Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jdu vás uklidnit. Porodu se nebojte, kdyby to bylo tak hrozný je zeměkoule prázdná a já nejdu rodit potřetí
Na kurzu jsem byla jenom poprvý a stejně jsem si dýchala u porodu tak, jak mě to vyhovovalo nejlíp
Manžel se mi poprvý snažil pomoci tím, že mi ukazoval jak mám dýchat (jak nás to na kurzu učili) a já myslela, že ho v tu chvíli snad nafackuju a zabiju
, takže tak. Nebojte, tělo si v tu chvíli samo řekne, co potřebuje
Katka ze září
Ahojky…
děvčátka plně souhlasím s nakukovatelkou Katkou…tímto zdravím…
rozhodně se nebojte že nebudete vědět co při porodu dělat…tělo si vážně samo řekne…při prvním porodu šlo úplně všechno co sem měla nastudovaný z knížek a tak do háje…jako bych nikdy nic nečetla…ale zase na druhou stranu je to pro prvorodičky dobrý v tom, že si udělají hrubou představu o porodu…
s těma kilama, já mám furt jen 4, možná 4,5 navrch…ale vše mám v zadku…když sem se viděla na fotce zezadu…fůůůj…hotový doskočiště pro slony… ![]()
a taky sem srovnávala pupíky na fotkách, když sem čekala Ríšu a pupík co mám ted…všichni říkají že pupík na holku je jinej než na kluka…ale já mám oba pupíky na chpul stejný…takže mám obavu že na UTZ toho pindíka fakt přehlídly…
Dalmi, díky za pochvalu Ríšánka…ale nechápu proč se mi ty fotky zobrazují tak maličkatý…vždyt tam není ani poznat kde má nos a tak…no kdyby ste chtěly, tak je Ríša v galerii Jarnulek 2005…je fakt že vypadá jako andílek…ale má skrytý rohy…tak např. jen dneska od rána, rozsypal strouhanku po vysátým koberci, při jídle dělal takový blbinky že si sám hodil přesnídávku do oka a pak mě za to chtěl plesknout, jako co sem mu to udělala, stihnul ukrást tátovi lihovku co má na popisy DVd a počmrkat sebe, svoje povlečení a stůl v obýváku jen za tu chviličku co sem byla na wc.....no je to prostě drak!!!
jdu ho uložit, tak páá Lída
ahoj katko.jakpa dopadly ty testy?byla jsi na odberu plodovky ne?myslela jsem jak na tebe jak si dopadla a cihala v zari,ale nic jsem se nedozvedela ![]()
ja se porodu jako samotneho teda nebojim,jen chci bejt pripravena.vzdycky kdyz delam neco co jsem jeste nedelala,tak musim vedet do ceho jdu,tak proto ty kurzy,jinak bolesti se nebojim.uz jsem ji zazila tolik,ze uz me jen tak nic nerozhodi ![]()
nedavno porodila naka 13 leta holka a uplne v klidu ani nevedela ze rodi,tak proc bych to nezvladla ja ![]()
lidusko spravnej kluk ma zlobit
aspon se nenudis
![]()
neboj se i kdyby prece jen toho pindika prehledly,tak to neni zadna pohroma,ale taky me to desi ze to treba u me nakonec bude holka.uz stim vubec nepocitam
hlavne jsem nakoupila za strasny penize matyaskvy obleceni az do 12 mesicu a kdyby to byla holka,tak jsem nahrana
![]()
Ahoj Dalmi, jo jo, na plodovce jsem byla a dopadlo to skvěle
46×x tedy holčička. I genetický ultrazvuk byl v pořádku
, takže teď si to opravdu užívám
Hrabu se v červených a růžových hadříčcích jak bláznivá
a paradoxně se mi zdá, že na kluky jsou ty oblečky teď tak nějak hezčí ![]()
Jinak o tom porodu máš pravdu. Porodní asistentky nám vždycky říkaly, že bolest u porodu je jediná bolest, která má smysl
.
hihi, Katko tak to jsme na tom stejně…vždycky když sem hledala něco na Ríšu, tak sem vždy natrefila na táák úžasný věci pro holčičku a ted když mi na UTZ slibují holčičku, tak se mi pod ruku dostávají tááák nádherný věco pro kluka
…gratulace k super výsledku z plodovky…
Dalmi, mě je to vlastně fuk jestli kluk nebo holka…ale jak píšeš…už mám taky nakoupeno na holčičku… ![]()
katko to mam strasnou radost.to je super.ja vedela ze to bude v poradku.oni porad jenom strasi a mi se nervujeme zbytecne ![]()
ja uz se na porod docela tesim.mam sice trochu obavy aby bylo vse v poradku a nenastaly naky komplikace,ale jinak se tesim.uz mam toho briska nak dost.
.jsem unavena a nesnasim jak mi na nej kazdej cizi clovek saha.jsem na to uz alergicka,kdyz me nekdo venku zacne pichat do briska se slovy kdopa to tam je,nebo kdopa se nam to tam schovava.no uz bych za to vrazdila
.uz se tesim na porod ,proto ze jsem zvedava jak bude malej vypadat ![]()
a to je skvely ze tentokrat to bude holka.to se vam fakt povedlo. ![]()
a jeste mi prosim rekni ona jeste jedna holcina byla na plodovce vid.myslim ze lenkak.taky je vse v poradku?ja to vzdycky se vsema tak prozivam ![]()
ja chtela ze zacatku holku,ze maj na ne lepsi veci,ale je fakt ze na kluky tet delaj uplne bombovy vecicky.bude to nas malej fesak ![]()
Dalmi,
protože k Vám taky občas nakukuju. tak ti odpovím sama
Jestli Katka nebude rychlejší ![]()
Taky je to podle plodovky a genetického UTZ v pořádku a čekáme 2.čerta, doufám, že bude o fous klidnější než Adámek. Ale co, hlavně aby byl v pořádku, že ![]()
papa.
Lenka
Dalmi asi máš pravdu…MAtyášek bude jak ze žurnálu…já se v tom taky vyžívám…Ríšovi nekoupím jen tak něco…musím mít frajera… ![]()
Jo a ještě. MMB, MMA a ještě www.ebay.co.uk je Taky moje úchylka
![]()
lenko tak to jsem strasne rada.
.doufam ze si nemyslis ze vas nak moc smiruju,koukala jsem jenom jak se mate vy dve,proto ze jsem z toho sama mela strasnej strach ale bylo to v poradku(a na plodovce jsem nebyla),tak jsem vam drzela palecky ![]()
tak taky budete mit chlapecka.to je super.jsem moc rada ze jste vsichni v poradku ![]()
taky jedu mimibazar next obleceni.kdyz jsem ale zjistila kolik jsem utratila za mesic na ukcich,tak me malem kleplo.teda me ani tak ne,ale zdendu
tolik neutratim ani za sebe za rok ![]()
lidusko vzdyt to jsou nase zlaticka tak musi mit vse nej ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu