Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky..tak jsem byla dnes na kontrole s tim tepem a je to dobry..takze dalsi kontrola az za mesic..
Lidusku krasny miminko ![]()
ja uz taky vanicku mam ..http://www.blueone.vltava2000.cz/…oods/u02.jpg
taky ma v sobe to lehatko..a ppak prcek pujde do vany ![]()
Lenulindo Jůůůůů ta vypadá parádně…za kolik???
Dalmi sme asi paranoidní, rozpoznávat podobu na UTZ…hihi…ale fakt to vidíme… ![]()
http://www.blueone.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
je z techto stranek 590,– Kč a je fakt pekna uz ji mam doma…
na tom lehatku ma takovy protiskluzovy material..
Leni no tak to je super…i ta cena…paráda…už se těším až budeš podávat hlášení, jak se vám v ní koupe… ![]()
taky se tesim az budeme koupat
ale mam z toho trochu strach…no snad se to vsechno nejak zvladne
Jinak moc pekny jmeno Niki…to jsme meli taky mezi nej..ale vyhrala Misa ![]()
Leni a zčeho máš strach?? z koupání??…nemáš proč…ve vaničce na lehátku se nemůže nic stát…
mě se Míša taky hrozně líbí…jenže už jí dát nemůžeme…páč by to znělo blbě..Ríša a Míša… ![]()
no ja mam strach tak celkove ze vsechno
ty miminka jsou tak malinkaty…abych s nnim umela zachazet..ale to pak asi prejde
Leni většinu věcí by tě měli naučit v porodnici, jak mimi držet při koupání, jak ho přebalit, jak se mu starat o pupík, co dělat když…, my třeba s Ríšou hrozně bojovaly s kojením a sestry na šestinedělí se tak snažily, že sme odcházely jako plně kojící, sice přes kloboučky ale kojily sme…je fakt že sou ty miminečka takový malinkatý, zranitělný…Ríša měl 2,85 a 47 cm, takže sem se ho fakt bála dotknout aby to nebylo špatně, ale zvykla sem si a to poměrně rychle…
…no už se zase těším na toho drobínka!!!!
Ahojky holky,Lidi Nikolka je moooc hezká už ted
a vubec se mi teda nezdá,že máš bříško,na to že jsi nedávno rodila
Mě ted docela chytají záda,příští týden už bude prcek ve školce,tak skočím do bazénu…
Leni vanička vypadá super
,myslím ale,že to vydrží stejně dlouho jako kýblík, a přece jen je pohodlnější dát mimi rovnou do vany,než chystat vaničku nebo kýblík,kor dyž je náročnější den,takže je jedno co kdo má,ale stejně preferuju kýblík
,malý to milovalzáleží samozdřejmě i na dítěti,některé koupání nesnáší,ale v kýblíku je vlastně ponořené až po krk,takže na něj netáhne jak ve vaničce,cítí se tam jak v děloze,tudíž bezpečněji i nožičky má v podobné poloze…jen se mi v tom špatně myli vlásky,ale taky to šlo…alejá bez kýblíku taky vyrostla
jdu uklidnit mladého…zatím papa M.
Jukněte ještě na http://krestni-jmena.cz/vyznam/ jsou to pěkný stránky o jménech, píše to, kolik lidí v ČR to jméno nosí, kdy má svátek a jaký má to jméno význam…
Mě se hodně líbí pro holčičku jméno JOhana, ale vzhledem k tomu, že má svátek v týdnu, kdy mám TP, tak smůla, to bych jí nemohla udělat. Takže když se povede holka, bude to asi Julie. Ještě máme v zásobě Sofii a Emu.
Pro kluky máme Tobiáše, Filipa a Kryštofa. Ale pořád doufám, že to bude holčička
Ahoj holky,
tak jsme zpatky z genetickeho UTZ. Ale Piskot sebou tak mrskal, ze nesel ani poradne zmerit, natoz prohlednout. Jen srdicko bylo dobre videt a to je v poradku
Takze musime na dalsi UTZ znovu za tyden. Doufam, ze uz bude klidnejsi ![]()
MISPULINE: chci rodit v Motole a tam je pry na objednani jeste dost casu. U Apolinare a v Podoli ale uz takhle pozde pry neberou ![]()
LIDUSKO: Nikolka je moc hezke jmeno. Taky se mi libi, ale nejde nam moc k prijmeni. My zatim stale zustavame u Ondreje a Veroniky ![]()
DALMI: ty 3D fotky jsou uzasny! Matyasek bude cela mamka, vid?
Add koupani: Vanicku zatim nemame koupenou, ale je na seznamu. O kybliku ani neuvazujeme. Bala bych se, ze v nem mimco utopim ![]()
ahojky,
Liduško, móóóc ti gratuluju k holčičce. Doufám, že na tom budem stejně ![]()
Mispuline už od 14 tt jsem registrovaná v Podolí. Máme to skoro „za“ barákem, tak v nejhorším bych se tam snad i doběhla ![]()
Lenul, ta vanička je fakt parádní
já uvažuju o kyblíku, protože klasickou vaničku v bytě nemám kam uklidit, ale tahle nevypadá tak velká, tak nevim, jestli si to teda ještě nerozmyslim.
jo a ty webovky se jménama jsou fakt dobrý
taky je mám v oblíbených a pořád přebírám. Emmu máme taky top 3
, ale líbí se nám s 2 m.
ahojky, zrovna jsem hodila nejake fota do galerky, jinak skoro nemam cas ,jsem furt v praci nebo ve skole, brzy se ozvu , ani nestiham cist, docela se cinite devcata