Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
2.4.07 21:53

sorry uz vidim i ta cisla, my mame
HC 186mm
FL 34mm
AC 176mm
BPD 51mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.4.07 10:43

Lenulindo , krásnej pupík!
Jinak kopanečky mi sílí, takže je to asi fakt mimčo… Cítím ho hlavně v sedě a v leže, ale už párkrát i při chůzi a docela často, asi se tam pěkně mele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 10:46

Dekuji :) a gratuluji ke kopaneckum :) kdypak ceka utz tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.4.07 11:49

ahojky…

tak ty rozdílný hodnoty mám taky…ale Dr. to průměruje a z toho pak napíše do těhuprůkazky dělku těhu…myslím že je to normální…

Mispulí, tak já sem přibrala až ted po 20. týdnu kilo…nic víc… :wink: ..a to všude čtu, že bych už měla začít přibírat půl kila týdně…uff

Lucošku, tak jitrnici bych nesnědla, ta mi nechutná ani za normálního stavu…ale takový jelítko, se zelím a bramborama…mnam…bohužel to u nás nikdo jinej nejí, takže sem to neměla od kuvajtu napadéní…

dneska sem si udělala se synkem zdravoučkou svačinku…vytáhla sem včera z mrazáku jahody a v ledničce se nám chladí rozmixovaný s cukrem a smetanou..... :)

Lenul, bříško je moc pěkný…jinak u nás taky funguje že když chceš obrázek z utz, tak si o něj musíš předem říct…jinak nic nedostaneš…a ještě si ho musím zaplatit

tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.4.07 11:55

Lenulindo , já jdu příští úterý po obědě, už se moc těším na mrňouse a hlavně strašně doufám, že to bude holka. :wink:
Ale jsem pořád tak osypaná, že to musí být ženská, nikdy jsme neměla problémy s pletí a teď se pomalu stydím vzít výstřih, mám ho samý pupínek, o obličeji radši ani nemluvím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.4.07 12:00

Mispulí, už sem to tady jednou psala, u Ríše sem byla taky osypaná jak jahoda…a byl to kluk…sice ted se mi pupínky dělaj taky, ale rozhodně mín…poznala sem na kvalitě vlasů, že je to těhu jiný…u Ríše sem měla vlasy jak zlatovláska…hustý, lesklí, nemastily se…když sem je tejden neumyla, vůbec to nebylo poznat.....ted mám šíleně slehlej účes, vlasy jak počůranou slámu, řídký, druhej den po umýtí mastný…no holka no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 12:12

to ja mam vlasy pekny…ze zacatku se mi dost mastili ale ted ne ted to je supr..umyvam je tak jednou za 4 dny…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 12:13

akorat bych potrebovala jit k holici :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.4.07 12:16

Lenul a co ti brání???
mě hlídání…měla sem zase co dělat aby mi prcka pohlídala babi, když du zítra znovu na UTZ… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 12:17

ja se ted prehrabuju v tech obleckach pro malou a premyslim co jeste dokoupit..a vubec nevim 8O ..nejak nemam predstavu kolik toho bude potrebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 12:18

nejak me ted na holice nevychazi penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 12:19

Lidusko a proc jdes znovu na utz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.4.07 12:24

Lenul to já mám jasno co ještě dokoupit…hihi…všechno co mám na mimi v modré barvě, ted budu kupovat v růžové…a že toho je!!!..tak doufám že mi tu holku zítra potvrdí…

min. středu sem byla na tom genetickým UTZ v Brně a jinak u svýho GynDr. mám přesněj rozvrh UTZ…(12tt, 20tt a 30tt…)…no a zrovna mě to vyšlo tak, že mě objednal hned tejden po tom genetickým…takže zítra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
3.4.07 12:26

ja mam ve ctvrtek poradnu tak ji taky zkusim ukecat na utz :) abych mela fotecku…

tak to mas dobry .) ja nevim co koupit ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.4.07 12:31

a co všechno už máš???

mrkni se do těhuprůkazky, já to tam mám rozepsaný (vytisknutý, né od Dr., je to už součástí průkazky, teda jestli máš tu novější)…ve kterým tt by měl být UTZ…jestli jsi byla ted taky na genetickým, tak ten je navíc…teda měl by být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí