Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
10.4.07 10:01

Ahojky po velikonocích!
Tak už jsme zas v práci, to uteklo jak voda :-(
Po obědě jdu na ten UTZ, už se nemůžu dočkat a zároveň se trošku bojim, aby bylo všechno v pořádku.
Domeček vypadá super, mám vážně radost. Budeme se stěhovat za 10 dní o víkendu, už se nemůžu dočkat. Už je vymalováno a dodělávají se drobnosti uvnitř, zbývá o:,–(it vanu a sprcháč, baterie a umyvadla, zapojit elektro, namontovat vypínače a zásuvky a uvnitř je hotovo. Venku nám v pátek dodělali obklady na terase, zbbývá je fasáda. Už to maí po lepideme a zbývá jen počkat až to vyzraje asi týden a pak to nahodí.
Jak jste přežli obžerství? Já jsme dneska měla o 2 kg víc než před týdnem, docela hrůza. Tak si dneska dám oddech, zeleinku a ovoce. V sobotu jsme slavili ještě 60 manželovy tety, byla to hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.4.07 15:05

Holky, tak máme taky pinďoura 8O
Bude to tedy asi Tobiáš. Jinak vše v pořádku, je asi o týden větší, takže buď je o týden starší což by odpovídalo TP podle PM nebo je prostě dlouhán :-)
Chtěla jsem sice holčičku, ale hlavně že je zdravý, holčička holt snad bude příště :oops:

Jinak:
BPD: 60,68 mm
HC: 189,51 mm
AC: 168,37 mm
HL: 34,17 mm
FL: 37,01 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.4.07 15:10

ahoj.tak to je novinek 8O :lol:
lenysku gratuluji k holcicce
mispulinku gratuluji k chlapeckovy.to je super jak je to vzdy holka kluk holka kluk :lol: :lol: .takze dalsi kdo pujde na ultrazvuk ma jasnou holcicku :lol: .moc gratuluji hlavne ke zdravym mimiskum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.4.07 15:13

seznamek hodim az vecer.strasne me boli zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
10.4.07 19:13

Ahojky holky,taky se hlásíme po velikonocích,dnes proběhla ko u dr,tak jsem se s něma už rozloučila,protože dr má 14 dní dovolenou a to už tu nebudem a tak mi udělal i utz a viděla jsem mimi :P ,už jsme otočený hlavičkou dolů 14 dní,tak snad to tak vydrží:) a Mišpu mám 3 kila nahoře za 14 dní,no prostě mazec,tu zeleninku a ovoce bych musela mít asi pod pohrůžkou smrti :lol: ,ale budu muset zvolnit…
Mišpu z toho kluka si nic nedělej,holka bude napodruhé,napotřetí,napočtvtrté…já se našim povedla napotřetí,mám 3 bráchy :P Jo myslím,že se budem stěhovat nastejno,jen my budem rekonstruovat za chodu,2 pokoje jsou obyvatelné,v těch jen vyměníme okna,pak jen nová kuchyně,koupelna,stropy,topení,voda,okna,podlaha a fasáda a je to :P chichi
Leni taky gratuluji k holčičce.DSnad budu taky oblíkat do růžové.Jo a mrskut byl mírný,brali ohled na to,že jsem 2 v 1.
Dalmi taky mě pěkně berou záda,ale u mě to budou ty kila navíc,hlavně plotýnky,au au,ale co si pamatuju,tak poslední měsíc těhu je nejhorší…
Tak já jdu na malýho,at mám ordinaci v klidu…papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.4.07 10:54

Já už jsem se vzpamatovala ze šoku, opravdu jsem byla přesvědčená, že je to holka. Navíc doktor projížděl mimčo od hlavy k patě, ptala jsem se, jestli nám řekne, co to je a říkal, že když to bude vidět tak jo. No a pak říkal, tak tohle je žaludek, ledviny, močový měchýř, všechno v pořádku… No a tady máme pindíka a tohle nahoře josu kulky :oops: Bylo tak rychlý, že jsem byla úplně štronzo :roll:
Manžel mě držel za ruku a jen se tak přiblble šťastně usmíval a koukal na obrazovku… Bylo to dojemný, málem jsme pustila slzu. Byla jsem hlavně šťastná, že má všechno co má mít.
Ale jasně že se na Tobiáše těším, už jsem změnila barvu kočárku, chtěla jsem Quinny Speedy barva bronze reflektion, ale nakonec koupíme Apple Green. Ta se mi taky moc líbila od začátku, ale pořád jsme doufala, že bude holka a tak by se víc hodila ta bronzová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
11.4.07 11:23

ahojky, tak ani po velikonocích se to tu pořádně nerozjelo??? čím to je??

Mispulí, obrovská gratulace k pindíkovi…tak sem se zase sekla… :oops: …takže kdo si pamatujete že sem vám tipovala, tak to určitě bude to druhý než sem psala…zatím je to tak vždycky…až na Dalmi.....tím se snad budu chlubit do smrti, že sem se trefila!!!…hihi

Sedmo to na mě ohledy na velikonoce nebraly…říkaly že na zadku těhu nejsem tak si švára trochu přitlačil…ale nebylo to nejhorší… :)

mě dnes taky děsně bolí záda a pobolívá podbříšek…je to divný, páč su zvyklá aby mě břicho tvrdlo a né bolelo…tak snad je to ok…včera sem totiž běhala po zahradě za sekačkou..... :oops:

Sedmo, Mispulí, přeju ať se v novém líbí a je všechno tak jak si představujete!!!

zatím pááá

Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.4.07 11:59

Tak jsem si posunula metřík, Dalmi, až budeš psát seznámek, tak aktuální TP je 17. srpna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.4.07 14:32

Koukám, že jste všechny někam zmizely :x :evil:
Poslední dobou to nějak flákáte!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.4.07 18:01

Ahoj holky, všechny vás po delší době zdravím. Asi 4 dny nám nešel net, jelikož nám v baráku mění okna,tak nás odpojily. Ale už by to snad mělo být v pohodě. doufám, že jste všechny velikonoce přežily a mužové vás ušetřily zbytečných krutostí :lol: :wink:

Lenysku, moc gratuluji k holčičce a Mišpulinku tobě zase k chlapečkovi. Vím, že jsi spíš chtěla holčičku, ale ta se povede napodruhé, uvidíš. Myslím, že další kdo půjde na ultrazvuk tak jsem já. Dalmi mi teda vyvěštila holku, tak uvidím. Ale stejně si to nenechám říct, zatím jsem pevně rozhodnuta to vydržet. Už se strašně moc těším. Jdu tam hned ráno o půl deváté, tak to je super, do odpoledne bych asi nevydržela. Moc se těším na tu mojí žížalku. Tak mi držte palečky, aby bylo s mimískem všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
11.4.07 18:02

Ahojky holky :P ,já mám zas den…depky ze všeho,zase jsem vzteklá a chci se zahrabat…
Liduš díky za přání…
Musím něco jít dělat…zatím papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
11.4.07 18:57

ahojky,t aky po delsi dobe vsechny zdravim a gratuluju k novym holcickam a chlapeckum, fakt se to pekne strida,
ia isem se rozhodla jit soukrome na ten 4d utz, je i barevny a dostaneme 4 fotky a CD, stoji to sice £95, ale myslim si ze to stoji za to, ze?
jinak se mame oba fain, tedko nemam moc casu, prace, a navic se chceme stehovat, tak hledam lepsi byt, a 15.6 me prijede navstivit segra i s malym, to uz nebudu pracovat tak mi ten cas do porodu pekne utece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.4.07 14:49

Ahoj. Dneska nikde nikdo? ráno jsem byla na velkém UTZ. Mimi je naprosto v pořádku, srdíčko krásně bije tak jak má a vše je prý v pohodě. Akorát mi paní Dr. řekla, že míry odpovídají teprve 21. týdnu, což mě trošku zneklidnilo. Na utz u mého Dr. v 19. týdnu jeho míry odpovídaly 20. týdnu. Tak jsem z toho jelen. Ale jinak je vše v pořádku, tak doufám, že to nebude nic znamenat a mimi bude jen trošku menší. Pohlaví jsem si říct nenechala, ale jak měřila stehenní kost, tak mám pocit, jako bych mezi nožkama viděla pindíka :?:. Paní Dr. se tak podivně usmála a říkala, že když to nechci vědět, tak tam nebude moc zajíždět, abych prý to sama nepoznala. Tak mi na:,–(ila brouka do hlavy, jestli to náhodou už nebylo ono. No, uvidíme na tom 3D, tam už to určo poznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
12.4.07 15:26

Lucošku, gratuluju. Kdyžtak napiš, míry, ať to můžeme porovnat. Já mám po tom ultrazvuku pocit, že mám obříka :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.4.07 15:35

Děkuji Mispuline, já budu mít asi malinké miminko. Jsem z toho trošku zmatená, ale hlavně že je mimís zdravý, to je hlavní. Já mám ve zprávě míry jenom dvě, a to: BPD: 51mm a FL: 33mm. toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí