Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky…
Lucošku tak co??? už jsi teta?? podej podrobné info!!!
omlouvám se že nevyfotím bříško do galerky jak jsem slíbila…máme na foťáku ňákou poruchu…tak až to bude ok…
a co holky se špatnou pletí??? jak na vás působilo to sluníčko?? je to lepší??? u mě paráda…poslední zbytky na ksichtíku mi sluníčko vypálilo a ted mám pusinu super opálenou a ještě bez vad…
…
prej nás čeká nejteplejší leto za posledních 100 let…ufff to s těma pupíkama a rodit v tom bude zabíračka…
tak se držte a páá Lída
PS: Dalmi s tím psem je to hrůza…já to vidím ještě hůř jakožto matka už jednoho dítka…a to psa doma máme!!! ale jen malou fenku jezevčíčka a je přítulná a malej si s ní může dělat co chce a ona maximálně uteče…
Tak jsem zpátky, už jako čerstvá teta.Malá se narodila o půl dvanácté a prý je všechno v pořádku.Jmenuje se Laurinka, pokud to teda na poslední chvíli nezměnily.Švára byl u porodu a prý to má všechno natočené. Jsem zvědavá. Míry ani váhu nevím, jen jsem mluvila s Víťou, kterému volal hrdý novopečený otec. Holky, já už chci taky mimi
!!!
Luci dočkáš se…ale chápu, ted jsi v euforii…gratuluju!!!
pak po pár prořvaných nocích si budeš říkat, že tam klidně mohl/a ještě zůstat…hihi
Tak mi to nějak nedalo a musela jsem si aspoň vyfotit pupík. Už trošku povyrostl. Zkuste hodit tip, jestli to bude holka nebo kluk. Já tomu sice stejně moc nevěřím, ale jsem zvědavá. Někdy mají ty babské řeči pravdu
![]()
Liduš, děkuji. Máš pravdu, mám takovou radost. Už se moc těším, až tu prdelku budu mít v náručí (pokud mi ji teda půjčí). Zatím se těším jen na to hezké. Na křik a nevyspání máme přece jenom ještě čas, že?
A jakpak ty se máš? Co Ríšánek? Nezlobí maminku?
Luci věcičky nádherný…ale taky vše teplý…jako já…na to extra teplý léto co nás čeká…hihi
pupík tipuju na holčičku páč je hodně podobnej tomu mýmu…ale co já vždycky tipnu tak je to naopak… ![]()
Ríšánek je hroznej uzlobenec…řeknu jdi do leva, jde do prava…nesmíš na silnici, a on si to štráduje přímo na silnici, hraj si na písku, on vleze do ohniště a válí se v popelu…je to hlava dubová…aaaa zrovna vstává, musím končit, to sme moc nepokecaly… ![]()
Věcičky co mám v galerce jsou většinou o něco větší, takže přímo na léto to nebude. Mám doma jen pár věcí, ostatní má doma ještě mamča, protože nám budou příští týden měnit okna, tak ať se na to zbytečně nepráší. Až to tu bude hotové, tak si to sem všechno nastěhuju a začnu pomalinku chystat a dokupovat. Tip na holčičku už mám od spousty známých, tak to třeba vyjde
Jen pár lidí mi řeklo, že vypadá na kluka. ale já zatím nedospěla do stádia, že bych chtěla víc kluka nebo holku, takže to neřeším. Ale potěší to ..
Liduš, to tě teda moc dlouho nenechal na drbech. Nemáš to s ním lehké, to si s ním ještě užiješ až bude větší, takový čertík. doufám, že aspoň ta holčička bude klidnější, ať si trošku odpočineš.
Tak jsem teď volala švagrovce. Malá i ona jsou v pořádku, ale Laurinka byla moc malinká (2,05kg a 43cm), takže ji vezli do Ostravy do fakultky do inkubátoru. Chudák Lucka, protože ji nechali v Novém Jičíně. Já bych se nechala převést s malou. Ale snad to bude v pohodě a brzo si ji odveze domů. Je prý krásná a má černé dlouhé vlásky. Musí být nádrehná. Jak ukořistím nějakou fotku, tak ji hodím do galerky, ať se taky pokocháte.
No tak to gratuluji k neteřince ![]()
To je fakt mrňavá, a narodila se v termínu? Ale ona to určitě rychle dožene. Je hloupý, že jí odtrhli od mámy, vždyť by měla kojit a tak, ne? To mi přijde dost divný…
Holky, já mám od zítra dovču až do 2. května, tenhle víkend se budeme stěhovat ![]()
Ale nebojte, občas vás přijdu zkontrolovat! ![]()
no, ona měla ty termíny nějaké divné. nejdřív 20. dubna pak 10. května a pak jí to hodily zpátky na 20. dubna. ale už byla dlouho sesunutá dole, tak to každý čekal, že to bude dřív. ale že bude taková malinká, to netušil asi nikdo. ale hlavně že je v pořádku. to jsem taky moc nepochopila, proč ji neposlali do Ostravy s malou. švagrovku prý pustí asi v pátek a pak tam za ní má jezdit s mlíkem. nechápu tu logiku.
JInak přeji hodně štěstí a pevné nervy se stěhováním. to ti nezávidím. ale odměna pak bude ohromná, až to všechno budete mít v cajku a budete bydlet v novém a krásném domečku. měla bys pak domeček zdokumentovat a hodit něco do galerky, ať my z bytu trochu popaseme očička. a užij si dovolenou a aspoň trošku odpočívej a sem tam za náma nakoukni.
Mispuline, taky drzim palce, at uz jste komplet v novem. Hlavne netahej nic tezkeho (ja delala machra jednou, a pak mne pekne bolelo bricho, blbec jeden). Stehovali jsme se skoro pred rokem do naseho uz tretiho bytecku a uz se nechci NIKDY stehovat
Nesnasim to
Clovek nahrabe do bytecku takovych tezkych kravin
, po stehovani jsme si rikali-Uz zadny zbytecnosti a tyden na to uz jsme zase doplnovali celkovou vahu naseho majetku
![]()
Luci gratuluji k neteřince,švagrové nezávidím,stačilo mně,že jsem malého po porodu taky neměla u sebe do druhého dne,bylo mi strašně smutně,ale zpětně to beru tak,že jsem měla víc odpočívat,protože pak to začalo,no nemám na oddělení po porodu moc hezké vzpomínky…
Mišpul jsme na tom stejně,právě jsem dobalila už nějaké oblečení,ale to největší nás čeká ted 2 dny…a přeji hezkou dovolenou…
Liduško dnes jsem myslela,že malého vyměním,přišli jsme ze školky a já hned jak jsem byla ještě oblečená šla věšet prádlo na balkon,malý za chvilku přišel,že našel rýsováčky,tak mu říkám,dej to zpátky,jdu z balkonu a on nahlý nad mým rehabilitačním míčem a rýsováček v ruce,samozdřejmě,že mi ho propíchl
,no dostal,až mě bolela ruka…a to má skoro 5 let!!!!A abych ho hlídala jak mimino ![]()
Jdu večeřet…tak zatím papamM.
No, holky, tak z hezkého dne mi teď udělali den na prd. Švára samozřejmě slaví, ale prej bez bab. Tak jsem si řekla, že mám smůlu, ale bez bab je bez bab. Pak se přihnala sestřenka, že čeká na Víťu a jdou do hospody. Tak nevím jestli je Terka chlap nebo co. Teď nevím,kdo kecal. Asi bych jim tam připadala jako přebytečná. Ale dyť bych tam s něma přece neseděla do aleluja. Přišlo mi to hrozně moc líto a tak sedím doma sama a bulím. Asi jsem fakt nějaká cáklá, ale cítím se hodně ukřivděně. Oni budou slavit ještě celý víkend a mě nemohli říct ani na tu chvilku.