Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
26.4.07 18:53
Evikule píše:
Já zas naopak oblečky z mimibazaru skoro nekupuju, na fotkách flíčky a tak vidět nemusí být. Matroš neosaháš. My máme ve městě bazar s mimioblečkama, tam nakoupím i levněji než na mimibazaru. :wink:
ja nakupuju jenom znackovy a tam kde pisou 100procentni stav a vse je opravdu jak nove :wink: .strasne me to bavi nakupovat a jeste se mi nestalo ze by neco melo nakou vadu,jinak mas narok na vraceni penez,ale nic jsem jeste nevracela :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.4.07 19:55

ja uz toho obleceni mam moc…uz nic kupovat nebuduu..üz chybi jen postylka a takovy ty vecicky kolem ni..jinam mam vsechno…jo jeste nejaky hracicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.4.07 20:31

Llidusko, k těm chůvičkám…teď jsem je našla na mimibazaru http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nové a ještě o 100kč levnější! :wink: Právě jsem si je objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.4.07 21:28

ja uz taky rikam ze nebudu nic kupovat,ze toho mam strasne,ale tetko uz jedu vecicky pro mimi kolem roka,takze mam zase co delat.uz jsem stuim fakt magor.obden litam na postu.potrebovala bych aby nam nesel mesic pocitat a usetrila bych tolik penez :lol: :lol: :lol:
lenul a co budete kupovat za postilku?
mi tetko zatim koupily jen ten kosik a ten je tak na pul roku a pak koupime teprve postylku,tet by jsme to vse nemely kam dat :wink:
me uz jenom schazi ta deka do autosedacky a monitor dechu,ale nemuzu si pomoct a stale nakupuju a nakupuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
27.4.07 08:25

Ahoj holky,

gratuluju k uspesnym kontrolam. Ja jdu az pristi patek, tak jsem zvedava, co vyctou z te krve a kdy me poslou na test na cukrovku. Blee.

Koukam, ze uz vsechny nakupujete. Me to teprve zacina chytat. Porad si rikam, ze pockam po tom veletrhu. Zatim jsme koupili jen nejake pliny a autosedacku (byla v akci - lonsky model o 35% levnejsi :wink: )

Jinak porad nejak nepribiram. Behem tri tydnu jsem nabrala prvni tri kila a od te doby zase vubec nic. Spis mam to jedno kilo dole. Takze v porovnani s 12tt v prukazce jsem teprve +2kg 8O . Chudak Piskot, snad mu nic neschazi :?

Vsem prejeme krasny den a uzivejte si letniho pocasi :D
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.4.07 08:32

Ahoj holky,

teda s tim nakupovanim se citim taky zahanbena :lol: Mela bych taky zacit. Mam par vecicek :( Uz mate koupeny kocarek?

Ja jsem nakonec ustoupila od Jane Slalom Pro, nechala jsem si ho v obchode rozmluvit, mel spoustu nevyhod. Zato tenhle ma spoustu vychytavek, asi do toho oranzoveho pujdeme:
 http://www.detskyraj.cz/…rba+nanoznik

Dnes nejsem v praci, prijdou nam delat skrine do predsine, musim ty veci nejak preskladat, abychom sem vlezli nasi princeznu :lol:

Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.4.07 11:04

páne jo, vy teda nakupujete jak o život…ale jo…užíjte si to…já takhle bláznila při prvním těhu taky…

Dalmi máme přesně tu neušatou zavinku do autosedačky…je super…

jinak já mám krom chůviček taky všechno…jak pro kluka tak pro holku…

ve středu 2.5. jdu na tu glykemickou křivku…blééé…mám tam být v 7 hod. ráno na lačno, prej mi odeberou krev a pak do mě nalijou 2l sladkýho čehosi a budu tam muset 2 h čekat v čekárně na další odběry krve…fůůůj…naštěstí si to odřídím jen tam…taťulda si vezme v práci volno aby mohl být s Ríšou a přijedou si pro mě busem a domů bude řídit on…uff…fakt nevím jak bych to jinak bez něj udělala…to by byl děs…

snažím se odpočívat co to jde…jen dopolko uvařím, najíme se, a jdu chrupkat s malým, pak se vyplesknu na lavičku na zahrádku, ale stejně nemám klida…malej je hrozně akční…to je furt „mami poď“ atd…pak k večeru jen umyju nádobí a jdeme si do postele číst než přijede táta a pak už mám klid…

jen o víkendu toho bude na Richardovi asi moc…umýt podlahy, vysát, posekat trávu, a ještě k tomu mít na krku malýho..si chudák neodpočne…ale musíme to nějak přežít…furt lepší než předčasnej porod…

tak sem se vypsala a jdu nás uložit…pááá
Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.07 14:03

prominte ze jsem zase lezu :oops:

ahojky kamco.jakpa se mas?byla jsi o vikendu taky na pouti,myslela jsem ze vas tam potkama,el bylo tam tak milion lidi.
jakpa se mate?u nas stale nic noveho,ale vypada to ze uz se taky zacneme snazit.uz jsem vy:,–(ila antiko,milacek se nechal premluvit,prej kdyz ty jsi se fyzicky taky nezmenila(akorat k lepsimu),tak prej uz z toho nema strach,ze bych vypadala nak hur-)) :-)) :-)) :-))
tak kdyz se povede,tak budeme jezdit spolu.minule jsi kolem me profrcela v aute,ze jsem ti ani nestacila zamavat.
taky nemam kredit,tak pisu jsem.
zdenek rikal ze jste prej malovaly v koupelne a jak je strhanej :lol:
a co matyasek??uz mas strasnej pupek,lucka mi rikala ze prej te potkala a ze vypadas ze kazdej den porodis ,tak jsem rikala ze hned to tak nebude,tak se divila:-)).
tak ja zase letim,prudi tu sef.o vikendu by jsme mohly jit vsichni na obed.co rikas??
tak bud napis sms a nebo napis jsem,jsem v praci do 18.00 tak jeste nakouknu.
papa moni

• Citovat
  • Upravit
48576
27.4.07 15:00

ahojky monicko
na pouti jsme byly,ale asi jenom 5 minut,proto ze jsem se bala ze tam do me nekdo vrazi.dala jsem si cukrovou vatu a sla jsem domu.ani jsme sebou nemely megi,takze jsme tam ani nechtely bejt dlouho :wink:
jo luci jsem potkala minulej tyden ale ani jsme spolu nemluvily,proto ze jsem zrovna chvatala na nechty a nemela jsem cas,tak jsem ji jenom pozdravila a musela jsem bezet :lol:
ja jsem te taky zahlidla,ale chvatala jsem k dr a mam to strasne daleko,tak vzdycky musim jet vcas,kdyby nahodou byla plzen zacpana.
o vikendu to asi neklapne,proto ze nevlastni tata mel svatek,takze tam jdeme na obed a poprat a v nedely asi pojedeme k babicce a dedovy ,proto ze potrebujou posekat travnik a deda uz sotva chodi a babicka by v takovem vedru tak nekde padla,tak tam asi zajedeme,ale pristi vikend uz to snad vyjde i kdyz se chystame co nejdriv malovat obyvak ,aby jsme mely vse pripraveny :lol:
no ja ti napisu sms a pak uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.4.07 15:02

radul tak to zavidim.ja uz mam nahore 7 kilo,ale skoro vse mi jde do prsou a bricha,tak snad to neni tak hrozne,ale je fakt ze furt jenom jim :lol:

klaudul kocarek je moc hezkej. :wink:

lidusko to je dobre ze odpocivas,urcite to manzel nak zvladne i kdyz toho asi bude mit dost,nejdulezitejsi je tet mimisek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.4.07 15:04

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek

Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni

swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni

sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček 

Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička

Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček

Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička

Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
28.4.07 14:01

Hodila jsem svýho malinkýho pupíka do galerky. Fotky jsou mírně mázlý, protože s bleskem je focení do zrcadla na prd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.4.07 15:23

Ahoj holky.
Tak nám úspěšně dodělali okna. Hrůza !!! tolik prachu a bordelu (s prominutím) jsem neviděla. ale už to máme jakžtakž uklizené, tak snad si už odpočinu. Hrozně mi teď ale natíkají nohy. Nevíte některá co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.07 15:35

ahojky :wink:
evi mas uz taky hezke briskoa moc ti to slusi :wink:

luci tak to neporadim,v tehu knizce radi akorat hodne pit a pouzivat ty puncochy,ale me nenatykaj,takze fakt nevim co poradit.rekni to ale urcite svemu dr. urcite ti neco poradi :wink:

jinak ja mam taky uklizeci den,takze makam a makam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
29.4.07 15:44

Ahoj holky,
nasla jem na cervencove diskuzi moc pekny clanek o vybavicce pro miminko, tak kdyztak juknete:

http://emimino.cz/…s/story/5325

Luci , mne take natekaji nohy :( Doktorka radi malo solit, hodne pit a jist mlecne vyrobky a nohy davat az nad srdce :lol: Kdyz chodim do prace, tak mam vecer kotnik jednu velkou bouli :cry:

Evi , krasne brisko :lol:

Dalmi , moc to s tim uklizenim neprehanej :lol: Nam v patek delali vestavenou skrin do predsine a jeste dnes jsem ji a skrin v loznici prerovnala. Mame uz ale uvolnene 4 velke supliky pro malou misto komody :D

Tak hezky zbytek dne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital