Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
734
21.3.07 19:28

Ahojky holky,tak dnes jsem nějak nestíhala,na net jsem se dostala až ted…nechci to zakřiknout,ale možná máme kupce na byt!!!Byla tu paní a moc se jí to tu líbilo a zítra bude volat jestli jo a nebo ne,ale byla nadšená…tak tuky tuky,at jí to vydrží…no to jen tak na okraj…
Jinak jsem dnes zase blinkala,fakt si myslím,že to bude holka,taková dáblice :twisted:
Probírali jste jestli výchova kluka je náročnější…v porovnání s kamarádkama,které mají skoro všechny holčičky,jsou holky učenlivější,nebo spíš trpělivější,co se týká učení na nočník,atd,ale zas kluci rychlejš chodí a tak…jinak si myslím,že je to človíček od človíčka jiné a je jedno jestli je to kluk nebo holka…zas v dospělosti se mi zdá výchova kluka jednoduší,ale zas je to individuální,bože co mě čeká,až bude Robčovi 20 8O
Lidi mně mlezivo zatím neteče a neteklo ani u Robče,ale neboj co jsem vyčetla je to normálí,jsem zvědavá jak se rozkojím,jsou to přeci jen 3 roky co jsem na suchu:))
Dalmi mně tam taky můžeš napsat k pohlaví překvapení :wink:
Jinak jak máme vymyšlené jméno na holčičku Zuzanka,tak to by vycházelo její svátek přesně na tp,11 srpna,tak vymýšlím alternativu…líbí se mi Julie,Vendulka,ale Zuzka je nej…tak uvidíme..
Já jdu na velký utz v uterý,tak snad bude vše o.k.jen budu muset křičet mezi dveřma,že nechci vědět co čekáme,aby mi to nebylo řečeno nechtěně…
Tak zatím holky…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.07 19:28
Lucošek píše:
Tak 25 mi bude za chvilinku, tak se snad ještě do limitu vlezu a pokud vím, tak inzulín si taky nikdo nepíchá. Cukrovku sice mají obě babičky, ale to až teď, asi stářím. Tak snad to bude O.K. nesnáším totiž jakékoliv čekání a v čekárně už vůbec ne :evil:
ja taky hned hlasila ze maj obe babicky cukrovku,ale to je prej ta starecka cukrovka,kdyz nepichaj inzulin,tak tam nemusim.myslim ze se jeste vejdes do limitu :wink:
ja taky nesnasim cekani v cekarne.to bych se zblaznila.prej to trva nekdy i 2-3 hodiny 8O .to bych umrela.ja nastesti vsude jsem u dr objednana,takze ani nikde necekam.na gynde tak nejdyl 5 minut a u prakticky dr si zaklepu a hned jdu :lol: .vyhoda tehotenstvi :lol: :lol: :lol:
dokonce i v kramu me lidi pousti pred sebe.to je super :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.3.07 19:31

Neboj, od té doby na sebe dávám setsakramentský pozor. Už bych tak neriskovala. Ani mě nic nebolí (kromě tech hnusných zad), tak jsem to už doufám přestála.

Ty se máš, že jdeš na to 3D, musíš pak hodit nějaké fotečky, ať se taky pokocháme. Já se objednám zárověň s tím velkým UTZ. Doufám, že tam budou mít zrovna volno, ať nemusíme jezdit dvakrát. A něco klučičího určitě vybereš, uvidíš. I když musím uznat, že ty holčičí jsou krásnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.3.07 19:34

Tak to já se taky zkusím objednat. Zrovna u mojí obvoďačky to vždycky!! trvá tak kolem 3 hodin. Nevydržela bych tam. A taky bych se mohla něčím nakazit a pak ještě ležet s chřipajznou. To tak, objednám se a budu neústupná. Na mě to zatím nikdo nepozná, když mám bundu, takže si budu muset ještě chvilinku počkat, než mě budou pouštět před sebe. Ale nevím jak tady u nás. Zdá se mi, že jsou tu skoro samí hulváti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.07 19:35

sedmi tak drzim palce at vam to z bytem vyjde :wink:
mate vybrany moc hezky jmena. :wink: do seznamku jsem to dopsala :wink: .

luci jasne ze fotecky hodim.uz se moc tesim ze uvdime miminko.zdenda ho uvidi poprve,proto ze jsem nechtela aby se mnou jezdil na ultrazvuky,proto ze muj dr ma malou ordinaci a sotva by se tam vesel,tak jsem mu slibyla ze na tohle pujdeme spolecne :lol: :wink:

no snad neco splasime krasnyho.holt budu cincat kluka misto holcicky :wink: .
ja uz jsem na to 3D objednana od 12 tydne.u nas je o to docela rvacka,tak se clovek musi objednat brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.07 19:38

luci u me je to uz dost videt to brisko,proto ze bundu uz ani nezapnu. :lol:

moje prakticka dr ma dvere ze strany,ze nejdu ani prez cekarnu nemocnejch lidi,coz hodne ocenuji.urcite bych byla furt nemocna :roll: a na jeji dvere jenom zaklepu a jdu.dokonce mam prednost i predevsema,tak kdyz je zrovna nekdo u dr,tak musi pockat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.3.07 19:43

Sedmi, taky držím palečky, aby to s bytem vyšlo. A doufám, že to blinkání tě taky brzo přejde.

Dalmi, Víťa byl se mnou na tom prvním UTZ ve 13. týdnu a na ten velký pojede taky. Na ten 3D budu volat asi příští týden, tak doufám, že to vyjde.

Už budu muset končit. Přišel Víťa a dožaduje se taky počítače. Takže se s váma asi pro dnešek loučím a zítra sem zase nakouknu. Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.3.07 19:44

luci papa .zdenda uz tu taky skemra ze chce na pocitac :lol:
urcite te vemou :wink: .papa zitra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.3.07 21:25

k tem testum na cukrovka..ja uz mam tento rok za sebou dva..je to hnus nalili me uplne silene ale fakt silene preslazenym cajem a pak kazdou hodinu brali krev a taky moc…to byl ten prvni test..vyslo me to spatne..takze jsem drzela diabetickou dietu a za tri mesice me to delali znovu a vyslo to uz dobre a ted jsem ok…ale to po drruhe uz me rovnnou rano napichli flexilu aby me nemuseli pokazde pichat..takz jsem cely dopoledne sedela v cekarne s hadickama v ruce a kazdou hodku si jen odpustili…no doufam ze me to ted uz delat nebudou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.3.07 07:59

Dobre ranno :)

tak se mi dnes zase zdalo o miminkach :) mela jsem dvojcata..dva kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
22.3.07 11:09

Holkýýý máme prodaný byt!!!!Na konci dubna se stěhujem:)))))Takže mimi se narodí do domečku a budeme mít hlídací babičku přes zed:)))já se tááák těším…musím zase letět…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
22.3.07 11:37

ahojky…

Sedmo gratulace k prodanýmu bytu…Robikovi se bude v baráčku určo líp vegetit a miminko se bude mít taky báječně.....a už nebli…

Lenulindo takže dvojčátka jo??? hihi…jen aby se tam fakt ještě jedno neschovávalo.....ale ty vlastně furt píšeš že máš malej pupík…takže můžeš bejt v klidu… :D

k cukrovce.....máme jí v rodině snad ze všech stran, u Ríše mi braly milion zkumavek krve, ale žádným čajem mě neprolívaly…naštěstí se u mě žádná cukrovka nepotvrdila a ted když příjdu na diabetologii tak mě jen sestra píchne do malíčku, vymáčkne kapičku krve, hodí to do stroječku a hned zná výsledek a vše je zatím ok.....

k sexíku…mě bohužel nikdo sex nezakázal, ale brala bych to jako smilování.....jsem od začátku absolutní frigida…když už si přítel sex vymrčí tak mě to vůbec neba a jen držím… :( .....u Ríše to bylo naopak, to sem si přítele budila i v noci......jééé jak ten býval nadšenej…a ted…chudáček… :?

páá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
22.3.07 11:42

Jo a mám trápení.....sem se táááák těšila že toho 28.3. půjdeme na UTZ celá rodinka…ale asi mám smůlu a ještě musím schánět hlídání pro Ríšu… :( …Richarda z práce prostě nepustěj, šéf je … :evil:
a s malým tam nemůžu, nevydrží sedět sám.....takže doufám že aspon seženu to hlídání a Bohouška uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.3.07 14:56

Lidusko to si me asi pletes :) ja bricho uz od 12 tydne :) a ze by bylo maly..no nevim nevim :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
22.3.07 16:22

Ahoj holky,

SEDMO: tak s tim prodanym bytem je to super, ze to vyslo! :wink: A vy mate svuj domecek uz postaveny nebo jste nejaky kupovali? Nejak se mi to vsechno mota. :oops:
Jo a na te prostredni fotce s malym ti to straaasne moc slusi :D (na tech ostatnich samozrejme taky, velrybko :lol: )

DALMI: u me si do seznamku napis taky prekvapeni :wink:
Nemas uz nahodou po KO? Marne hledam slibenou fotecku!!! :wink:

Zitra jdu po mesici (jejda, toto uteklo!) na kontrolu a domluvim si termin velkeho UTZ. Doufam, ze manzela pak na nej z prace pusti :?

Tak zatim papa a ja dam vedet, jak jsme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí