Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
4.4.07 12:20

jééé Dalmi, 5 tisíc…to by se mi taky roztáčelo krásně…mě většinou když dá Richard tisíce tak to jedem roztočit do Globusu za nákup na celej měsíc…tak si to užívej…

Sedmo, užíjte si prima prodlouženej víkend u vašich…
tý jo stěhováci nejsou zrovna z levnýho kraje…a doufám že tady dlouho chybět nebudeš…seš jediná maminka co přispívá (kromě mě)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.07 12:47

jsem stacila uklidit jen loznici a jsem unavena :lol:
lidusko jo roztaci se to pekne :lol: ,ale taky musim i nakoupit ,takze to je pryc raz dva,proto ze ja jakmile se dostanu do kramu,tak si odvazim plnej kosik jidla :lol: .taky si musim koupit podprsenku.jednu jsem si koupila i vcera,ale potrebuju aspon dve :lol:
vzdycky jsem si kupovala A a vcera jsem si koupila D.to je skok :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 13:09

Tak jsem zase tady. Byla jsem na drby a teď si vařím krupici. Mňam.
Lenulindo, nedalo mi to a byla jsem se změřit. Přes pupek 94 a přes prsa 102 !! Za chvilku budu jako Doly Buster. Ale já nikdy nebyla žádný tintítko, tak to bude asi i tím.

Dalmi, to uklízení ti nezávidím. Já se do toho pustím o víkendu. Takovej větší úklidek před velikonocema. Doufám, že mi Víťa pomůže.

Sedmi, s těma stěhovákama je to strašný, ale aspoň to budete mít bez práce, teda doufám.A 14 dní uteče jako voda. Pak ale musíš honem napsat, jak to stěhování dopadlo,a že jste v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 13:34

Hodila jsem do galerky 2 fotečky bříška. Ale nějak se mi zdá, že je to od minula pořád stejný. Ale už dostává takový hezčí tvar. A mimi kope už od rána jak vzteklé, takže to snad nevadí, že pupek tak rychle neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.07 13:39

luci uz se ti taky klube.je hezke :wink: .aspon se jeste v klidu vyspis,to ja uz jsem pul noci vzhuru proto ze nevim jak lezet :cry: .ja mam strach ze mi snad praskne.to se rika ze zacne rust az od 33 tydne,tak to nevim co pak budu delat 8O .
kdepa jsi se fotila??to je u vas doma?
prsa ti vyrostla poradne vid? :lol: .me strasne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 13:45

No Dalmi, s tím spaním to není tak valné. Pořád se převaluju, protože na břichu už moc spát nemůžu, docela to tlačí a je to nepříjemné. ale já blbě spím i tak. Jo, fotila jsem se doma, ale pokoj je od Víťového bráchy. Už tady teda nebydlí, ale bordel si v pokoji nechal. Má tam největší zrcadlo, tak se fotím tam. Snad tam ten bordel nejde tak vidět. Já mu to uklízet nebudu.
Tvoje bříško ti nezávidím. sice je krásné, ale už teď je tak velké, jsem zvědavá, jak ti poroste až do 9 měsíce 8O :D . Prsa mi porostla tak o číslo a půl nebo o 2. Nemůžu nosit ani normální podprsenku, nějak mě to všude tlačí a leze ven. Tak sem si nakoupila bolerka a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.07 13:57

tak na bolerka jeste ty moje prsa nejsou,ale velk jsou dost. :lol: .nikdy jsem takovy prsa nemela,tak jsem z toho dost vykulena :lol: :lol: doknce uz muzu nosit i krasne vystrihy :lol: .
no ja doufam ze uz tak nevyroste,tetko se to uz docela zabrzdilo,ale zase je apon videt ze jsem tehu a lidi me pousti ve fronte pred sebe,coz se mi moooc liby:-)) :lol:
vcera jsem byla z mami v kramu z prebalovakama a ta pani prodavacka mi rika,tak kdy to bude?kazdym dnem co :lol: .no docela jsem se nejdrive zarazila nez jsem prisla na to co tim mysli a vysvetlovala jsem ji ze az v cervenci.divila se tomu jak mam velky bricho,tak jsem ji rekla ze tam mam poradnyho chlapa,tak musi bejt velky.jsem se tam nasmala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 14:04

Jo, ve výstřihu by se ty moje prsa krásně vyjímaly, to čuměly i kámoši a to jsem byla na začátku a nebyly ještě tak velké. Ale teď můžu na výstřihy zapomenout, jelikož jsem samý pupínek :cry: :cry: A to jsem se tak těšila, že budu machrovat :oops: :lol: No, co se dá dělat.
Já si taky myslím, že by se ti to mělo už ustálit a to bříško nebude růst tak rychle. to bys za chvilku nemohla ani chodit. Jo a počítej, že se tě tak bude ptát každý druhý. Švagrovka ta to má přesně obráceně. Má rodit tak do měsíce, ale bříško má tak na 6 měsíc. Za chvíli ji doženu. Leze jí to na nervy, jak jí každý tipuje na 6 měsíc a musí každému vysvětlovat, že už bude rodit. Ale u tebe to bude tím, že tam budeš mít asi opravdu pořádnýho chlapáka, jinak si to nedovedu vysvětlit. Taky to na tobě víc vynikne, když jsi taková hubeňounká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.07 14:10

luci a tobe na ty pupinky nic nepomaha??nezkousela jsi nejaky pletovy masky??co pouzivas treba za krem?ja si kupuju vischy ,sice stoji 500,ale mam fakt klid :wink: .taky si delam pletovy masky,bud kupovany a nebo treba jen smicham drozdi z trochu mlekem a hned je plet zase lepsi.mam ji sice docela peknou,ale taky se o ni dost staram a dost ji vyzivuju i zevnitr.jim hodne jogurtu a ovoce a doufam ze ji budu mit takovou i poporodu :wink:
no ja taky myslim ze uz vic snad rust nemuze :lol: .no uz jsem si zvykla ze lidi na me koukaj jak kdyz jsem pred porodem,ale stejnak je to takovy divny.moje sestrenice ma taky za mesic rodit a ja mam vetsi pupek.nevim cim to je.nejdriv jsem si rikala zda nemam nak povolenou brisni stenu,ale zase vzdycky jsem dost sportovala a brisko mela plochy,tak to spis asi bude tim jak mi trci jak jsem hubena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 14:19

No právě že momentálně mi nepomáhá skoro nic. Obličej se jakž takž, ještě to trošku přetru make-upem a je to, ale zbytek nic. Zkoušela jsem různé masky, i domácí a nic. Teď mi kamarádka poradila, ať si to zkusím potírat slivovicí, že to pomáhá ty pupínky vypálit. Tak jsem to zkusila. Měla jsem strach, ať to něco neudělá, když je pleť v těhu citlivější, ale zatím to celkem pomáhá. Natírám se obden slaboulinkou vrstvou, sice to pěkně smrdí, ale je fakt, že už pozoruju pokroky. Snad se to trošku spraví, ať vypadám jak člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.07 14:24

no tu slivovici bych radeji nemazala na telo.nevim to jiste,ale myslim si ze prez kuzi se to muze dostat i do krevniho obehu a pak i k mminku.vim ze se v tehu nemaji pouzivat kremy z alkoholem,tak potirat se slivovici asi neni dobrej napad.mozna jednou za cas to neva,ale kazdej den nic moc :cry: .
to me drive pomahala koupel v mleku a olivovym oleji.dala jsem si do koupele trochu olivoveho oleje a litr mleka a vzdycky jsem pak vylezla jak znovuzrozena :lol:
no jestly je to tema hormonama,tak to potom zase odezni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.07 14:26

prominte ze vam sem lezu,ale procitam si tak ruzne mesice :oops:
mazat se slivovici opravdu neni dobre,proto ze k plodu se to dostane krevnim obehem prez kuzi a kazdodenni i kdyz mala davka alkoholu muze diteti ublizit!

• Citovat
  • Upravit
2222
4.4.07 14:31

No já se právě nemažu každý den. Ptala jsem se na to známé, je to zdravotní sestra a říkala, že když to bude sem tam a jen trošičku, tak to nevadí. Ale raději toho nechám a zeptám se pak svého Dr. Zatím jsem to udělala jen asi 3×, tak doufám, že to nic nebude. Budu muset najít něco stejně účinného a bez alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.07 14:34

no jestly si se mazala jen malo a trikrat,tak se urcite nic nestalo.on ten alkohol vadi jen jenom denne a po dlouhe dobe a navic uz je tetko mimco zcela vyvinute,takze ve vyssim stadiu tehotenstvi rikaji ze treba jen min pribira :wink: .neboj to nic neni.vis kolik tehulek normalne chlasta,huli,fetuje atd..
tak tkus kozniho.on ti neco namicha bez alkoholu a urcite to taky pomuze.nebo je dobry se potirat i aloe verou.ja si ji pestuju v kvetinaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 14:38

No, snad to nic nebude, ale stejně se raději zeptám Dr. Tu aloe zkusím, to mě ani nenapadlo. Máti má nějakou mastičku s aloe, tak se jí zkusím zeptat. Přinejhorším, když se to nezlepší, budu donucena si zajít k tomu kožnímu a uvidíme co s tím udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí