Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
27.3.07 11:39

Mě nic nebolí ani mi nebylo špatně, nějak se mi všechny špatný těhu příznaky vyhly. Bývala jsem hlavně večer strašně unavená, ale to už mě teď taky pomalu přešlo.
V podstatě ta únava a bolest prsou, resp. hlavně citlivost bradavek byly jedniné příznaky těhu, který jsem na sobě pozorovala.
A poslední dobou jsem strašný nemehlo, všechno mi padá z ruky. Piju z hrnečku a najednou mi vypadne z ruky :lol:
Kolegyně to má taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.07 11:53

… a je taky těhotná :lol:
no tak tenhle příznak se u mě projevuje hlavně v kuchyni, jinak je to snad dobrý :D
já měla jít dneska do školy, ale nějak jsem zjistila, že jsem to podcenila s oblečenim a najednou nemám co na sebe :( úplně mě to odradilo někam chodit. fakt těhu mám asi 3 věci, jinak jsem se vešla do oblíbených původních, ale během …snad posledních 2 týdnů, jsem nějak ze všeho vyrostla. no občas mě děsí představa, že budu větší a větší a větší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.3.07 11:56

ahojky těhulky…

Dalmi fotečky krásný, ale asi su fakt tupoň, varlátka bych nepoznala ani na 3D…hihi…ale mimísek nádhernej!!!!

Evi, taky věřím že vaše mimi bude a je!!! v pořádku!!!…ale to že ti nenabídly ani UTZ je fakt zarážející, kamošku na to posílaly i když odmítla amnio…mmch je to zdravá krásná holčička…

ten článek od Katchy sem četla už dřív…a nedočetla…nechci to ted číst a nervit se tím…

u nás je zítra ten den D…UTZ…tipuju si kluka, tak su fakt zvědavá…hlavně aby bylo vše ok…!!!!!!!!!!!!

Andi u mě taky vede ten Kubilaj (ted nevím jak se to píše)…

Peťulo, tak to máš stejnej termín jako já a Andiska… :D …zdřejmě bude 6.8.2007 v porodnicích narváno… :D

tak zatím…Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 13:39

ahojky.dekuji moc. :wink: az se mi podari naucit se stahnout ty fotky z 3d dvd,tak vam hodim fotecek vic,tohle je spatna kvalita,kdyz to jeste nou prefotim.na kazete jsou krasny okamziky,jak si uca palecek,chyta za nozicku atd..
tak vsem moc drzim na ultrazvuky palecky aby se mimisek ukazal,proto ze tet mi volala sestrenice a jejich mimis se poprve ukazal az tet v 8 mesici :lol: .to bych nevydrzela cekat :lol: ,ale je fakt ze ona je z vesnice,tak buh vi co tam maj za pristroje :wink: .hlavne vsem drzim palecky na kontroly. :wink:
uz se nemuzu dockat az bude plnej seznamek pohlavi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.3.07 14:34

Ahoj holky. Dalmi, moc gratuluju k fotečkám. Bříško fakt docela obr a Matyášek nádherný!! Musíte být moc pyšní, co?
Jinak já se mažu taky Elasti-Q. Chtěla jsem první Bonelu, ale tu v lékárně zrovna neměli, ale jak jsem se dívala, složení je snad úplně stejné a myslím i od stejné firmy (pokud to na netu nebylo špatně).

Taťka k porodu snad půjde. Zatím to neřeší, prý má ještě čas. Ale já bych ho tam moc chtěla jako podporu, tak doufám, že bude chtít, ať ho nemusím lámat. Sama bych tam být nechtěla, ale uvidíme jak se to vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 14:59

lucosku je to obr,ale opravdu jsme mooooc pysny.hlavne zdenda je pysnej jak pav :lol: nejdriv jsem mela strach,proto ze jsem myslela ze chce holku,ale kdyz tet videl toho pindika,tak hned hlasil ze to ma po nem tak velkyho a ze to bude poradnej chlapak a myslim ze je taky moooc stastnej.
ja jsem to rikala ze to bude kluk kdyz uz od neceleho 16 tydne kopal :lol: .
me uz bonela dochazi,tak asi zkusim ten Elasti-Q at mam zmenu,ale taky myslim ze to je to same a bonela je dobra,tak zas koupim co budou mit :wink: .
tak to ti zavidim ze jde anzel s tebou.to zdenda nepujde,ten omdliva i kdyz se riznu,tak pujde se mnou maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.3.07 15:12

Tak to já bych s mamkou jít nemohla. Je sice super, ale tam bych ji nejspíš asi zabila. Je strašný nervák a já nemám ráda ťuťu ňuňu když mi něco je. Pořád by brečela a tak, já už jí znám a šíleně by mě znervózňovala. to radši budu přesvědčovat Víťu. Ten si myslím, že není žádná máčka, kolik on měl hnusných úrazů a tak, takže ohledně krve a tak mu to vadit nebude. Spíš říkal, že bude zoufalý až mě tam uvidí, že trpím jak pes a on mi nebude schopný nijak pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.3.07 15:15

Já ti říkala, že bude Zdenda zářít jak sluníčko až uvidí pindíka. Ať chlapi říkají co chtěj, stejně se nadýmají jak pávi, když zplodí kluka. Je to asi v nich, mají jistotu, že jejich rod (a příjmení) nezmizí. To u nás to bude horší. Víťa moc příbuzných se stejným příjmením nemá a zatím se nám rodí jen samé holky. Jestli to nezachrání buď on jeho nebo brácha, tak nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 15:36

luci jo asi to v tech chlapech stejne je zachovat ten klucici rod :lol:
ja jsem stastna hlavne ze je vse o.k a malej je zdravej :wink: .dokonce jsem se uz obula tak do nakupovani na matyaska,ze uz mam zakazano cokoliv kupovat,proto ze uz zase mame plnou skrin veci.mama rika ze to je tak na 3 deti :lol: ,tak uz se mirnim a budu kupovt jen veci kterym neodolam :lol: a treba az na zimu co bude matyasek vetsi :wink: .
ja jsem proste maniak na nakupovani.ja dokazu za den roztocit 10tisic za obleceni pro malyho :oops: .
ja zase musim mit mamu proto ze zdenda je hysterka,ten by porad kricel at mi pomuzou at neco delaj a at mi neco daj a ze umiram no proste ho znam.jenou jsem skolabovala v turecku a co ten tam predvedl,tak to si nedokazes predstavit. a jednou jsem si malem urizla prst a to byla scena,ze jsem myslela ze ten nuz jeste vrazim do nej co tu predvadel.on je fakt hysterka.
to mama ne,ta je v klidu.vse resi v klidu hlavne je detsa zdravotni sestra a uz je zvykla na vse i kdyz to 20 let nedela,ale uz zazila tolik krvaku a takovych situaci,ze ta me uklidni,ale zdenda by furt me strasil a rikal ze to je spatny,ze je neco spatne a tak by me vynervoval,ze bych se bala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.3.07 15:49

Tééééda Dalmi, ty to s tím nakupováním asi fakt trošku přeháníš. Já toho nekupuju zbytečně moc, mimi z toho rychle vyroste. Zatím mám jen základní oblečení, ale taky jsem párkrát neodolala a nakoupila ještě něco navíc. Ale taková hrůza to není.

To se máš, že máš takovou mamču. Ta musela zažít větší šoky než nějaký porod. Bude to brát i víc profesionálně a hlavně tě bude uklidňovat. Pokud je Zdenda fakt tak hysterický, tak to ho raději nechej doma. Ještě by tě zbytečně stresoval, v tom ti dávám za pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.3.07 16:08

no ja vim ze to prehanim,ale zase si rikam ze to schovam a dam pak brachovy :lol: takle si myslim ze by bracha musel na tech detech fakt zapracovat aby to unosily :lol: ,ale tet uz fakt na to kaslu a koupim jen dalsi potrebne veci i kdyz ja uz mam asi krome kocarku a postylky(kosiku) a monitoru dechu vse :lol: .

jo zdenda je fakt hysterickej.ja myslim z e si to ani nedokazes predstavit co on predvadi :lol: :lol: jeste k tomu je hypochondr,coz je neuveritelka kombinece,takze treba kdyz jsme na dovce a jde kolem nekdo spasovym oparem,tak zdenda ho hned ma a drbe se a proste vzdycky co vidi to hned chyti :lol: .vzdycky jezdime na dovcu i znasima,tak se aspon pobavime :lol: :lol: on je ale jinak zlatak zlatej,ale tohle je i na me moc :lol: .on cim je starsi tak je to horsi :lol: .tet mu bylo 37 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.3.07 16:25

Tak si představte… Ten můj byl po noční a já si šla v 11 k němu lehnout a vzbudili jsme se pře chvílí… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.07 17:37

Peťulko vůbec se nedivim. Zapíchla jsem to v jednu a pořádně se probrala před půl hoďkou. Vždycky jsem nemožná, když takhle odpoledne usnu, na zbytek dne jsem pak úplná mrtvola.

Teda Dalmi, ty to s tím nakupováním teda bereš hákem :) Já jsem zatim koupila asi 8 věciček. Kámoška mi taky včera přinesla 2 tašky věciček po dětech, ale staršímu ještě nejsou ani 3, takže jsou jak nový. Ještě slíbila plno věcí, kterých koupila moc a vůbec je nepoužila jako pár látkových plen, lahvičky od Avente a tak (… no jestli to s těma nákupama nebrala podobně :lol: ) Tak teď už alespoň nemusim kupovat žádný bodíčka a overálky na spaní, jen pěkný věcičky „na ven“. Teď hlavně řešim pokojíček. Kupuju obrázky a tak, akorát se s Vendou nějak nemůžem shodnout jakou barvou ho teda vymalujem. to je dilema :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
27.3.07 17:48

Holky já zas jen v rychlosti …dnes ko proběhla pořádku,mimi má všechno jak má mít,prý je čilý ,ale to vím i bez dr,včera jsme pozorovali bříško jak se vlní,je hlavičkou dolů,tak by tak už mohl zůstat,pohlaví jsem odolala…jinak za 14 dní zase kilo nahoře,naštěstí s tím nedělají žádné opuky,to bych se asi přestala vážit,prostě žádné stresy:)))
Petuldo dobré ráno,taky mám spavou,nekdy si připadám jak na začátku těhu…
Dalmi Matyášek je nádherný,krásná fotečka,už se teším na další foto a bříško máš teda obr a co strie,zatím nic?Já měla u Robče taky obr pupík a jsem pěkně popraskaná,ikdyž jsem mazala,ono záleží teda na dědičnosti.
Musím končit za chvilku přijde paní,co kupuje byt,tak pa,pak se ozvu,chci ji totiž říct,že si berem kuchyn,tak snad necouvne…držte palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.3.07 18:16

Teda Dalmi , to jsou vazne moc krasne fotky, jak se Matysek drbe na hlavicce :D
Uz se taky moc tesim, az uvidim mimise na 3D ultrazvuku.
HOlky, to jsou vsechny geneticke ultrazvuky 3D? Ja jdu na geneticky ted v pondeli, tak to me ceka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí