Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.3.07 18:36

klaudul to je neco jineho ten ultrazvuk jak jdes.to je geneticky a dela se kazdy tehulce.dr zmeri na normalnim ulotrazvuku nozicky a vsechno ostatni a koukne se na srdicko jestly vsechny komory pracuji jak maji.pak zmeri taky brisko jestly tam neni tekutina a podiva se proste na celeho mimiska podrobneji aby vyloucil nejake postizeni :wink:

ten 3 ultrazvuk se musis objednat nekam na genetiku a stoji to 1000kc (jak kde nekdy vic nekdy mene) a to je jako jsem byla ja a tam vidis mimiska lepe a taky ho zkntroluji,ale to je nadstandart,spise na podivani :wink:

a moc dekuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 18:37

sedmi moc gratuluji ke KO.je to super ze jste zdravoucky. :wink: strie zadny nemam a doufam mit nebudu.mazu jako blazen :lol: .drzim palecky :wink: a dekuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.3.07 18:53

Ja prave ale jdu do genetickeho centra a pak ve 22. tydnu bude moje doktorka delat take geneticky ultrazvuk, ma to kvuli nezavislemu nazoru dvou doktoru. Moje doktorka ma v ordinaci taky 3d ultrazvuk a platim si tam nadstandard, tak si myslim, ze uz by mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 19:28

klaudul ja nevim co ti rekla tva dr.jen jsem ti psala jakej je mezitim rozdil.zda ti rekla ze jdes na 3D,tak pujdes na to coo jsem byla a kdyz rekla geneticky tak to je ten co se dela kazdymu kolem 20 tydne :wink:
klaudul a kam chodis k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.3.07 19:57

Dalmi , ona mi prave nerekla, ze to bude 3d, jen ze to bude genticky. Ale vim, ze ho tam ma, tak cekam, kdy mi ho konecne udela, tak me napadalo, jestli by to nemohlo byt ono :D
Chodim na Prahu 4 k MUDr. Haberlove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 20:20

klaudulko no snad by ti ho mohla udelat :wink: .u nas se na to musis objednat aspon mesic dopredu :wink: .
za ten geneticky ultrazvuk se nic neplati,ale tenhle D za ty kacky fakt stoji,kdyz si ti ho neudelaji tetko,tak se na nej urcite objednej.je to super.mam hodinovou kazetu a nemuzu se na ni vynadivat.je sice pravda ze jsem sla na nej moc brzo,proto ze se chodi az ve 30tydnu,ale rikaly jsme si ze pujdeme jeste jednou,kdyz to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.3.07 09:48

Ahoj holky, asi tu nikdo nneni ze??

tak my jsme vcera po dlouhem „dohadovani“ vybrali dve jmena (ale mozna se to jeste zmeni…takze to bude bud Lukasek a nebo Michaela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.3.07 10:05

ahoj holky,
Lenulindo , jména máte taky moc pěkný :) to my (vlastně spíš já) máme vybraný zatim jen holčičí a asi 3, ale myslim, že to bude ještě x-krát jinak :D
Klaudul , jak jsi napsala p4, tak jsem to hned hledala na webu. je to kousek od nás :) bydlím na pražského povstání. tak třeba bychom mohly někdy zajít někam na kávičku :) mají moc pěkný stránky, až mě trochu zamrzelo, že jsem si to tu víc neočíhla, když jsem hledala gynekologa :( chodím do dtc na zeleným pruhu, jsem tam sice taky moc spokojená, ale ani s příspěvkem tam 3d nemají a nespočet utz i fotek taky ne. prosím tě, můžu se zeptat, kolik si tam ročně připlácíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.3.07 11:37

Ahoj holky. Taky je dneska u vás tak škaredě? Ráno tady bylo docela hezky, ale teď se zatáhlo, prostě nic moc. Chtěla jsem jít na procházku, ale už se mi nechce, když je tam takhle.
Je u někoho něco nového? U mě celkem nic, mimi kope, takže jsem klidná, bříško pomalu ale jistě roste, tak snad bude všechno v pořádku. Jak se těšíte na Velikonoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
28.3.07 11:55

Ahojky,
tady je hezky, ale já sedím v práci, takže je mi to celkem jedno :cry:
Nového nic není, pupík pomalinku roste, ale mimi zatím nekope. No ještě má čas, asi mě přes ty špeky ještě neprokopne :evil: :oops:
Za chvíli vyrazíme s holkama z práce na oběd, jediná světlá chvilka dne, aspoň si trošku užiju sluníčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.3.07 14:08

Tak me dnes dosla vanicka a kojici polstar…mate ho nejaka holky..ja tomu nejak moc nerozumim jak se s tim bude zachazet :) ale je peknej :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.3.07 14:36

lenulindo pockej chvilku ja najdu ty relaxacni polohy,nekde je mam ulozeny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.3.07 14:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.3.07 14:47

Dekuju tohle chapu ale neni me jasny jak s tim budu kojit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.3.07 14:53

lenulin a jak ti to neni jasny??co mas za polstar?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie