Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
29.4.07 15:46

Dalmi , moc prosim o upravu TP v seznamku. Konecny je 26.8. Diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.07 16:06

klaudul uz to mas opraveny :wink:
kdyz ja uz ten bordel nak nezvladam.uz jsem premyslela o tom ze si snad najmu nekoho na uklizeni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
29.4.07 16:28

Dalmi , diky :D Ja Ti rozumim, taky to nemuzu doma jen tak nechat, i kdyz jsem unavena. V patek jsem mela ale volno, tak jsem si to mohla do celeho 3-denniho vikendu pekne rozlozit. Nastesti jdu jen zitra do prace a pak je zase volno :lol: Tak at Ti to rychle jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.4.07 17:57
Lucošek píše:
Ahoj holky.
Tak nám úspěšně dodělali okna. Hrůza !!! tolik prachu a bordelu (s prominutím) jsem neviděla. ale už to máme jakžtakž uklizené, tak snad si už odpočinu. Hrozně mi teď ale natíkají nohy. Nevíte některá co s tím?

Moje kamarádka(taky lékárnice) má TP 11.5. a moc jí pomáhala na otoky následující směs (pila ji neustále), kterou jí doporučila jedna porodní asistentka-kopíruju i s originál pěknou moravštinou :wink: :

Čajová směs :

meduňka, kontryhel, maliník, kopřiva, přeslička, řebříček, byla tam i třezalka, ale já sem si ju tam nedávala.

Koupila sem si všecko v sáčku (Leros) akorát maliník byla tuším Herbata. Dávala sem si od každýho čajovou lžičku, 1 litr vody, do termosky a pila sem to celej den. Vydrželo mně to asi tak na 3,5 měsíce. Psali, že je dobrý do toho dat trošičku citronu, ne moc, pak je to hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.4.07 18:46

ahoj holky..jaky bbyl vikend?? u me celkem flakaci vcera jsem byla z deckama na prehrade a dnes se flakam domaa…

ted jsem vecerela..delala jsem si pstruhy..tak ty jsem dojedla a hned ppotom to zajidam tvarohovyma buchtama :)

malou ted uz citim skoro cely den..a vecer ty jo to jsou slupky..

a jak se mate vy??

tak jsem si ted koupila nejaky tehuu caj…ale jeste jsem ho nepila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.4.07 18:53

a kdyz lezim na zadech z natazenyma nohama..tak si ju pekne nahmatam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
29.4.07 18:54

je to zni divne ta veta..ale asi chapete ze Misu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.4.07 09:26

Ahojky holky… Dlouho jsem tu nebyla, tak copak je tu nového…??? A jak se všichni máte…??? nám se na ultrazvuku naše potvůrka neukázala, takže nevíme, o čekáme..... Ale kope ostošest, už celej den aa jakou má sílu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.4.07 11:07

Ahojky…

tak já měla víkend ve znamení odpočinku, jen sem vařila a sem tam umyla nádobí…o ostatní se bravurně postaral muž…a dítě bylo v sedmím neby že se mu táta tolik věnuje…a musím říct, že ten odpočinek fakt zabral…břicho tvrdlo tak max. 3× denně…což je balada…jen dneska sem se ráno plná elánu vrhla na převlíkání postelí a tvrdnutí je tu zase… :( …takže už jen odpočívám…

Lucošku na otíkání nohou znám jen že je musíš dávat co nejčastěji na stůl…přeju at pomůže alespon jedna rada od holek…

jo ale s tím maliníkem..nevím nevím…nemá se to pít až někdy před porodem??? aby z toho nebyl předčasnej…

Dalmi, Klaudul, gratulace k úklidu, ale co nejvíc se šetřete děvčátka!!!

Lenul, jako že si nasaháš Míšu přesně??? myslím tím, že víš přesně kde má ručičky, nožičky, hlavičku???…páne jo, to já vždycky cítím jen dělohu…ale podle kopanečků odhaduju, že se mimi mírně pootočilo, že už není hlavičkou nahoru, ale napříč…jako že nožičky sou v pravo a hlavička vlevo, páč nejintenzivnější pohyby cítím vpravo, předtím jsem je cítíla hlavně na močáku…to bylo tím že byla otočená hlavou nahoru…takže tak mírně doufám že mám ted pravdu a mimi dostává rozum a hezky se otáčí!!!

Peťulko to je škoda, že se vám mimísek neukázal…tak třeba ve 30. týdnu už nožky roztáhne a tajemství bude odkryto…

Eviku, bříško máš nádherně malinký…je to roztomiloučký…

Dalmi tý jo, 7 kg už je celkem dost…ale jestli to máš fakt jen v břichu a prsách, tak to se manža má…(hlavně ty prsa…hihi)…já mám zatím 4kg…a mám pocit že mi nejvíc roste zadek…bééé

no nic, zase se ozvu, pááá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.4.07 11:37
lenulinda píše:
a kdyz lezim na zadech z natazenyma nohama..tak si ju pekne nahmatam :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.4.07 11:37

petulko ahojky.tak to mate pekny prekvapko.kdy jdes znovu na ultrazvuk??snad se malicky ukaze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.4.07 11:40

lidus no mam to jenom v prsou a jsou teda fakt obr.ja mela vzdycky akorat tak prkno a najednou takovy balony,az se stydim kdyz mi koukaj chlapi do vystrihu :lol:
pan doktor rikal ze 7 kilo je akorat,ze prej jsem ukazkova,tak nevim,ale doufam ze tet uz se budu v jidle krotit.i kdyz vsude pisou ze tet by se melo pribyrat pul kila tydne a to me docela desi :lol: :lol:

a ty nic prosimte nedelej,nebo dostanes na zadek :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.4.07 12:01

nenahmatam ji presne..ale zhruba jo…:))

a taky mam uz 7 kg nahore..ale asi taky jen v brise a prsach…a dr. taky rikala ze je to v poho..nohy a ruuky mam furt jak paratka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.4.07 15:22

Ahojky,
tak jdu zas jen na skok mezi nekonečným vybalováním, praním a uklízením 8O
Už jsme se celkem zabydleli, ještě musím vybalit asi 10 beden, kde je ložní prádlo, ručníky a taky letní oblečení… Ale to už je hračka oproti tomu, co máme za sebou.
Už jsem na tom tak dobře, že si vymýšlím takový věci, jako jsou bylinky a tak :lol:
Taky jsem nakoupila pár drobností na Tobíka, zjistila jsem že v Tescu mají překvapivě celkem hezký věci za pár peněz, takový ty bodíčka, dupačky a tak se podle mě celkem vyplatí kupovat tam.
Taky jsem si tam dneska koupila 3 trička, protože už mi jsou skoro všechny krátký.
Jinak Tobík stěhování přežil snad ve zdraví, na kontrolu jdu až za 14 dní.
Holky, byly jste všechny na tom cukrtestu? Můj doktor zatím nic neříkal, tak mě asi nepošle… Na každé kontorle mi testuje moč a vše OK, tak to asi nebude potřeba…
tak si užívejte sluníčka a zítřejšího prvního máje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
30.4.07 16:32

Llidusko, maliník je v pohodě. Je to úplně nevinná bylinka,která rozhodně porod nevyvolá a dá se pít celé těhu.

Mispuline, já se testům na cukr krásně vyhnula-sestřička říkala, že jsem s věkem na hranici(je mi 25-od 25let se už dělat má), ale já zuřivě kývala hlavou, že v rodině opravdu žádnou cukrovku nemáme. Tak sestřička řekla, že jsem i hubená, že mi to tentokrát ještě odpustí-JUPÍÍ!

Jinak ke kilům už jsem psala, že mám taky 7 kilo nahoře:roll: , ale vůbec nevím kde (trochu ty prsa a moje minibříško). Moje mamka měla tři děti a říkala, že pokaždé měla malinký bříško. Že to na ní vždycky poznali nejdřív v šestém měsíci…tak to jsem asi po ní :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí