Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak se taky musím pochlubit, včera jsem mrňouskovi koupila první věcičky. Byla jsem v sekáči, mají tam super věci z Anglie, většinou značkový. I když na to máme, tak mi přijde líto vyhazovat za nové věci tak nehorázný peníze, když se to dá koupit za pár šupů a jako navíc to vypadá nové ![]()
Jo, a taky jsem včera objednala kočárek, Quinny Speedy SX apple green, ta barva je naprosto úžasná. A k tomu autosedačku Lemonade. Mám to přes kámošku, sporťák, korbu, autosedačku, přebalovací tašku a fusak asi za 15 tis, tak z toho mám fakt radost.
Dalmi, Quinny mají taky za super ceny na www.topkocarky.cz - nejlevnější na trhu a jsou spolehlivý, kolegyně od nich taky nakupovala. Kdybych to neměla přes kámošku ještě z jiného zdroje s tak velkou slevou, tak to koupím přes Topkocarky. Hlavně to nekupuj v normoš obchodě, je to předražený.
Mispulinku, dávám ti za pravdu s těma sekáčema. Taky tam strašně ráda nakupuju pro mimi. Už jsem taky ukořistila pár nádherných značkových věcí za pár šupů a vypadají úplně jako nové. Přijde mi zbytečné vyhazovat teď tolik peněz za něco, z čeho mimino za pár týdnů vyroste. Kočárek zatím vybíráme. Možná budu mít od kámošky. Říkám si, že teď 3kombinaci vezmu od ní, stejně v tom kočárku mimino budu vozit tak přez zimu a jaro a na léto koupím nějaký supr sporťáček a ten už vydrží.
Mispulí, máš pravdu, že kupovat všechny věcičky na mimi nový je zbytečný…ale z pohledu druhorodičky bych ti radila neutrální věci kupovat nový, páč určo nechcete zůstat u jednoho potomka ne?? a když budeš chtít aby to druhý vypadalo taky jak ze žurnálu.....no nic, je to každýho věc, to jen z mé zkušenosti…ale třeba kamoška oblíkala holčičku do dupaček po sobě a ta pak vedle Ríše vypadala jak chudá příbuzná… ![]()
No jo, ale záleží, jaké věci koupíš. Tady mají fakt moc hezký věci, vůbec nevypadají jako jeté, některé mám pocit podle cedulek, že byla tak max jednou prané. Věci s flekama a zaprané bych ani nekoupila. Na těch věcech je přesně vidět, že to mělo mimčo sotva párkrát na sobě, v cizině to asi moc neřeší a pak se toho zbavují do sekáčů. Když je kvalita látky dobrá, tak to vydrží víc než koupit nové věci horší kvality. ty pak to párkrát vypereš a můžeš to skoro vyhodit, to se mi občas stane i u mého oblečení
mispulinku ja vim ze v krame jsou predrazeny,ale co si treba pocnu kdyz se s kocarkem neco stane?nevis jak to chodi??neni to stejne jako u beznych veci ze maj mesic na opravu??to bych se mesic bez kocaru zblaznila.ja jsem si rikala ze ho radsi koupim tady u nas v obchode kde maj i servisniho technika a opravy delaji na pockani.vyjde to sice o 2000tisice vic,ale to uz me taky nezabije.musim to promyslet ![]()
jinak me taky tetko strasne bavi nakupovani na mimibazaru.konecne jsem se zaregistrovala,tak jedu prevazne aukce a uz jsem vydrazila moooc krasny vecicky z nextu.je fakt ze jsem treba za laclacky dala 500,ale novy stoji 1200 a jsou krasny a jako novy.uz mam ale zakaz nakupovat,ale smejdim tam porad.
luci je dobre ze uz jsi v klidu.nekoukate nekdo na national georgraphic?davaj tam vzdycky porad v luně a je to 3d a 4d jak se ma miminko vevnitr briska.je to uzasny!!!nedavno jsem koukala a rikaly tam,ze kdyz se maminka necim stresuje,tak ten stres za 5 minut prejde i na mimiska a zrychly se mu o hodne tep a muze dojit k predcasnemu porodu,ke spatnemu vyvoji srdce atd.. takze me jen tak nic tetko nestresuje a jsem radsi stale vesela ![]()
Mispulin píše:to mas pravdu.ty vecicky jsou opravdu jako nove a kupuju jen ty kde je psano 100procentni stav.stejny je to i z mim oblecenim.radsi si koupim 2 trika znackovy nez 6 neznackovejch o vypadaj po par vyprani jako 5 let noseny
No jo, ale záleží, jaké věci koupíš. Tady mají fakt moc hezký věci, vůbec nevypadají jako jeté, některé mám pocit podle cedulek, že byla tak max jednou prané. Věci s flekama a zaprané bych ani nekoupila. Na těch věcech je přesně vidět, že to mělo mimčo sotva párkrát na sobě, v cizině to asi moc neřeší a pak se toho zbavují do sekáčů. Když je kvalita látky dobrá, tak to vydrží víc než koupit nové věci horší kvality. ty pak to párkrát vypereš a můžeš to skoro vyhodit, to se mi občas stane i u mého oblečení
mispul ja se fotim vzdy za odmenu po kontrole a k dr jdu uz pristi patek,tak pristi vikend fotky hodim ![]()
koupila jsem si i uuuuzasny trictvrtaky a jsou bombasticky i kdyz staly 2000,ale stalo to za to ![]()
a od zitra teda bude novej seznamek bez tydnu.kdyz tam mame terminy porodu,tak to staci ![]()
Mispul, dobrej nápad…asi hodím foto až v pondělí, at rodinka nebrble že je venku nádherně a já sedím u PC…myslím že mi bříško trochu od poslední fotky vyrostlo…tak se ráda pochlubím… ![]()
me nastesti tetko bricho tak neroste i kdyz ostatni rikaj ze jo ![]()
nevite co je z radulkou??snad je vse o.k.rikala ze musi znova na ten genetickej ultrazvuk a uz se neozvala