Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.5.07 13:56

no ja nikdy nemela zadnej zadek a tet mi trochu narostl,takze to hned vypada ze mam prdel :roll:
ale ja mam strasnou vuly,ja kdybych pak mela tri mesice v kuse jezdit na bruslich abych to vysportovala,tak to vysportuju :lol: aspon doufam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:57
lenak píše:
Damli.- jj, vlasy jim nedorostou. To máme přesně doma.
Katko- teda ty jsi byla hubeňour, tka to musíš být stále hubená. Já mám taky prdel (pardón, ale jinak to nejde) jak vrata do kravína :oops: :cry: a ty kejty. Nahoře ne a ne přibrat a dole hned. Jsem ten typ hruška, nebo jak se to jmenuje.
ja jsem tet typ tucnak :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 13:58

Dalmi- tak to ti závidím. u mě vůle není žádná :cry: :cry:
Před těhu jsem si koupila Eliptical, teď se na něj práší. Tak doufám, že se pak donutím něco dělat. Místo abych seděla na netu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412

No holky, jde to samo… Lítám kolem dětiček, po baráku nahoru dolu a fakt to funguje. Naštěstí jsem nikdy neměla problémy s váhou, spíš naopak mi nešlo přibrat :) akorát teď mám právě pocit, že to co příbíram (od začatku těhu cca6kg) se mi ukládá předevím na zadku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845

Lenak, já jsem přesně taky ten typ Hruška…ale R. mě zase utěšuje sloganem „velká prdel, základ rodiny“…no utěšuje…spíš rozčiluje…

Dalmi já už něco mám, ale použít to můžu až nebudu těhu…páč su na to s pletí ted stejně…beďary… :lol:

Lenul tak co je? proč nic nepíšeš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.5.07 14:00

to jo jste se teda rozjeli :)

ani to nestiham vsechno cist :)

taky uz mam tech hadriku plno…zrova vcera jsem ulovila dupacky z next..jsou krasny :)

a bricho mam taky porad tvrdy..ale nijak me neboli..taky nnevim jestli to tvrdnuti poznam..ale asi jo kdyz to boli..

..me ted obcas boli zada..ale tak nejak divne..vzdycky me chytnou neco jak krece dole v bedrech..trva to tak pul minutky..a pak zas vubec nic..mam to tak trikrat po sobe a pak zas par dnu nic..tak nevim co to je 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:01

kdyz koukam na ty fotky jak jsem vypadala pred tehu,tak se mi chce brecet :lol: :lol: a tet tehu pred 14 dny :evil: no jak na to koukam,tak by mi klidne zdenda taky mohl rikat prdelacko :lol:
lidus jak jsi to tenkrat rikala stou prdeli a rodinou?at mam aspon nakou vymluvu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.5.07 14:01

jinak jsem zatim nijak nestloustla jen na brisku a prsach..no mozna trosicku zadek ale fakt jen malo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.5.07 14:03

ale pres bruch mam uz 97 cm..a prsa 98 :)) no a zadek 63 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:04
Lliduska píše:
Lenak, já jsem přesně taky ten typ Hruška…ale R. mě zase utěšuje sloganem „velká prdel, základ rodiny“…no utěšuje…spíš rozčiluje…

Dalmi já už něco mám, ale použít to můžu až nebudu těhu…páč su na to s pletí ted stejně…beďary… :lol:

Lenul tak co je? proč nic nepíšeš???
no zdenda uz je na bedary starej :lol: 37,ale jsem rada ze aspon neni nak extra hubenej(tlustej teda taky neni) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:05

jo velka prdel zaklad rodiny :lol: :lol: .to je ono :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.5.07 14:05

Teda vy jste se rozjeli, a to sem skočila jen na obed…
Prosím Tě, Dalmi, vždyť žádnou prdel nemáš, neblázni…
Mě trápí hlavně ty beďary, mám je hlavně ve výstřihu a na zádech, ale děs… Vůbec to navíc nechce zmizet, mrchy jedny. Drží se mě jak přišitý.
Na obličeji už je to lepší, asi ze sluníčka, ale taky to není jak před těhu.
Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:07
Mispulin píše:
Teda vy jste se rozjeli, a to sem skočila jen na obed…
Prosím Tě, Dalmi, vždyť žádnou prdel nemáš, neblázni…
Mě trápí hlavně ty beďary, mám je hlavně ve výstřihu a na zádech, ale děs… Vůbec to navíc nechce zmizet, mrchy jedny. Drží se mě jak přišitý.
Na obličeji už je to lepší, asi ze sluníčka, ale taky to není jak před těhu.
Ach jo…
no obcas mi nekdo rekne ze mi pekne narostla a to me dokaze strasne vytocit :lol: :lol: :lol: me taky zase nak velka neprijde,ale to je tim ze si na ni uz nevidim :lol: :lol:

no bedary nastesti ujdou,ale porad musim osetrovat plet jako blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 14:09

Holky, já musím :evil: Tady to hoří a za chvilku budu muset vystřelit ven :evil: Zase přijdu! Opatrujte se a pohlaďte bříška :wink:
 Kaťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 14:09

Damli jsi kočka i s bříškem…s tím bříškem především!!!!…manžovi je taky 23(jako mě), takže má asi na nákej ten bedar asi ještě právo…hihi…puberták

Mispul neboj bedary nás opustí pár týdnů po porodu…určitě!!!

Lenul cože??? přes zadek máš 63 cm??? to jsi se přepsala né?? to by jsi asi těžko rodila normálně!!!

Lenak to je jak můj rotoped…taky se na něj práší na půdě…hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital