Poradna duly
Jana Čurdová
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)22+2
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček 21+2
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 21+2
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička21+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 20+5
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 20+5
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni20+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 20+5
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 20+2
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 19+3
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.19+0
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 18+6
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 18+6
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 18+5
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)18+6
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička18+5
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)17+4
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza,
vsichni moc drzime palecky evikulce
holky ja kdyz koukam na ten seznamek,tak to tak strasne rychle utika.nezda se vam.pred chvilkou jsem nasla // na testiku a tet uz se tesim z kopanecku naseho matyaska
.za chvilku budeme rodit ![]()
přitnávám se bez mučení, přečteno nemám, ted sem přijela z brna, jedno dítě sem po:,–(ila ke kouzelné školce a druhý k PC abych vám hned mohla napsat že čekáme holčičku!!!!!…jsem šťastná jak blecha, když sem vyšla z ordinace měla sem takovej ten blbě šťastnej výraz v ksichtě, kterej mě ještě nepustil.....jéééé.....tak snad už jí pindík nepřiroste do porodu!!! …hihi
lidusko tak je to holcicka to je super
.tak to mooooc gratuluji.ty jsi chtela holcicku ne??
.mam velkou radost
muzu to hned dopsat vid?? ![]()
DAlmi jasně!!!…ještě to potvrdím příští tejden, to jdu ke svýmu gynDr. na UTZ, ale tahle Dr. bez váhání řekla 2× že je to holka!!!…takže snad jo.....já chtěla holku, i Richard.....ale počítaly sme spíš s klukem......takže radost převeliká!!!!
tak to jsem rada ze vam to takle vyslo a bude peknej parecek.je to fakt super
moc moc gratuluji ![]()
a skore se tim vyrovnalo
2 holcicky a 2 chlapecci a 3prekvapeni
![]()
Lidusko , gratuluju ke zdravé holčičce
![]()
Holky Prazandy , už jste registrovaný v porodnici?
Llidusko, taky moc gratuluju k holcicce!
Kojici polstar mam Terabag a jsem z nej nadsena…akorat Radek furt nechape, co nam to ted prekazi v posteli
Jinak vcera mi prisel kyblik na koupani a vanicku budu mit po nas od mamky. Vyzkousim, co nam bude vic vyhovovat.
Jinak pro mne SKVELA ZPRAVA-UTZ se mi presouva uz na utery 3.4. v 17h!!!Musela jsem se zkusit preobednat kvuli dovolene (chcem na posledni dovcu do Liberce pres a po velikonocich) a na UTZ meli jeste posledni volne misto uz pristi tyden-HURRAAA!
![]()
Ahojky holky,tak dnes bylo teda odpoledne…šli jsme s malým na kolo,my pěšo,protože mu to šlo a bylo hezky,dali jsme delší procházku,na zpáteční cestě mu to šlo tak dobře,že nám ujel,byly jsme sice na mín frekventované silničce,ale i tak…vubec nás neslyšel,Jirka ho nemohl dohonit a kousek to šlo z kopce…dopadlo to dobře,ale já je doběhla a brečela jsem jak želva,no a pak jsme přišli na cyklistickou stezku,která vede kolem řeky a naráz řev a malý sjel,naštěstí ho listí zbrzdilo,měl jenom skouslý jazyk a trochu chytlou bradu,já na infarkt,malý si zabrečel,sedl na kolo a jel dál
…pro mě horor pro prcka dobrodružství…
Lidi gratulace k holčičce
a jak že se bude jmenovat?
Leni taky mi má přijít kojo poštář,už se na něj moc těším,už ted si břicho v posteli musím podkládat,aby se dobře spalo…
Jsem zvědavá jak se ti osvědčí kýblík na koupání,my ho měli a super,zkusím naskenovat nějaký fotečky do galerky…
Zatím se loučím…páá M.
Ahojky
Díky za gratulace k holčičce, zatím to beru hodně s rezervou, páč znám hned 2 maminy co jim řekli že budou mít holku a narodily se kluci jak buci…uvidíme co řeknou další UTZ…
Jméno bude asi Nikolka, ale ve hře sou ještě Sabinka nebo Klárka…Niki jen vede…uvidíme co se nám bude víc do srpna zamlouvat…každopádně Richardova babička nechce o Nikole ani slyšet…prej sme si blbější jméno nemohly vymyslet.....
…ale stejně si dáme co chceme my!!!
Jo a taky mi potvrdily ultrazvukovej termín porodu a to je 15.8.2007.....což se moc neschoduje s termínem podle poslední MS (to bych měla rodit 6.8.2007), no tak uvidíme…metřík si zatím nechám na ten první TP 6.8.2007…to se mi totiž líbí víc, páč je to bližší datum… ![]()
Sedmo teda to byl nervák…Ríša dostal ted k narozkám taky kolo, tak už vím na co se mám připravovat…ted mu to jde sotva ušlápnout…hlavně že je Robik v pohodě..
Evikule, tak to je super že ti posunuli termín UTZ…aspon budeš vědět dřív že je mimi v pořádku… ![]()
kojící polštář sem používala takovej super tvrdší a nemůžu si ho vynachválit.....ted ho používáme jako normální v obýváku na sedačce…hihi
a kyblíku se bojím…bojím se toho že bych v tom to mimčo utopila, špatně držela…jsem prostě konzerva a jdu zasejc do vaničky
jinak k otázce jak se těším na velikonoce…ze stránky úklidu nestíhám, vzhledem k tomu že břicho stále tvrdne, jsem schopná tak maximálně udržet chod domácnosti a starat se a zabavovat malýho.....a ze stránky svátků…těším se páč Ríša půjde poprvý s taťkou na mrskut, na svoje kamarádky a tak…tak su zvědavá s jakou příjde…
no tak pááá a holky trochu se rozepiště, ať je co číst…
Lída
ahojky.tak ja dneska mela porad naky litani,tak jsem se tak tesila domu az si pujdu lehnout
.
lidusko nikolka je krasne jmeno.taky jsme premyslely nad nikolkou.strasne se mi liby ze ma hodne moznosti zdrobnelin atd jako nikca,nikol,nikolka,niky,atd,proste super jmeno a jetly budeme mit priste holku tak to urcite bude nikca
.
tak a kyblik jsem taky konzerva a hlavne mam strach ze bych v tom mimco utopila,tak jdeme taky do vanicky.budu kupovat prebalovaci komodu i ze zabudovanou vanickou a ta je malinka a pozdeji bud pujde matyasek do vany aby si mohl poradne hrat a nebo koupime jeste vetsi vanicku ![]()
sedmo tak to byl fakt nervak uz tet se takovych situaci desim ![]()
evikulko super super super ze uz vas takle objednaly drive.jsem rada.aspon uz to budete mit brzo za sebou a urcite vam reknou ze mimisek je nejzdravejsi mimco co kdy videly ![]()