druhý porod lehčí…
tak já se zatím loučím,jdu kouknout na mimibazar jestli tam něco hezkého není:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
19.3.07 16:58

ahojky, děkuji za další přáníčka k narozkám…ste moc hodný… :)

Sedmo at trhání mandlí dopadne na 1*…budu na vás myslet…

k beďárům, s Ríšou to bylo naprosto šílený, hned od prvních týdnů těhu…tak sem jen trpělivě čekala že se to po porodu zlepší…ba naopak…zhoršio se to, z pupínků se staly vřídky a já vypadala jak mochomůrka, nešťastná šíleně…na kožním na mě patlaly co mohly, nakonec na:,–(ily antibiotika (a to sem kojila tak sme se tomu chtěli vyhnout) a až ty pomohly, do ted sem měla pleť parádní…dokonce sem si říkala že to musí bejt holčička, když se mi nedělá nic, jenže stačilo 14 dní a zase se to objevuje…je pravda že né tak moc jak u Ríše, ale moje brada je děsná…ale na druhou stranu su šťastná že je to zatím jen brada…bojím se aby se to zase nerozjelo tak moc......ale nechci vás strašit, tohle je můj beďarovej příběh… :(

Dalmi, já na MMB už koupila lehátko pro mimi (takový to houpací) a ted se chystám na ty chůvičky…říkám, měly sme toho u Ríše trochu napůjčováno…a na druhý se mi to nechce kupovat nový…takže ti chválím že na první dítko vše kupuješ nový… :)

Lucošku, gratulace k UTZ fotečce, hod jí na galerku at se taky pokocháme…su zvědavá jestli ti to rozhodnutí že nechceš znát pohlaví vydrží…

vyšetření mi dělá Dr. taky jen UTZ, na „kozu“ sem šla jen v začátku těhu na cytologii, nic víc…tak snad se nic nezanedbává…

jdu k rodince, páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
19.3.07 17:20

Jo jo Lidi,po porodu to byl nářez…bedar,vlasy padaj…už se na to tááák moc těším:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
19.3.07 18:11

ahojky, tak uz jsem opet v pracovnim kolotoci, hruza, porad sem taaak unavena, odpol spim, zitra mam posledni zkousku nvq, tak uz se tesim, ze to budu mit za sebou, porad se me v praci ptaji, jak dlouho budu pracovat, vubec zatim nevim, co myslite, jak dlouho vydrzim delat osetrovatelku, s brichem a tak, do porodu asi ne, co?

s tou pleti to mam taky tak, vubec se mi nespravila, jak vsude pisou, spis naopak

pristi pondeli jdeme na utz, uz se tesim, sem zvedava co nam reknou
jinak mimi pokopkava celkem pravidelne,ale jak na to s manzou cekame, tak just nic

tak to vypada ze rodit budu tady v anglii, vubec se na to netesim, pry je to mazec, za 3 hod po porodu te poslou domu, sem slysela
uz jsem si objednala mamku at mi tu prijede na pomoc

kocarek jeste ani vybrany nemam ani nemam tuseni jaky bych chtela a stejne se to nema kupovat moc brzy

a plenky budem pouzivat nejspis papirove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.3.07 18:40

Tak jsem objednana na genetickou konzultaci do Litomyslske nemocnice, kam pry genetik dojizdi na 26.3. hned po poradne. Jdu i s Radkem. Vyfasovala jsem dotaznik, tak ted zpovidam pribuzne…vypada to,ze jsme celkem zdravy rod 8)

Lido: VSE NEJLEPSI-hlavne zdravicko pro Vas VSECHNY! Cekam prvni mimi, tak jsem bez zkusenosti. Ale myslim, ze Ikea rucnik frote ma vyhodu vyssi savosti, mel by stacit do kalhotek jeden. Je to taky 100%bavlna a navic na to chci davat separacku, takze hladce bude prdylce stejne:lol: -tj.vyhodou je vyssi savost. Nevyhodou delsi schnuti. Od mamci budu mit nejake obyc…treba mi nakonec budou vyhovovat vic. Ale planuju nakoupit hlavne frote :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí