Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,tak baráček mají zatím ještě rodiče,je to dvougenerační,ale potřebuje takový ty opravy typu okna,fasáda,nové topení,no prostě generálku a naši samozdřejmě už nechtějí nic sami,opravují ho celý život…tak ze čtyř sourozenců jsem byla nejvíc vhodná já,a navíc manža si to tam uplně zamiloval…jen jsme tady prodávali něco přes rok byt,tak jsem už z toho byla zoufalá..
Jinak slibuji Lidy,že blití omezím,už jsem pupínovi domlouvala,že už máme 5 měsíc na krku a že se to nedělá ![]()
Rady a velrybka jsem byla parádní a myslím,že asi zase budu,ikdyž ne tak mooooc a držím palce na ko,aby jste pěkně všechno a všichni viděli:))
Zatím jdu a ještě nakouknu..páááM.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)21+2
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 20+3
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 20+2
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.820+3
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 19+5
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 19+5
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni19+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 19+5
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 19+3
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 18+4
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.18+2
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 18+0
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 18+0
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 17+6
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 17+6
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)18+0
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)16+5
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
ahojky.dneska jsem vubec nemela cas.litala jsem po uradech a pak jela k nasim,vratily se dneska z dovci,tak jsem se jich nemohla dockat.jsem na ne trochu zavislak
.
sedmi moc moc gratuluji k prodeji bytu ![]()
radulko fotku hodim co nejdrive.dneska jsem byla uplne k.o.vstavala jsem v 7 hodin a myslela ze omdlim
![]()
lidusko tak to me mrzi ze vam to nevyslo.treba se sef jeste umoudri a manzela pusti ![]()
lenulindo tak jsem zvedava jestly se sen splni
.no dvojcatka uz to nebudou,to by videly,ale poradnej chlap by to mohl bejt ![]()
ahojky dneska
jéje Lenulindo tak to sem se opravdu spletla, promin…ještě ve vás nemám pořádek a ještě k tomu když tady snad půlka začínáme na „L“ ![]()
Sedmo já při Ríšovi ublinkávala i v 7. měsíci…no snad se to vaše škvrně už umoudří a nechá tě „žít“…
Radulko taky držím pěsti at je kontrola ok…fakt to horzně letí…já jdu na UTZ už „jen“ za 5 dní!!!..ještě nedávno to bylo "až za 3 týdny
"… ![]()
Dalmi a co říkaly páni rodičové na to že budou mít vnoučka???, jinak mě dneska vytáhl Ríša z postele v 6…včera dostal od Dědy svoje první kolo a nemohl dospat…to vstávání je taky „úžasný“…
jdu si lehnout, jak sedím u PC tak mám pocit že mi to břicho tvrdne nějak víc… ![]()
jo a kdepak je ta naše anonymní Petra???
pááá Lída
lidusko nasi mely radost,ale mely by stejnou i z holky.ono je to totiz nase vymodleny dite.
kdyz jsem o prvni prisla,tak jsem totiz sla na cas bydlet k nasim,proto ze se baly ze si neco udelam.byla jsem na tom psich. fakt zle a vsechno se mnou prozivaly,tak maj radost.oni vii ze uz bych dalsi ztratu neprekousla
.
ja jsem jejich jedina dcera,taze mazel
![]()
Tak vas zase vsechny zdravim! ![]()
na KO bylo vse v poradku, dokonce mam uz i normalni tlak 100/70. Jenom jsem misto pribirani kilo zhubla
A to fakt jim aspon 5×denne a rozhodne ne dietne!!! Nastesti to doktor nekomentoval. ![]()
Na velky UTZ jdeme pristi CT, tak doufam, ze bude i tam vsechno v poradku. Manzel se na nej chysta se mnou poprve, tak jsem na jeho reakci docela zvedava ![]()
Mejte se moc krasne a opatrujte se! ![]()
V pondělí jdu na tu genet.poradnu a když jsem sestřičce hlásila, že manžel nemůže se mnou, řekla, že ten doprovod je z důvodu případné amniocentézy
Myslela jsem, že to bude čistě konzultace. Tak teď řeším, jestli odmítnout nebo ne. Postižené mimčo bych pryč nedala, takže když by nějaká vada měla menší pravděpodobnost než riziko potratu po amniocentéze…asi to odmítnu. Zvlášť když by ta vada byla zjistitelná UTZ. Když by na mne ale doktor moc tlačil, asi bych do toho šla. Sama ještě nevím, potrat u 1 ze 100 nebo Down u 1 z 250…asi bych do toho nešla. Ale ani nevím přesné hodnoty triplů, tak uvidím v pondělí. Držte mi palce, na genetiku jdu před obědem (11.45).Dík ![]()
evi ja ti budu drzet moc palecky.
jestly chces vedet muj nazor,tak ja bych na amnio sla.to riziko je opravdu maly a jestly ti to budou delat primo v genetu,tak bych se toho tak nebala,proto ze tam maj stim velke zkusenosti.nevim jestly bych si nechala postizene mimco,ale urcite bych chtela vedet jak to snim je,abych se treba zbytecne nestresovala a apak se nenarodilo zdrave miminko.
ja myslim ze to bude v poradku. v zarijatkach jdou dve holky na amnio ![]()
radulko moc gratuluji k uspesne ko
Ahojky,
jsem ze zaříjňátek, občas vás pročítám, jelikož mám termín na konci srpna. Jak psala dalmatinka, už jsme dvě, které jdeme na amnio.
Evikule, chci ti jen říct, že pokud bys byla rozhodnutá si postižené mimčo nechat, amnio nepodstupuj. Pokud máš riziko DS 1:250, je to pořád o hodně menší riziko, než riziko amnio. V tvém případě bych si nechala udělat ten podrobný ultrazvuk a pak bych se až rozhodla, kdyby se Mudr. něco nelíbilo. Ale jestli si opravdu rozhodnutá si mimčo nechat tak i tak, je potom amnio zbytečná.
Já jsem rozhodnutá amnio podstoupit, jelikož moje sestra má postiženou holčičku a vím, že já bych to psychicky ani fyzicky nezvládla.
Držím pěsti http://animace.org/…/G370286.gif
katko ja vas taky nekdy sleduji a moc vam obema drzim palecky ![]()
ja bych postizene mimco asi taky nezvladla ![]()
Dalmatinko , díky
Jinak gratuluji k Matyášovi, taky mám jednoho doma. Už by to jméno mohli zařadit do kalendáře, poslední dobou je jich čím dál víc
Někdo to slaví na Matěje, ale my to slavíme na Matouše 21.9, protože ten den jsem zjistila, že jsem těhotná
![]()
Ahoj holky,
tak jsme byly dnes na ultrazvuku v 18. tydnu a dokonce poprve s tatinkem
Vsechno je v poradku a miminko bylo moc krasny. A dokonce nam ukazalo i pohlavi, i kdyz to dalo trochu zabrat. Pani doktorka ho musela trochu postuchovat, aby se nam hyblo a otocilo spravnym smerem ![]()
A vysledek je, ze to zatim vypada, ze by to mohla byt holcicka
Oba si ji moc prejeme a ani jsme nedoufali, vsichni nam hadali kluka, takze bychom meli velkou radost
Tak uvidime, jestli se nam to priste potvrdi…
Ve 20. tydnu jdu na ultrazvuk do genetickeho centra a druhy geneticky mi udela doktorka ve 22. tydnu.
To je tak krasny, jeste ty kopanecky abych uz citila ![]()
ahojky,
teda holky, moc na vás budu myslet, hlavně aby všechny dětičky byly zdraví!!!! vůbec si nedokážu představit jak moc se musíte nervovat před amniem a ostatním vyšetřením…takže Evulefko…drž se.....a ostatní taky!!!
Klaudule, gratulace k holčičce!!!…jéééé já bych chtěla taky, ještě 4 dny a beztak se dozvím že to bude kluk…ale i tak…hlavně aby to bylo ok!!!
Dalmi přeju ti mooooccc aby jsi měla pohodový těhu až do konce…a pak hodňoučkýho Matyáška…když už máš škaredý věci za sebou
mám ted ňáký starosti s Ríšou, ale snad to bude dobrý, ale trápí mě to!!!…
no tak já jdu papkat…dnes opravdu nezdravý obídek…řízek s br. salátem…ale doženu to dezertem…pomeranč… ![]()
pááá Lída
lidusko diky urcite uz bude vse o.k i kdyz mam strasny sny ze se neco stane
jee rizecek bych si taky dala ![]()
klaudul tak moc gratuluji k holcicce a k dobre kontrole
neboj kopanecky uz musi prijit kazdou chvily ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)21+4
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 20+5
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 20+4
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.820+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 20+1
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 20+1
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni20+1
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 20+1
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 19+5
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 18+6
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.18+4