Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
13.4.07 11:51

Jinak se taky musím pochlubit, včera jsem mrňouskovi koupila první věcičky. Byla jsem v sekáči, mají tam super věci z Anglie, většinou značkový. I když na to máme, tak mi přijde líto vyhazovat za nové věci tak nehorázný peníze, když se to dá koupit za pár šupů a jako navíc to vypadá nové :P
Jo, a taky jsem včera objednala kočárek, Quinny Speedy SX apple green, ta barva je naprosto úžasná. A k tomu autosedačku Lemonade. Mám to přes kámošku, sporťák, korbu, autosedačku, přebalovací tašku a fusak asi za 15 tis, tak z toho mám fakt radost.
Dalmi, Quinny mají taky za super ceny na www.topkocarky.cz - nejlevnější na trhu a jsou spolehlivý, kolegyně od nich taky nakupovala. Kdybych to neměla přes kámošku ještě z jiného zdroje s tak velkou slevou, tak to koupím přes Topkocarky. Hlavně to nekupuj v normoš obchodě, je to předražený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.4.07 11:58

Mispulinku, dávám ti za pravdu s těma sekáčema. Taky tam strašně ráda nakupuju pro mimi. Už jsem taky ukořistila pár nádherných značkových věcí za pár šupů a vypadají úplně jako nové. Přijde mi zbytečné vyhazovat teď tolik peněz za něco, z čeho mimino za pár týdnů vyroste. Kočárek zatím vybíráme. Možná budu mít od kámošky. Říkám si, že teď 3kombinaci vezmu od ní, stejně v tom kočárku mimino budu vozit tak přez zimu a jaro a na léto koupím nějaký supr sporťáček a ten už vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
13.4.07 12:01

Mispulí, máš pravdu, že kupovat všechny věcičky na mimi nový je zbytečný…ale z pohledu druhorodičky bych ti radila neutrální věci kupovat nový, páč určo nechcete zůstat u jednoho potomka ne?? a když budeš chtít aby to druhý vypadalo taky jak ze žurnálu.....no nic, je to každýho věc, to jen z mé zkušenosti…ale třeba kamoška oblíkala holčičku do dupaček po sobě a ta pak vedle Ríše vypadala jak chudá příbuzná… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.4.07 12:07

No jo, ale záleží, jaké věci koupíš. Tady mají fakt moc hezký věci, vůbec nevypadají jako jeté, některé mám pocit podle cedulek, že byla tak max jednou prané. Věci s flekama a zaprané bych ani nekoupila. Na těch věcech je přesně vidět, že to mělo mimčo sotva párkrát na sobě, v cizině to asi moc neřeší a pak se toho zbavují do sekáčů. Když je kvalita látky dobrá, tak to vydrží víc než koupit nové věci horší kvality. ty pak to párkrát vypereš a můžeš to skoro vyhodit, to se mi občas stane i u mého oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:07

mispulinku ja vim ze v krame jsou predrazeny,ale co si treba pocnu kdyz se s kocarkem neco stane?nevis jak to chodi??neni to stejne jako u beznych veci ze maj mesic na opravu??to bych se mesic bez kocaru zblaznila.ja jsem si rikala ze ho radsi koupim tady u nas v obchode kde maj i servisniho technika a opravy delaji na pockani.vyjde to sice o 2000tisice vic,ale to uz me taky nezabije.musim to promyslet :wink:

jinak me taky tetko strasne bavi nakupovani na mimibazaru.konecne jsem se zaregistrovala,tak jedu prevazne aukce a uz jsem vydrazila moooc krasny vecicky z nextu.je fakt ze jsem treba za laclacky dala 500,ale novy stoji 1200 a jsou krasny a jako novy.uz mam ale zakaz nakupovat,ale smejdim tam porad.

luci je dobre ze uz jsi v klidu.nekoukate nekdo na national georgraphic?davaj tam vzdycky porad v luně a je to 3d a 4d jak se ma miminko vevnitr briska.je to uzasny!!!nedavno jsem koukala a rikaly tam,ze kdyz se maminka necim stresuje,tak ten stres za 5 minut prejde i na mimiska a zrychly se mu o hodne tep a muze dojit k predcasnemu porodu,ke spatnemu vyvoji srdce atd.. takze me jen tak nic tetko nestresuje a jsem radsi stale vesela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:09
Mispulin píše:
No jo, ale záleží, jaké věci koupíš. Tady mají fakt moc hezký věci, vůbec nevypadají jako jeté, některé mám pocit podle cedulek, že byla tak max jednou prané. Věci s flekama a zaprané bych ani nekoupila. Na těch věcech je přesně vidět, že to mělo mimčo sotva párkrát na sobě, v cizině to asi moc neřeší a pak se toho zbavují do sekáčů. Když je kvalita látky dobrá, tak to vydrží víc než koupit nové věci horší kvality. ty pak to párkrát vypereš a můžeš to skoro vyhodit, to se mi občas stane i u mého oblečení
to mas pravdu.ty vecicky jsou opravdu jako nove a kupuju jen ty kde je psano 100procentni stav.stejny je to i z mim oblecenim.radsi si koupim 2 trika znackovy nez 6 neznackovejch o vypadaj po par vyprani jako 5 let noseny :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.4.07 12:12

Holky, co zaktualizovat přes víkend fotky pupíků? Jste pro? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:13

mispul ja se fotim vzdy za odmenu po kontrole a k dr jdu uz pristi patek,tak pristi vikend fotky hodim :wink:
koupila jsem si i uuuuzasny trictvrtaky a jsou bombasticky i kdyz staly 2000,ale stalo to za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:14

a od zitra teda bude novej seznamek bez tydnu.kdyz tam mame terminy porodu,tak to staci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.4.07 12:14

Holky, co zaktualizovat přes víkend fotky pupíků? Jste pro? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
13.4.07 12:18

Mispul, dobrej nápad…asi hodím foto až v pondělí, at rodinka nebrble že je venku nádherně a já sedím u PC…myslím že mi bříško trochu od poslední fotky vyrostlo…tak se ráda pochlubím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:19
tady je barevna kombinace co koupime
ve skutecnosti jsou ty barvy hezci :lol: http://www.topkocarky.cz/…%20juice.jpg /> rada ze jsme se konecne dohodly a vme jakej chceme a muzeme ho objednat. :wink: .uz se na nej moooc tesim :lol: a autosedacku asi tuhle http://www.topkocarky.cz/…%2088x88.jpg nebo http://www.topkocarky.cz/…ce_small.jpg maxi cosi jsou moc hezky a asi jediny co na nej pasujou,ale jsou krasny :wink: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:19

me nastesti tetko bricho tak neroste i kdyz ostatni rikaj ze jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.07 12:20

nevite co je z radulkou??snad je vse o.k.rikala ze musi znova na ten genetickej ultrazvuk a uz se neozvala :cry: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.4.07 12:26

Dalmi, ty barvy jsou moc hezký, ale nejsou spíš pro holku? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie