Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
29.3.07 13:02

lidusko me taky prijde ze matyasek je podobnej me :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.3.07 13:08

Ahoj holky..tak jsem byla dnes na kontrole s tim tepem a je to dobry..takze dalsi kontrola az za mesic..

Lidusku krasny miminko :)

ja uz taky vanicku mam ..http://www.blueone.vltava2000.cz/…oods/u02.jpg

taky ma v sobe to lehatko..a ppak prcek pujde do vany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.3.07 13:11

jejej ta je velka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.3.07 13:14

Lenulindo Jůůůůů ta vypadá parádně…za kolik???

Dalmi sme asi paranoidní, rozpoznávat podobu na UTZ…hihi…ale fakt to vidíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.3.07 13:18

http://www.blueone.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

je z techto stranek 590,– Kč a je fakt pekna uz ji mam doma…

na tom lehatku ma takovy protiskluzovy material..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.3.07 13:20

Leni no tak to je super…i ta cena…paráda…už se těším až budeš podávat hlášení, jak se vám v ní koupe… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.3.07 13:23

taky se tesim az budeme koupat :) ale mam z toho trochu strach…no snad se to vsechno nejak zvladne

Jinak moc pekny jmeno Niki…to jsme meli taky mezi nej..ale vyhrala Misa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.3.07 13:33

Leni a zčeho máš strach?? z koupání??…nemáš proč…ve vaničce na lehátku se nemůže nic stát…

mě se Míša taky hrozně líbí…jenže už jí dát nemůžeme…páč by to znělo blbě..Ríša a Míša… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.3.07 13:36

no ja mam strach tak celkove ze vsechno :) ty miminka jsou tak malinkaty…abych s nnim umela zachazet..ale to pak asi prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.3.07 13:41

Leni většinu věcí by tě měli naučit v porodnici, jak mimi držet při koupání, jak ho přebalit, jak se mu starat o pupík, co dělat když…, my třeba s Ríšou hrozně bojovaly s kojením a sestry na šestinedělí se tak snažily, že sme odcházely jako plně kojící, sice přes kloboučky ale kojily sme…je fakt že sou ty miminečka takový malinkatý, zranitělný…Ríša měl 2,85 a 47 cm, takže sem se ho fakt bála dotknout aby to nebylo špatně, ale zvykla sem si a to poměrně rychle… :D …no už se zase těším na toho drobínka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
29.3.07 13:51

Ahojky holky,Lidi Nikolka je moooc hezká už ted :wink: a vubec se mi teda nezdá,že máš bříško,na to že jsi nedávno rodila :o Mě ted docela chytají záda,příští týden už bude prcek ve školce,tak skočím do bazénu…
Leni vanička vypadá super :wink: ,myslím ale,že to vydrží stejně dlouho jako kýblík, a přece jen je pohodlnější dát mimi rovnou do vany,než chystat vaničku nebo kýblík,kor dyž je náročnější den,takže je jedno co kdo má,ale stejně preferuju kýblík :D :D :D ,malý to milovalzáleží samozdřejmě i na dítěti,některé koupání nesnáší,ale v kýblíku je vlastně ponořené až po krk,takže na něj netáhne jak ve vaničce,cítí se tam jak v děloze,tudíž bezpečněji i nožičky má v podobné poloze…jen se mi v tom špatně myli vlásky,ale taky to šlo…alejá bez kýblíku taky vyrostla :D jdu uklidnit mladého…zatím papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
29.3.07 14:17

Jukněte ještě na http://krestni-jmena.cz/vyznam/ jsou to pěkný stránky o jménech, píše to, kolik lidí v ČR to jméno nosí, kdy má svátek a jaký má to jméno význam…
Mě se hodně líbí pro holčičku jméno JOhana, ale vzhledem k tomu, že má svátek v týdnu, kdy mám TP, tak smůla, to bych jí nemohla udělat. Takže když se povede holka, bude to asi Julie. Ještě máme v zásobě Sofii a Emu.
Pro kluky máme Tobiáše, Filipa a Kryštofa. Ale pořád doufám, že to bude holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.3.07 16:12

Ahoj holky,

tak jsme zpatky z genetickeho UTZ. Ale Piskot sebou tak mrskal, ze nesel ani poradne zmerit, natoz prohlednout. Jen srdicko bylo dobre videt a to je v poradku :wink: Takze musime na dalsi UTZ znovu za tyden. Doufam, ze uz bude klidnejsi :)

MISPULINE: chci rodit v Motole a tam je pry na objednani jeste dost casu. U Apolinare a v Podoli ale uz takhle pozde pry neberou :?

LIDUSKO: Nikolka je moc hezke jmeno. Taky se mi libi, ale nejde nam moc k prijmeni. My zatim stale zustavame u Ondreje a Veroniky :wink:

DALMI: ty 3D fotky jsou uzasny! Matyasek bude cela mamka, vid?

Add koupani: Vanicku zatim nemame koupenou, ale je na seznamu. O kybliku ani neuvazujeme. Bala bych se, ze v nem mimco utopim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.3.07 16:20

ahojky,
Liduško, móóóc ti gratuluju k holčičce. Doufám, že na tom budem stejně :)

Mispuline už od 14 tt jsem registrovaná v Podolí. Máme to skoro „za“ barákem, tak v nejhorším bych se tam snad i doběhla :D

Lenul, ta vanička je fakt parádní :) já uvažuju o kyblíku, protože klasickou vaničku v bytě nemám kam uklidit, ale tahle nevypadá tak velká, tak nevim, jestli si to teda ještě nerozmyslim.

jo a ty webovky se jménama jsou fakt dobrý :) taky je mám v oblíbených a pořád přebírám. Emmu máme taky top 3 :D , ale líbí se nám s 2 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
29.3.07 21:59

ahojky, zrovna jsem hodila nejake fota do galerky, jinak skoro nemam cas ,jsem furt v praci nebo ve skole, brzy se ozvu , ani nestiham cist, docela se cinite devcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí