Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi,uzijte si to. Radek byl se mnou i v tom 12tt a byl vylozene dojaty.
Uz se nemuze dockat dalsiho UTZ. Bude to urcite jeden z vasich nejkrasnejsich spolecnych zazitku do porodu ![]()
evikulko taky v to doufam ze bude dojatej ![]()
on je ale takovej chlap,takovej tvrdak,ze jsem zvedava jak to bude vypadat
![]()
tak na toho mýho chlapa na ultrazvuku jsem taky moc zvědavá… my jdeme společně 3. dubna…
Dobré ránko při pondělku,
hodila jsem vám fotku pupíku, fotil mě manža včera večer, když bříško bylo napapaný. Ale nechápu to, dneska ráno jsem se vážila, ale pořád nepřibírám, naopak mám o půl kila míň než minulý týden. Od začátku těhu mám tak max. kilo nahoře, a to se ještě dost hýbe nahoru dolů.
Jinak Evikule, držím moc palečky, bude to určitě dobrý!
dobre ranko.tet jse upravit a jedeme na ty 3d ![]()
se tesim a bojim zaroven ![]()
evikulko drzim stale palecky ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)21+6
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 21+0
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 21+0
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.821+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 20+3
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 20+3
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni20+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 20+3
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 20+0
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 19+1
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.18+6
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 18+4
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 18+4
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 18+3
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička18+3
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)18+4
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)17+2
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza,
dnes vsichni moc drzime palecky evikulce
ahojky holky, tak jsme se zrovna vratili z utz, vse je ok rikali, akorat se mi i manzovi zdalo ze ma trochu vetsi brisko, dokonce nam maval!!!!!!
no a rikali, ze to je jasny KLUK , manzel to pry uz poznal drive nez to rekla dr, i ja jsem to poznala nakonec
tak jsme oba velice radi ze je vse ok, akorat nam nerekla jak je vlastne velky, akorat merila obvod hlavy 186mm, sirku hlavy51mm, obvod pasu 176mm a delku stehenni kosti 34mm
vam taky???
ahojky,
Dalmi, těším se na fotečku 3D…
a všem co s nima jde manža na UTZ lehce závidím, toho mýho fakt nepustí šef…ale naštěstí už sem sehnala hlídání pro prvorozenýho…
Evi, už seš touhle dobou asi tam, tak sem taky budu nakukovat s čím příjdeš…
do galerky na fotečky se teprve podívám, takže zatím nereaguju,
kočárky máte vybraný fakt bájo…až mě chytá nákupní horečka a nejrači bych ten po Ríšovi prodala a koupila novej…jenže finance sou mrchy…mmch Dalmi mi máme kočárek zeleno zelenej (kombinace khaki zelené a světle zelené).....
a ted ANKETNÉ OTÁZKA!!! už víte jestly ho chcete nebo jestli chce být manžel u porodu???
já už dopředu vím že v tom budu sama…při Ríšovi vydržel asi hodinu a pak sem ho musela vyrazit když sem viděla jak sedí na židličce téměř bez barvy v obličeji a skoro nevnímá…to mi ubíralo ještě síly…
tak jdu na tu galerku…a třebas se taky pokusím hodit někdy ňákou fotku…zatím se k tomu nemám… ![]()
Lída
Andisko OBR gratulace ke klučíkovi…jo takhle se mimčo na UTZ měří…to je standart…
tak podle fotek pupíků tipuju holku Mispulínkovi a kluka Evikulce.....tak su zvědavá jak moc sem se fajzla…
aha, ja myslela ze reknou i delku mimca a tak, no bylo to stejne krasne
taky jsem zvedava na dalmin 3d obrazek, my na to nejdem, si myslim, ze to tu ani nevedou
jinak kocarek a tak zacnu vybirad od ted, rekla sem si ze az budem vedet co a jak
tak zatim,
jdu taky na galerku, zkusim tam neco pridat
Andisko mám 6.8.2007.....podle našich metříků sme na tom fakt stejně…kdyže ten termín máš teda ty??? a odkud seš že si myslíš že 3D u vás nezvládají???…my kupovaly kočárek pro Ríšu když mu byl týden!!!… ![]()
normalne jsem od ostravy, ale momentalne zijem v anglii, delaj tady jen 2 utz za celou dobu, no mam tp taky 6.8, tak to na tom budem asi stejne, ty vis co budete mit?nebo prekvapeni?asi dopadnem s tim kocarem jako vy, manza ma totiz na vse plno casu, vis, on je turek, trochu jiny, hahhaha
Ahoj holky…moc vam vsem gratuluji k dobry vysledku a drzim palce tem co to teprve ceka ![]()
dala jsem do galerky taky muj pupik ![]()
co myslite ze to bude??? ![]()