Poradna duly
Jana Čurdová
Ježiš Dalmi, to nám ani neposílej…
Podle mě je na tom ještě nejhorší to, že to mimi musíš porodit, že ti ho nevezmou císařem v narkóze.
Takhle moje švagrová 2× porodila mimi ve 26. týdnu, nepřišli na to proč. Když se to stalo poprvé, tak jí nutili na normální porod a díky tomu mimčo umřelo, když zjistili že se něco děje a udělali jí císaře, bylo už pozdě. Mimi bylo mrtvé. Pak absolvovali různé testy, ale na nic se nepřišlo a asi po roce mohli znovu otěhotnět. Hned se jim to povedlo a ačkoli se to zdá Fakt neuvěřitelný, tak na chlup přesně ve 26. týdnu stejný scénář. Krvácení, porodní bolesti a stahy. Naštěstí jí udělali hned císaře a mimčo zachránili. Sice ho měli 3,5 měsíce v nemocnici a první měsíc to vypadalo, že to mimčo nepřežije, ale nakonec to dobře dopadlo. Náš synoveček se má k světu, v červenci bude mít rok (papírově), ale v podstatě se ty 3 měsíce musí odečíst.
Takže když se pak narodí zdravý dítě, tak je šumák, jestli je to holka nebo kluk, hlavně že je zdravý…
TAK JSEM NA TO NEPRISLA JAK TO VYTAHNOUT Z TOHO DVD
,TAK JSEM TO ASPON NECO PREFOTILA A SNAD ZITRA BRACHA NA TO PRIJDE,TEN UMI VSECHNO
TAK NEJDRIV MOJE Z RANA TUCNACKOVY:-))DUKAZ ZE UZ JSI NA NI NEVIDIM
A TET NASE NEJKRASNEJSI MIMINKO NA SVETE,MATYASEK
VYPADA TO ZE SI KLEPE NA HLAVU ABY JSME UZ NA NEJ NEKOUKALY:-)) A TEN NAS PINDISEK.ZDE JE VIDET HLAVNE VARLATKA
PIMPAS UZ SE ASI NEVESEL
Kraaaaaasny fotecky dalmi
skoda ze tam neni ten pindik by me taky zajimalo jak vypada
doufam ze v pondeli ho taky uvidim ![]()
Moooc pekny Dalmi!! Ja bych radsi u naseho mimiska pindika nevidela, ale hlavne, aby bylo zdrave (pro mne ma ta veta nove rozmery
) Klucik Ladislav, holcicka Daniela. Ja jdu na UTZ za 14 dni-uz se to taky krati.
Ad hlasovani Muz u porodu: Radek chce k porodu, i kdyz omdliva u odberu krve
Prestrihavat pupecnik odmita, ale za hlavou to pry zvladne ![]()
Holky jite jatra??? ja jsem nnekde cetla za by se v tehu nemeli kvuli vitaminu A..tak nevim jestli je jist nebo ne ![]()
Lenuli, urcite jsou velmi dobrym zdrojem ruznych zivin. Ale jim maximalne kureci.Protoze jatra jsou taky detoxikacni organ-tj.uklada se v nich i spousta skodlivin (ale v cem ne). Jestli na ne mas chut, tak je jez, ale nutna soucast naseho jidelnicku to urcite neni ![]()
EVINKO JA VERIM ZE BUDETE V PORADKU ![]()
LENULINDO NEBOJ PINDIK BUDE
![]()
JINAK JA JATRA NEJIM.OPRAVDU BY SE V TEHU NEMELY,ANI JATROVY PASTIKY ATD,TAK SE JIM VYHEJBAM,ALE JINAK JE MAM MOC RADA ![]()
UZ MAM TAK VELKY BRISKO ZE MAM STRACH ZE MI PRASKNE KUZE,TAK UZ MAZU 2X DENNE.POUZIVAM BONELU,JAK TU NA NI BEZI REKLAMA.CO POUZIVATE VY?
Ja mam krem od dermacolu a pak Elasti-Q a taky pupik mazu 2× denne…
Ahojky všem… Včera jsem u doktorky dopadla dobře, AFP je OK, tak jsem moc ráda, spadl mi kámen ze srdce…
Játra jím normálně i teď, myslím si, že když to člověk nejí na kila a kadej den, tak proč ne.Stejně jsem je jedla i předtím, takže škodliviny v těle stejně jsou…
Můj muž u porodu chce být už od začátku, ale myslím si, že jak se to blíží, tak má trochu pochybnosti… Navíc to v práci rozebírá s kolegou, kterej u porodu byl… To bych nikdy nevěřila, co ti chlapi všechno nezaujme..... ![]()
Krém používám Elasti Q a taky 2× denně…
A přiblížil se nám datum porodu..... Teď máme 6. srpna..... Tak opravdu moc doufám, že nebudu svoje narozeniny trávit v porodnici, ale už s mimísem doma...... Kéž by…
![]()
ahojky
,
teda musim se polepšit. poslední dobou mám komunikační výpadky
teda gratuluju všem, kdo už vědí co to bude, to je úžasný. já si musim ještě do příštího pátku počkat.
dalmi, matyášek vypadá úplně kouzelně ![]()
jinak játra taky nejim, ale mě nikdy nechutnali, takže se nemusim moc přemáhat ![]()
Dalmi , úžasný fotky!!
Já chci jít na 4D ve 28. týdnu, tedy někdy na přelomu května a června.
Pupík taky obr, to je zvláštní, že někomu tak naroste a někdo nic ![]()
Já mám pořád pocit, že jsem jen tak trochu opláclá…
Tak se držte, tady je dneska zase nádherně, hned bych jela někam na výlet místo vysedávání v kanclu
Mispulíne nebuď smutná. Mě se pupík „vyloup“ snad až teď, ale kam se na Dalmi hrabu.
Zase se uklidňuju, že (snad) budu mít o to menší břicho i ke konci a v létě se z toho nezbláznim. …, ale máme nějaký líný mimčo
když už mě něco šimrá v bříšku, tak jsou to nakonec větry ![]()
No já taky zatím nic, občas tam něco bublá, ale vzhledem k tomu že se to nijak nevyvíjí, tak to asi mimčo není…
Ale většina mimčo cítí až po 20 týdnu, tak máme ještě čas.
… máme to, ale hodný spavý mimísky ![]()
a jak to s prací zvládáš? já jsem ráda, že nikam nemusim. Kolikrát mě i po delší procházce, tak bolej bedra, že mám pocit, jako by mě vzal někdo tyčí. měla jsem s tím teda problém i dřív (správně rovně teda nechodim), tak jsem se kolikrát kroutila i v práci za stolem.