Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
30.3.07 11:25

dnes tu jeste nikdo neni? ja jsem se chtela zeptat, jestli vam doktori pocitaji TP od prvnich pohybu, me sestre to pocitali a vyslo to, tak nevim, vite o tom neco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.3.07 11:38

Ahojky, to jsem dneska první???…asi jo…

Mispuli, to sou super stránky, díkec…zvažuju varianty té Niky…a asi se mi líbí Nicoll, ale nevím jestli to projde přes Richarda…

Radulko takže pohlaví neznáte?? nebo bude překvápko??…já jdu taky příští tejden znova, ted sem byla na Genetickým v Brně a příští tejden jdu už na normální ke svýmu Dr…doufám že tu holčičku potvrdí…

už to rozhlašujeme celé rodince…že to má být holčička… :lol:

Lenys, určo to bude holčička…vždyť jsem ti ji tipovala… :D

Andis fotečky sou krásný, hlavně pupík…bude to kluk jako buk…

cvičítě některá na gymn. balonu??? já sem ho ted vytáhla a největší radost z toho měl prvorozený…a hlavně, dělá mi dobře na záda, když se na něm pohupuju…neznáte ještě ňákej cvik na záda??? nebo dokonce na tvrdnutí bříška??

pááá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.3.07 11:41

jééé Andi ahoooj…jo TP podle pohybů mi Dr. spočíatl na 21.7.2007, podle poslední MS mi to vychází na 6.8.2007 a podle UTZ budu rodit 15.8.2007.......takže v rozmezí mezi 21.7 a 15.8. se naše Niky narodí…hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
30.3.07 12:05

lidus a kdy si ty pohyby citila?mysli se tim, to simrani, nebo ten den kdy to zacnes opravdu citit?tady to doktori nepocitaji a segra to uz zapomela

jo a dnes sem tu byla prvni jaaaa, hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.3.07 12:13

ahoj :wink:
tak me to spocitaly podle pohybu na 26 cervence a podle ms na 7 srpna :wink: .
pohyby zacly v 16tydnu a bublinky v 15 tydnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049

nicola by mohla byt taky, ne?
skoda ze u nas tentokrat Yasminka nebude, mi se to tak libilo, i kdyz moje rodina v tom videla jmeno princezny z pohadky,
a kluka porad dohadujem

myslite ze Mahirek je pekne? mi uz se zas ten Kubilay nelibi, spis Yakup, Yakoubek mozna
furt se divam na jmena na netu a nemuzu vybrat a kdyz uz jo, tak se to manzovi nelibi, jako napr Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845

koukám že jsi mě předběhla a že jsi byla dneska první…jako první pohyby jsem brala to, že když sem si lehla na záda a ruky dala na bříško tak sem cítila takový bublání…ale ze začátku jen na rukách (asi první 2 nebo 3 dny) a pak už to sílilo a já to cítila i bez toho aniž bych si musela položit ruku na břicho.....první pohyby mám teda zapsaný 3.3.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
30.3.07 12:16

tak to ja taky tak citila asi od prvniho tyd v breznu, asi to tak bude, dyt mame stejny TP, ZE?Ale poradne se rozkopal az ted od nedele, to uz citim skoro furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.3.07 12:19

Ahojky při pátku,
já zatím pohyby nemám, poslední dva večery jsme měla pocit, že se mi něco v bříšku pohybuje, ale nevím, jestli to byl mrňous, žaludek nebo větry :oops:
Každopádně TP podle MS mám 13. srpna, podle UTZ až 23. srpna, což je podle mě docela velký rozdíl. No ale je to fuk, stejně mimi vyleze až se mu bude chtít :-)
Moje neteř se narodila ve 38. týdnu a měla skoro 4 kg. Kdyby šla v termínu, tak jí ségra asi ani neporodí normálně, i tak měla docela problémy. Ale je možný, že to měla jen blbě spočítaný, je to 9 let zpátky, už si to moc nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
30.3.07 12:21

lidus ty jako 2 rodicka bys to mela citit drive, ze?tak proto takovy rozdil mezi daty, mi vsude schvaluji na utz a tak 6.8. tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.3.07 12:28

hihi, sem si zrovna úchylně vysypala krabici s minioblečkama na postel že se s nima pomazlím a vy ste se tady rozjely, že se musím zůčastnit…

jo jako druhorodička jsem ty pohyby cítila brzo…v 17tt…čekala sem že Dr. teda bude brát v úvahu, že jsem druhorodička při počítání termínu z prvních pohybů, ale zdřejmě na to mají jen jedny tabulky či co…nebo se Dr. seknul…

Ale Mispulí, ty máš taky slušný rozdíly v TP…tak to vítej do klubu…hihi, žádný vyhrazený termín…dáváme těm našem mimísům pořádnej výběr datumu porodu co… :lol:

mmch musím napravit to, že moje mimioblečky jsou jen v zelené a modré barvě…chce to dokoupit něco růžovoučkýho…sem právě zjistila že na holku mám asi jen pár věciček a to ještě ve žluté nebo bílé barvě… 8O …chci tu růžovou, když už můžu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.3.07 12:46

Ahoj holky. Dneska jdu jen na skok, mám toho dneska moc a přes víkend se sem asi taky nedostanu.

Liduš, moooc gratuluju k holčičce. Nikolka se mi taky moc líbí, ale přítel ji moc nemusí a máme Nikolku od kamarádky, tak ji dát nemůžeme. U mě zatím vede Kristinka a Linda, tak uvidím. Ještě skusím mrknout na ty stránky od Mispulina, třeba mě zaujme něco tam. A něco růžovoučkýho určitě kup, jsou to tak náhredný věci na ty malé slečny. Jo, a hezký pupík :D

Mispuline, to co cítíš, je určitě mimís. Já to měla ze začátku taky takový neurčítý, ale během týdne až dvou se tak rozkopalo, že o tom nebyl pochyb. Teď už mimís kope jako vzteklý, už to jde vidět i na bříšku jak se mi vlní. Je to docela srandovní.

Andisko, u mě pohyby začaly někdy v 18. týdnu, ale Dr. mi TP pořád počítá podle UTZ. Na pohyby se jen ptal, jestli už jsou. Tak nevím. Asi záleží na doktorovi. Jo, a taky pěknej pupík a fotečky mimíska. Je to krásný, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.3.07 12:51

Jo a Liduš, ještě k tomu balónu. Já si ho koupila už asi ve 12. týdnu. Je super, ale jen se na něm pohupuju. Strašně mě totiž bolí záda a na ničem jiném dýl neusedím. Taky někde sháním cviky pro těhule, ale vše co jsem našla je posilování břicha, zad a tak podobně a to nevím, jestli těhulky můžou. Takže zatím pořád jen skáču a skáču …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.3.07 13:19

Luci já právě v prvním těhu míč neměla, kupovala sem ho až byl Ríša na světě a uspávala sem ho na něm…jinak neusnul než v náručí a za pochodu, ale pochoduj celí noci, že jo, tak sme to řešily balonem, hrozně tenkrát pomohl…a ted taky sháním ty cviky pro těhu…hlavně na ty záda…tím pohupováním je to sice lepší, ale kdybych našla něco cílenějšího…taky mě bolí záda jak ďas…mmch jména moooc krásný… :D …Kristýnka byla taky na seznamu…u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.3.07 13:25

holky jite treba salamy??ja co jsem tehu tak je radeji nejim kvuly listerii,jsem z toho dost vystrasena,ale dneska jsem si dala jedno kolecko uharaku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí