Poradna duly
Jana Čurdová
aha anglie…no ale určo kdyby jsi moc chtěla tak tam 3D taky najdeš…ale můžu tě uklidnit že sem na tom nebyla ani při Ríšovi a ted taky nejdu, není to tady standartí péče, musí se za to platit…takže se rači spokojíme s normálníma UTZ…
…a navíc se aspon budeme těšit jak bude vypadat.....já jdu na UTZ až ted ve středu…takže nevím co čekáme…v těhu s Ríšou už sem to touhle dobou věděla 2 tejdny že to bude kluk…no prostě maj ten UTZ přecpanej tak mě šouply až ted na středu…no a když je manža turek už máte vybraný jméno?? bude český, turecký nebo anglický???
podle fotek bych tipovala Andisku na holku a Lenulindu na kluka.....hihi, ale lejikož Andiska čeká kluka tak je vidět jak sou moje tipy přesný… ![]()
Ahojky, Lidusko , díky za tip na holku, hned mám lepší náladu.
Lendulindo , mám pocit, že máme podobný tvar pupíku, tak třeba to taky bude holčička. Andíska má trošku jinej tvar, tak by odpovídalo, že je to kluk ![]()
Ach jo, ještě musím počkat 2 týdny ![]()
Mispulí, taky se dočkáš…
ale holky zase mi neodpovídáte na anketní otázku…!!!…už víte jak to budete mít s tím porodem?? s chlapem nebo bez???
ja uz jdu pristi ponndeli jupiiiii ![]()
K porodu jdu urcite s Pavlem, on chce jit sam a ja budu taky rada..jen nevime jak mu to vyjde z praci ale snad to nejak pujde ![]()
Liduško, já určitě s manželem, hrozně se tam těší a nenechal by si to ujít. I já budu radši, když tam bude se mnou, aspoň se o mě budou hezky starat, protože jinak by jim dal co proto. Přece jen má 2 metry a lidi k němu mají docela respekt ![]()
Kámošky, co rodily říkaly, že určitě je lepší mít někoho sebou, že se k tobe pak líp chovaj. Třeba mámu nebo kámošku, ale nebýt tam úplně sama
no já tam byla sama, ale byly na mě jak jehňátka…fakt milí a hodní…možná jim přítel jak odcházel bez barvy v obličeji trochu promlouval do duše…hihi
ahojky.tak jsem zpatky.jsem z toho uplne ,ale uplne hotova
.to byl nejkrasnejsi film co jsem kdy videla
.mam super fotky,mam jich strasne a vsechny jsou dobre videt a dokonce i ja poznam co to je
.pan doktor byl uplne vyrizenej z pindika,rikal ze je to fakt obr pindik,zdenda hned hlasil ze to ma po nem
no sranda,v zivote jsem se tam tak nenasmala.kdyz nam matyasek maval,tak zdenda mel uplne skleneny oci
.ja plakala prubezne porad,ale vetsinou smichy
.pan dokotr je polak a moc jsem mu nerozumela a stale nas upozornoval ze neni zadnej uchyl,ale ze ten pindik je fakt obr ![]()
no strasna sranda.stoji to za to.mam i video,fotecky ze vsech uhlu a snad je co nejdrive hodim at se taky pokochate tim nasim chlapakem
.
z urcityho pohledu byl matyasek podobnej nasemu pejskovy
ja zdendovy rikam ten vypada jak megi vid
rikal ty jsi magor ![]()
No manža se už dohodl v práci, chce si po porodu vzít 2 týdny dovču, aby mohl být s námi doma, tak to bude prima.
Za měsíc se nastěhujeme do domečku, už se strašně těším. Jaro a léto v domečku a na vzduchu, lepší to nemůže být…
Už pomalu balíme krabice ![]()
jééé Dalmi a máš i fotečku toho obr pindíka??? taky nejsu úchyl, ale zajímá mě jak to vypadá na tom 3d.....ale suepr nadšenej komentář… ![]()
Mispulí to máte dobře zařízený, manža 2 týdny dovču, domeček paráda…já bohužel musím říct že to vidím u nás bledě…Richard bude muset zůstat s Ríšou doma po dobu co budu v porodnici, ted bude měnit zaměstnání, takže to s douvčou bude nejasný…ale snad mu jí taky dají…batole a novorozeně těsně po porodu bych nezvládla mít na krku sama…
Ahoj holky. To jste se zase rozjely, co jsem přečetla, už jsem opět zapoměla. Ale všechny se máte dobře a to je fajn.
Dalmi, gratuluju k videu a fotečkám, doufám, že je co nejdřív hodíš do galerky. A taky gratuluju všem holkám co jsou po kontrole a po UZT a je všechno v pořádku.
Jo a máte všechny moc pěkné pupíčky. Pohlaví podle nich neodhaduju, bo jsem se skoro nikdy nestrefila. Já se fotnu někdy později. Mám tam fotku myslím 14 dní zpátky, abych nevypadala, že se pořád fotím jak nějaký úchyl.
Evikulko, moc ti držím palečky. Mrzí mě, že jsem tady nebyla o víkendu, kdy ti všechny přály štěstíčko. K netu jsem se nedostala. Ale celou dobu jsem na tebe myslela. Tak snad to všechno dopadne dobře. Určitě jo. Ti blbí doktoři pořád jenom straší, místo aby maminky uklidňovaly!! doufám, že napíšeš co nejdřív co a jak a hlavně že je mimi absolutně zdravé a krásné.
chtela jsem hodit fotecky,ale nejde mi to
.dopr… ja nevim jak to udelat
.nejde jsem nahodou nak hodit cele video??
holt ty fotky aspon prefotim fotakem a hodim to jsem.
pindika mame taky na fotce ![]()
asi budu muset pockat na zdendu az prijde,ale slibuju ze do vecera ho presvedcim at mi to sem nahraje,nebo uvidi
![]()
jsem jeste hotova ze vseho ![]()
jo a zdenda k porodu nepujde.pujde se mnou maminka,on by strachy umrel,on je hysterickej chlap a neznam nic horsiho nez abych ho jeste musela ja krisit a jeste rodit ![]()
mate pravdu, me taky vsichni v praci typovali na holku a vidite, kluk jako buk, to vse jsou jen poviadcky a na kazdeho to nesedi,
jmena zatim vybirame, bude to turecke ale chci aby znelo trochu cesky
adam je taky v turecku ale to se manzovi nelibi, takze Ertan, Metin, Mahir, Emin, Ali, a nejvice se mi libi Kubilay, co myslite???prosim poradte, takze po dnesku Yasminka definitivne odpada
Dalmi, mam radost za tebe, ze vse dobre dopadlo a dovedu si predstavit tve pocity, ja sice byla jen na norm utz, ale i tak, bylo to neco krasneho
jo manza mi slibil, ze k porodu pujde, ale jen pry do urcite doby, no porad se tvari jako drsnak, ale myslim si ze se na porod neciti
andisko jeste jednou gratuluji k pindikovy
.zatim tu mame klucici prevahu
.
ty jmena ani jedno nezni cesky,ale liby se mi Ertan a nebo Kubilay a nebo ali
.jsem ti asi moc nepomohla vid,ale aspon trochu jsem ten vyber zuzila ![]()