Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
24.3.07 11:27
kat-ka píše:
Dalmatinko , díky :wink: Jinak gratuluji k Matyášovi, taky mám jednoho doma. Už by to jméno mohli zařadit do kalendáře, poslední dobou je jich čím dál víc :D Někdo to slaví na Matěje, ale my to slavíme na Matouše 21.9, protože ten den jsem zjistila, že jsem těhotná :D :D
moje rec.nechapu proc ho tam nenapisou.hlavne ze petr je tam nekolikrat :roll: mo moc drzim palecky.kdy jdes na gnetiku??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
24.3.07 12:47

Moc dekuju za gratulace k holcicce, moc bychom si ji prali.
Dalmi , radeji do seznamku napis „asi holcicka“, jeste to potvrdi dalsi ultrazvuk. Diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.3.07 14:27

o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
24.3.07 15:35

Ahojky holky,tak jsme doma p otěch mandlích,proběhlo to v pohodě:)
klaudule gratuluji k holčičce:))
Jinak nic novýho,jsem nevyspaná,jdu ještě něco vytvořit a jestli mě to nepřejde jdu spát:))pááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.3.07 17:56

Ahoj holky…vcera jsem musela na ekg…mela jsem moc vysoky puls..dostala jsem na to prasky a ted uz je to dobry..tak se to snad nebude opakovat..ale miminku to pry neublizi jen ja bych sebou mohla nekde seknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.3.07 21:01

Mimis me ted pekne kope tak je snad v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.3.07 21:28

Ahoj, pondělní genetika (jdu v Litomyšli, případně i na plodovku-dělá to primář, do Genetu bohužel ne) se blíží a já zatím nejsem vůbec nervózní-fakt 8) Asi to přijde v pondělí a možná to je i tím, že jsem se rozhodla, že pokud(!) mi spočítají riziko post.dítěte menší než je riziko potratu po amnio-kašlu na to a odmítám. Manžel je ještě radikálnější (riziko potratu jedna ze sta se mu zdá hrozivý).
Nebudu mimíska zbytěčně vystavovat většímu riziku kvůli nepřesným testům. Kdyby to vypadalo velmi vážně, tak samozřejmě půjdu, ale s tím nepočítám (to lepší nemyslet). Postižené mimi by bylo stejně moje mimi a teď, když už kope a „vnímá“…nechci ho zabíjet (silná slova, ale je to tak). Jsem připravená a odhodlaná být klidně celý život doma s post. dítětem. Byli jsme v létě na festivalu v Žampachu v parku u ústavu s dospěl.postiženými a bylo nám tam strašně pěkně a přirozeně. Je to těžší a jiný, ale i rodiče i děti se umí radovat ze života stejně-ne-li víc. Znám pár párů s postiženými i blíž…je to jiný, to je vše. :wink:
Stejně mi ale držte palečky, zas taková „hrdinka“ nejsem. Díky a pohlaďte bříška.
Jo mimísek dnes skoro dvě hodiny po obědě kopal-nádhera…je tam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.3.07 23:02

lenulindu hlavne ze jsi o.k a mimisek taky.tetko se mi taky casto stava ze mi zacne tlouct srdce,ale delam cvik podle tehu knizky na zrychleny teo a nastesti pomaha :wink:urcite uz to bude dobry :wink:

sedmi tak to je dobre ze uz to mate za sebou :wink:

klaudul kdy jdes na dalsi ultrazvuk?

evikulko moc ti drzim palecky i kdyz si stale myslim ze to je jen planej poplach a vse bude o.k.zaroven te moc obdivuju ze jsi tak statecna.jsi hrdinka a vsechno z mimiskem krasne zvladnete.
hlavne se prosim hned po nasteve ozvy at tu nejsem jak na trni.ani nevis jak moc vam drzim palce.vse bude v poradku :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
25.3.07 08:25

Ahojky,

vsem dekuji za gratulace k holcicce. Snad tam opravdu je a pani doktorka se jen nespletla, ale zastavila nam na ultrazvuku ten obrazek nekolikrat a opravdu tam nic nebylo.

Evikule , moc Ti drzim palecky. Urcite vsechno dobre dopadne a mimisek bude v poradku.

Dalmi , na dalsi ultrazvuk se musim objednat v pondeli do genetickeho centra, ale mela bych jit ve 20. tydnu, takze ten dalsi tyden. Dam vedet.

Mejte vsichni krasny den, my dnes vyrazime s nasi labinkou odpoledne na vylet, uz se moc tesime :D

Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.3.07 08:37

Dalmi a poradis me ten cvik?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.3.07 08:41

Ahojky všem… Myy teď měli s přítelem týden dovolené a nádherně jsme si to užili…Klaudule gratuluju k holčičce, ten můj si ji taky moc přeje, tak oba tajně doufáme..... navíc kolem nás lítá vrána, myslela jsem, že je teba k sousedům, ale těm se včera narodil kluk, tak že by…?????
Evikule držím pěsti, určo to dobře dopadne.....
V ponděí jdu k doktorce na výsledky AFP, tak na mě myslete… Docela se bojím.. ach jo… ta nejistota.....
A nejlepší práva nakonec… UŽ KOPEME!!!!!!!!!
Hezký den všem...... U nás svítí sluníčko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.3.07 10:02

lenulindo,dokonce mi to prislo i na meil z rodiny,tak ti to sem zkopiruju cele :wink: Je možné, že Vás trvale přepadá pocit na omdlení(rychlejsi tlukot srdce) a máte pocit závratě. I když jde o obtíže poměrně pravidelně provázející normální těhotenství, přesto není třeba s tímto vědomím rezignovat na pocit nepohodlí, který to přináší. Např. se lze vyvarovat dlouhého stání nebo rychlého vstávání.
Jakmile pocítíte závrať, měla byste si sednout, hlavu sklonit ke kolenům nebo se položit s dolními končetinami výše, než je hlava. Z týchž důvodů se při teplém počasí určitě raději držte ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.3.07 10:03

petulko moc gratuluji ke kopaneckum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.3.07 10:24

Dalmi dekuju…to jsem rada ze je to celkem normalni i kdyz me to delalo asi tak dve hodiny v kuse…

mimis me ted stoucha tak uz se asi taky vyspinkal :)))

Petulko taky gratuluji a neboj vysledky budou v poradku…taky uz se tesim na pristi pondeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.3.07 10:35

Holky mate uz vybranou autosedacku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie