Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem,
Dalmi, gratuluju,muselo to být fakt úžasný…
Takže já
A) Na poradně vše dobrý, jen mi trochu tvrdne břicho (navíc jsem to včera přehnala s vysáváním
),tak malinkatý sprďan, abych se víc šetřila a Mudr. na gyndě říkala, že na genetice to asi bude bez plodovky (Down 1:360).
B)Mladá nadšená genetička mne přesvědčovala horem spodem, ať jdu na amnio. Že ten poměr Downa není nic určujícího(na papíře s krevníma testama psané Skrínink negativní!!!!), ale nelíbila se jí mírně snížená hodnota AFP-že prý pro ně důležetější a u nich v Hradci Králové dělají amnio potom automaticky(ať se hodnota liší o málo nebo o hodně)
Takže jsem ji nechala vykecat a pak odmítla. A jsem úplně klidná,strach o budoucnost mimina vůůůbec nemám, ať bude mentálně pomalejší nebo
Díky všem za palečky, hodily se mi ![]()
evikulko ja mam takovej vnitrni poit ze u vas bude vse o.k
.
urcite.vetsinou rikaji ze kdyz vyjde spatne jen jedna hodnota ,tak ze je to plany poplach ![]()
udelala jsi dobre ze jsi odmitla ,kdyz by jste si stejne miminko nechaly i s postizenim,tak je to lepsi se tomu riziku vyhnout.
od te geneticky je to blby ze vas do toho tak tlacila. ![]()
a podstoupite aspon naky geneticky ultrazvuk??tam se da ta vady taky odhalit,nebo vas ujisti ze je vse o.k ![]()
jsi moc statecna a obdivuju te. ![]()
palecky budu drzet stale ![]()
Evikulko, já si taky myslím, že to bude O.K. ty hodnoty jsou jak jsi psala jen mírně snížené, takže to bude planý poplach. Nelíbí se mi, jak ti dnešní doktoři, když se jim něco nelíbí, hned všechny posílají na amnio. Někdy je to fakticky zbytečně a ve většině případů řeknou, že je mimís zdavý. Ale bereš to statečně, já bych na to neměla nervy. Smekám před tebou, fakticky. Ustála si to perfektně. Taky se přidávám k Dalmatince a moc tobě i mimískovi držíme palečky.
Andisko, moc gratuluju ke chlapečkovi. Seznámek se nám už plní. Z těch jmen se mi nejvíc líbí Ali, nebo Kubilay. Ertan je na mě takové moc tvrdé, asi by se mi špatně vyslovovalo.
Geneticky UTZ mi ani nenabidla
Ale jdu 10.4.na UTZ a dela to primar, takze snad taky neco pozna
Taky mi ho ta geneticka asi nenabidla, protoze do mne furt hustila, ze z UTZ nemusime vubec zadne postizeni poznat
Tak jsem ji to odkyvala. Nejsem blb, ale velky postizeni Downa prece poznaji. Je to fuk. Skoda ze jsem nemela na vyber a musela na genetiku tam (uz mne na gynde sami objednali). Sama bych jela bud do Brna nebo do Prahy. Priste rozhodne pujdu v tom 12tt na testy(jak jsem vem rikalaCo plasite?:
). Segru uz jsem taky poucila.
Je mi fajn, mimis kope a poslouchaly jsme s gynekolozkou srdicko-to byl rachot ![]()
Mne se ze vsech momentalnich brisek libi nejvic Lenulindy. Moje je takovy neohrabany a furt maly (mame podobny s Mispulinem-promin Mispuline). ![]()
Moc dik za gratulace, a to kartarka rikala, ze holka
Dalmi,
tak to se ti libi to co mi, manza chtel ertan, ale mi se vic libi kubilay, no tak uvidime dyt ertanek, ertik, taky nezni spatne, ale Kubilay by se mohlo volat Kubi, Kubicku, tak manzu snad premluvim
Mě zase všechny kamarádky tipují holčičku (to bude asi tou pletí
) a podle čínského horoskopu mi vychází taky holka. Tak uvidíme. Ani by mi to nevadilo ![]()
Prý se ještě říká, že když je to holka, tak se netrpí nevolnostma a zvracením a když je to kluk, tak se od kyblíku neodlepíte. Zatím nám to vychází. Jsme v okolí 4 kamarádky těhotné a 3 mají mít holku a u jedné to zatím vypadá na kluka (pokud se Dr. nespletl)
evikulko dauwn se opravdu poznat da,kdyz je to postizeni velke a neni to jak rikaji ta mozaika .da se to poznat treba podle splostelych nohou ,spatne drzeni nozicek atd.. byl o tom tady nekde clanek od katchy,ale nemuzu ho najit ![]()
lucosku me podle cinskeho kalendare vysla holka ![]()
moc jsem nezvracela,skoro vubec ![]()
andisko tak ja bych to prece jen videla na toho kubilaje
kdyz si to opakuju,tak to zni nejlepe ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)21+6
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček 21+0
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 21+0
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.821+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 20+3
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 20+3
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni20+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 20+3
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 20+0
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 19+1
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.18+6
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 18+4
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 18+4
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 18+3
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička18+3
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)18+4
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)17+2
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza,
dnes vsichni moc drzime palecky evikulce
Tak já nevím, těm babským povídačkám a pověrám se fakt nedá věřit. Jsem šíleně zvědavá, co to bude. Jen doufám, že mi to odhodlání vydrží až do konce. Už si začínám pomalu přát ať už je srpen ![]()
Andi, já bych taky dala asi toho Kubilaye. Můžeš mu říkat i Kubíčku, takže to bude turecké ale taky trošku české. A jméno Kuba se mi strašně líbí..
Evikule diky ze se ti libi moje brisko
a neboj urcite to dobre dopadne ![]()
ty jsi nebyla v tom 12 tydnu na tech testech???
Nebyla,protože jsem o tom nevěděla a můj doktor mi nic neřekl. Tak jsem si tenkrát říkala, co plašíte
Teď už chápu ![]()
evikulko uz jsem to nasla,tam ty vady popisujou,tak si to precti,ale upozornuji ze ten pribeh skoncil smutne
![]()
https://www.emimino.cz/…s/story/5496
Teda Dalmi, to byl pěkně smutný článek
Nevím, co bych dělala, kdyby se to stalo mě. Asi bych fakticky umřela. Je to děsný, co se stává. Mám teď docela depku. Doufám, že můj mimís je zdravý. Už abych měla po tom velkém UTZ, tam mě snad uklidní, že je vše O.K. S nemocným mimi bych to určitě nezvládla. Příště pošli odkaz na nějaký radostnější článek,ju?