Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
26.3.07 17:37

Ježiš Dalmi, to nám ani neposílej…
Podle mě je na tom ještě nejhorší to, že to mimi musíš porodit, že ti ho nevezmou císařem v narkóze.
Takhle moje švagrová 2× porodila mimi ve 26. týdnu, nepřišli na to proč. Když se to stalo poprvé, tak jí nutili na normální porod a díky tomu mimčo umřelo, když zjistili že se něco děje a udělali jí císaře, bylo už pozdě. Mimi bylo mrtvé. Pak absolvovali různé testy, ale na nic se nepřišlo a asi po roce mohli znovu otěhotnět. Hned se jim to povedlo a ačkoli se to zdá Fakt neuvěřitelný, tak na chlup přesně ve 26. týdnu stejný scénář. Krvácení, porodní bolesti a stahy. Naštěstí jí udělali hned císaře a mimčo zachránili. Sice ho měli 3,5 měsíce v nemocnici a první měsíc to vypadalo, že to mimčo nepřežije, ale nakonec to dobře dopadlo. Náš synoveček se má k světu, v červenci bude mít rok (papírově), ale v podstatě se ty 3 měsíce musí odečíst.
Takže když se pak narodí zdravý dítě, tak je šumák, jestli je to holka nebo kluk, hlavně že je zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.3.07 20:03

TAK JSEM NA TO NEPRISLA JAK TO VYTAHNOUT Z TOHO DVD :cry: ,TAK JSEM TO ASPON NECO PREFOTILA A SNAD ZITRA BRACHA NA TO PRIJDE,TEN UMI VSECHNO :lol: :lol: :lol: TAK NEJDRIV MOJE Z RANA TUCNACKOVY:-))DUKAZ ZE UZ JSI NA NI NEVIDIM :oops: :oops: :oops: :lol: A TET NASE NEJKRASNEJSI MIMINKO NA SVETE,MATYASEK :lol: VYPADA TO ZE SI KLEPE NA HLAVU ABY JSME UZ NA NEJ NEKOUKALY:-)) A TEN NAS PINDISEK.ZDE JE VIDET HLAVNE VARLATKA :lol: PIMPAS UZ SE ASI NEVESEL :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.3.07 20:24

Kraaaaaasny fotecky dalmi :) skoda ze tam neni ten pindik by me taky zajimalo jak vypada :)doufam ze v pondeli ho taky uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.3.07 20:30

Moooc pekny Dalmi!! Ja bych radsi u naseho mimiska pindika nevidela, ale hlavne, aby bylo zdrave (pro mne ma ta veta nove rozmery :lol: ) Klucik Ladislav, holcicka Daniela. Ja jdu na UTZ za 14 dni-uz se to taky krati.

Ad hlasovani Muz u porodu: Radek chce k porodu, i kdyz omdliva u odberu krve :lol: Prestrihavat pupecnik odmita, ale za hlavou to pry zvladne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.3.07 20:44

Holky jite jatra??? ja jsem nnekde cetla za by se v tehu nemeli kvuli vitaminu A..tak nevim jestli je jist nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.3.07 20:53

Lenuli, urcite jsou velmi dobrym zdrojem ruznych zivin. Ale jim maximalne kureci.Protoze jatra jsou taky detoxikacni organ-tj.uklada se v nich i spousta skodlivin (ale v cem ne). Jestli na ne mas chut, tak je jez, ale nutna soucast naseho jidelnicku to urcite neni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.3.07 21:23

EVINKO JA VERIM ZE BUDETE V PORADKU :wink:
LENULINDO NEBOJ PINDIK BUDE :lol: :lol: :lol:
JINAK JA JATRA NEJIM.OPRAVDU BY SE V TEHU NEMELY,ANI JATROVY PASTIKY ATD,TAK SE JIM VYHEJBAM,ALE JINAK JE MAM MOC RADA :wink:

UZ MAM TAK VELKY BRISKO ZE MAM STRACH ZE MI PRASKNE KUZE,TAK UZ MAZU 2X DENNE.POUZIVAM BONELU,JAK TU NA NI BEZI REKLAMA.CO POUZIVATE VY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.3.07 09:24

Ja mam krem od dermacolu a pak Elasti-Q a taky pupik mazu 2× denne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.3.07 10:17

Ahojky všem… Včera jsem u doktorky dopadla dobře, AFP je OK, tak jsem moc ráda, spadl mi kámen ze srdce…
Játra jím normálně i teď, myslím si, že když to člověk nejí na kila a kadej den, tak proč ne.Stejně jsem je jedla i předtím, takže škodliviny v těle stejně jsou…
Můj muž u porodu chce být už od začátku, ale myslím si, že jak se to blíží, tak má trochu pochybnosti… Navíc to v práci rozebírá s kolegou, kterej u porodu byl… To bych nikdy nevěřila, co ti chlapi všechno nezaujme..... :lol:
Krém používám Elasti Q a taky 2× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.3.07 10:22

A přiblížil se nám datum porodu..... Teď máme 6. srpna..... Tak opravdu moc doufám, že nebudu svoje narozeniny trávit v porodnici, ale už s mimísem doma...... Kéž by… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.07 10:42

ahojky :),
teda musim se polepšit. poslední dobou mám komunikační výpadky :D teda gratuluju všem, kdo už vědí co to bude, to je úžasný. já si musim ještě do příštího pátku počkat.
dalmi, matyášek vypadá úplně kouzelně :D
jinak játra taky nejim, ale mě nikdy nechutnali, takže se nemusim moc přemáhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
27.3.07 11:04

Dalmi , úžasný fotky!!
Já chci jít na 4D ve 28. týdnu, tedy někdy na přelomu května a června.
Pupík taky obr, to je zvláštní, že někomu tak naroste a někdo nic :cry:
Já mám pořád pocit, že jsem jen tak trochu opláclá…
Tak se držte, tady je dneska zase nádherně, hned bych jela někam na výlet místo vysedávání v kanclu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.07 11:13

Mispulíne nebuď smutná. Mě se pupík „vyloup“ snad až teď, ale kam se na Dalmi hrabu. :) Zase se uklidňuju, že (snad) budu mít o to menší břicho i ke konci a v létě se z toho nezbláznim. …, ale máme nějaký líný mimčo :( když už mě něco šimrá v bříšku, tak jsou to nakonec větry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
27.3.07 11:22

No já taky zatím nic, občas tam něco bublá, ale vzhledem k tomu že se to nijak nevyvíjí, tak to asi mimčo není…
Ale většina mimčo cítí až po 20 týdnu, tak máme ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.07 11:33

… máme to, ale hodný spavý mimísky :D
a jak to s prací zvládáš? já jsem ráda, že nikam nemusim. Kolikrát mě i po delší procházce, tak bolej bedra, že mám pocit, jako by mě vzal někdo tyčí. měla jsem s tím teda problém i dřív (správně rovně teda nechodim), tak jsem se kolikrát kroutila i v práci za stolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí