Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
24.4.07 19:24

ahoj andisko
nevim kolik je je na nase 95liber,ale bejt tebou,tak na nej jdu.je to opravdu krasa a stoji to za to.budete mit pamatku na celej zivot :wink:
jinak jsem rada ze je u vas vse o.k a zase jsi se ozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.4.07 11:08

Ahojky…

Evíku asi jsi vybrala za mě…cena i chůvičky se mi líbí…takže nejspíš po výplatě pořídíme…hlavně se mi tam líbí to noční světýlko…bude super na kójo… :wink:

Andi rozhodně běž…a hlavně když už do konce těhu žádnej UTZ nemáš mít tak běž…doufám že nám sem lupneš potom jednu fotečku…

Dalmi obecně se říká že dítě jsou Dr. schopni zachránit po 24tt…ale jak už psala Mispul, je to na draka…proto doufám že mi dnes Dr. čípek zkontroluje a zkonstatuje že se mi nezkracuje a že se ani neotvírám…jdu v půl 3…to břicho mě totiž fakt hodně znervozňuje…už sem se dostala na 4 tablety magnezia denně a furt to tvrdne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.4.07 11:20

Ahojky!
Tak se zase na skok hlásím s novým zprávami :-) Pořád si v novém domečku připadám jak na návštěvě a od 7 od rána skoro do noci se nám tu motají pořád nějací řemeslníci, řešíme už jen detaily, ale pořád je všude prach a už toho mám celkem dost. začaly mi pěkně natýkat nohy a večer už mám pocit, že by mě měl někdo odnést do vany a pak do postele, tělo už odmítá…
Ale dneska by to měli všechno doladit a od zítra snad bude klid. Tak se chystám znovu na pořádný úklid, taky musím probrat asi 6 pytlů s oblečením a někam ho uklidit, většinu asi předtím raději ještě vyprat…
Zítra za námi přijedou naši a přivezou našeho pejsana, měli ho u sebe asi 10 dní, abychom se mohli v klidu přestěhovat. tak jsem zvědavá, jak se bude tvářit na nový :-) Naši tu zůstanou do pátku večer a na víkend budeme sami.
Jinak mrňousek kope o sto šest, asi má toho ohybání a pobíhání taky už dost.
Ještě k tomu předčasnýmu porodu , švagrovka má teď chlapečka, jak už jsem psala, porodila v 26. týdnu, ale malej to málem nepřežil, asi měsíc byl na umření a každým dnem se čekalo co bude. Nakonec si to vybojoval, dokonce to vypadá že bude OK, bez postižení, oči i sluch OK, mozek snad taky, akorát s ním denně cvičí 4× speciální metodu, aby se mu správně vyvíjely nervy. Je to docela záhul, žádný srandičky jako když má člověk zdravý mimčo. Pořád ho musí hlídat, aby nenastydl, sebemenší nachlazení pro něj znamená obrovský riziko, protože jak byl na ventilátoru 3 měsíce, tak má oslabený plíce i celkovou imunitu.
Ale to jsou samý strašáky, prostě budeme držet, musíme se šetřit, lepší fakt ležet s nohama nahoře než přijít o dítě. Všechno osttaní počká, holt se musí postarat někdo jiný. Takže se šetřete, já se taky snažím :wink:
Tak se mějte krásně, užívejte sluníčka a pohlaďte pupíčky :D :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.4.07 17:45

Ahojky…

Mispul a kolik je synovečkovy teď???..takže vypadá že bude úplně ok???

hmm tak u Dr. celkem blbý… :(
mám v moči cukr, zítra se mám objednat do nemocnice na cukrovkovej test, dostala sem na to žádanku, tlak sice ok (to mě zlobilo při prvním těhu), ale jsem otevřená na půl prstu, čípek vypadá mírně zkrácenej a že jestly se okamžitě nezačnu šetřit, tak mě pošle do nemocnice na kapačky magnezia…to jeho šetřit znamená jen ležet a jít se maximálně vyčůrat…o Ríšu ať se prej postará rodina a na domácnost mám hodit bobana.....rači sem neodporovala že máme jen prababičky kterým Ríšu svěřit na dýl nemůžu a táta že bývá v práci do půl sedmí…kdyby slyšel tohle tak mě do toho špitálu pošle hned… :( …

no a ještě sem potkala kamošku a ta mě povídá…jůů ty jsi těhule a čekáš kluka že jo???…máš pupík na kluka…příjdu k „bábi“ a říkám jí to všechno a ona na to, že mi nechtěla nic říkat, ale že tipuje taky toho kluka.....no čert to vem, kluk nebo holka…hlavně ať tam ještě je!!!!!!!

no toť můj výlev…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
25.4.07 18:06

teda lidus, nevim nevim, ale asi by ses opravdu mela setrit!vim, ze to neni lehke s malym prdolou doma, ale…
v te tve zprave to zni docela vazne, iak se opravdu citis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.4.07 18:38

asi tak jak píšu…nif mof, už sem psala břicho stále tvrdne, není to vůbec příjemný, záda bolej v kříži, ted ještě ta jistota že to tvrdnutí fakt pracuje na čípku + cukr v moči.....jo…ted se šetřím, s malým si hrála 2 hodiny ted 14ti letá sousedka a právě dorazil táta domů, takže zatím se šetřím…ale bude to síla…ach jo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.4.07 19:58
Lliduska píše:
Ahojky…

Mispul a kolik je synovečkovy teď???..takže vypadá že bude úplně ok???

hmm tak u Dr. celkem blbý… :(
mám v moči cukr, zítra se mám objednat do nemocnice na cukrovkovej test, dostala sem na to žádanku, tlak sice ok (to mě zlobilo při prvním těhu), ale jsem otevřená na půl prstu, čípek vypadá mírně zkrácenej a že jestly se okamžitě nezačnu šetřit, tak mě pošle do nemocnice na kapačky magnezia…to jeho šetřit znamená jen ležet a jít se maximálně vyčůrat…o Ríšu ať se prej postará rodina a na domácnost mám hodit bobana.....rači sem neodporovala že máme jen prababičky kterým Ríšu svěřit na dýl nemůžu a táta že bývá v práci do půl sedmí…kdyby slyšel tohle tak mě do toho špitálu pošle hned… :( …

no a ještě sem potkala kamošku a ta mě povídá…jůů ty jsi těhule a čekáš kluka že jo???…máš pupík na kluka…příjdu k „bábi“ a říkám jí to všechno a ona na to, že mi nechtěla nic říkat, ale že tipuje taky toho kluka.....no čert to vem, kluk nebo holka…hlavně ať tam ještě je!!!!!!!

no toť můj výlev…ach jo…
lidusko jezis,tak nemuzes rict nejake kamaradce aby maleho hlidala aspon nez prijde manzel??to neni sranda,nak si to zarid.skoda ze nebydlis blizko,ja bych ti nak pomohla a mohla bych ho hlidat-opatruj se prosim te :! urcite to bude v poradku :wink:
zdendovo prvni syn se narodil taky ve 26 tydnu a je uz mu 14 a nic mu neni,je uplne o.k,akorat ma lehke astma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.4.07 22:08

Lliduško, určitě je ta situace složitá, s Ríšou nic nenaděláš, ale ať tě ani nenapadne doma (byť i minimálně) uklízet :! Radši odpočívat do konce těhu v bytě uklízeném po večerech chlapem(tj.v bordelu :lol: ).Takže Ríšánka netahat a hrát si s ním v pololeže s nožkama výš…to se nám to radí, viď :oops: :roll: Sama si to v praxi nedokážu přestavit. O úklidu mluvím, protože s tím mám sama problém-ještě před měsícem jsem pekelně vysávala a ještě potom šoupala se skříněma :oops: a pak mě celý týden bolelo břicho, patřilo mi to. Už si dávám bacha. Tak se drž :! Já jdu na kontrolu zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.4.07 14:11

cau holky..tak mam po kontrole..jsme v poradku utz me nedelala jen vysetreni na koze..a jsem cipek ok je nezkraceny a ani si nijak neotviram..a zrovna se i mala vrtela :) tak jsem rada…

jinak mam nejaky novy vecicky..vecer vam je vyfotim a ukazu..byla jsem v jednom obchode ktery me poradila dr. ..ma ho jedna porodni asistentka ..super pani..hodne me poradila..a nakupovat asi budu chodit uz jen k ni..ma tam krasny veci a malym detickam rozumi takze super poradi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.4.07 16:14

Ahoj, já mám taky po kontrole a vše ok jako Lenulinda. Jen mně teprve teď poslala na ten genetický UTZ do Brna, protože jsem u dr. byla od té genetické poradny teprve dnes. Je to sice už dost pozdě, ale já se těším, že aspoň uvidím prcka(9.5.). Říkala, že když nebylo amnio, aby jsme měli přehled aspoň po morfologické stránce. Těším se moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.4.07 16:28

to je dobre Evikule ze je vse ok…me ceka utz az v tom 30tt…taky bych jeste sla nekdy ted :)..jinak vazim 61 kg..takze jsem zase neco nabrala..celkem uz 7 kg 8O ..jo a byla jsem si dnes koupit tehu podprsenku tak mam velikost 85E 8O 8O jsem koukala jak blazen…ale je mi uplne akorat…a Misi jsem koupila teplomer..a osusku..zinenky..a takovou supr deku do autosedackÿ..vecer to vyfotim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.4.07 17:37

:lol: Lenuli, já podle průkazky mám taky 7kg navrch :lol: I když ve skutečnosti to bude jen tak šest(ale kilo sem kilo tam, to je fuk). První váha v průkazce je z období hubnutí. Takže já mám 65kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.4.07 17:41

evi to je super ze vas poslaly na ultrazvuk.uvidis mimiska :wink:

jinak k vaze.ja uz vazim 57-kg a pribrala jsem taky necelych 7kg,ale pred tehu jsem schvalne tri kila nabrala,protoo ze jsem vazila 48 a doktori rikaly at pred tehu naberu aspon 50kilo,ze to je pro telo lepsi,tak jsem se porad ladovala abych pribrala :lol:

lenul tak se pochlub zavinovackou do autosedacky.ja stale nevim jestly ji mam objednat nebo ne.az se mimis narodi tak bude vedro,tak si myslim ze to pocka,ale uz jsem si vybrala dve,tak nevim :lol: :lol:
taky hodim fotecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.4.07 17:53

dneska jsem objednala kosik pro mimi http://www.batolata.cz/…oto94733.jpg bezovy.nejdriv jsem chtela takovej mensi,ale byl moc malinkej,tak jsem vzala ten nejvetsi co je :lol:
a k tomu jsem koupila kolotoc http://www.batolata.cz/…oto45930.jpg super na dalkove ovladani hraje spoustu melodii a promita i na strop obrazky.sice je dost drahej,ale proste jsem neodolala.vcera byl v aukci za 1400,ale radeji koupime novej,kdyby nahodou snim neco bylo http://www.mimiaukce.cz/…8-560874.jpg /> a jeste premyslim jakou tu deku,ale zatim mam dve vybrany
http://www.detskydum.cz/obr/139_1.jpg nebo http://www.detskydum.cz/obr/133_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.4.07 18:09

Dalmi, ty jsi nakupovací nezmar :lol: :lol: :lol: Ale věcičky jsou moc krásny. Já mám kolotoč Lamaze z mimiaukce…http://www.baby-eshop.cz/…original.jpg /> Ale proti tvému multimediálnímu :lol: , tenhle se jen otáčí a hraje jednu písničku. Košík je moc krásný,na kolik vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí