Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.5.07 14:10
kat-ka píše:
Holky, já musím :evil: Tady to hoří a za chvilku budu muset vystřelit ven :evil: Zase přijdu! Opatrujte se a pohlaďte bříška :wink:
 Kaťa
katko papa a zase prijd jo :wink: je s tebou sranda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.5.07 14:10

jeee prepsala 93 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 14:12

Holky,
tak už vás tady je víc. Tak já vás taky opustím, ať vám to tady tak nezahlcujeme :lol:
Vypadáte všechny moc pěkně, jste hubeňourky :wink:
Mějte se hezky a opatrujte se. Zase někdy nakouknu.
papa.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
Lliduska píše:
Damli jsi kočka i s bříškem…s tím bříškem především!!!!…manžovi je taky 23(jako mě), takže má asi na nákej ten bedar asi ještě právo…hihi…puberták

Mispul neboj bedary nás opustí pár týdnů po porodu…určitě!!!

Lenul cože??? přes zadek máš 63 cm??? to jsi se přepsala né?? to by jsi asi těžko rodila normálně!!!

Lenak to je jak můj rotoped…taky se na něj práší na půdě…hihi
je ty jsi tak mladounka.ja delam jak kdybych byla stara :lol: :lol:
no me je 24 a zdendovy 37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590

no tak jeste jinak..tohle bylo z minuleho tydne..jsem se ted premerila znovu…tak to mam ted 103 prsa..97 bricho..a 96 zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:13
lenak píše:
Holky,
tak už vás tady je víc. Tak já vás taky opustím, ať vám to tady tak nezahlcujeme :lol:
Vypadáte všechny moc pěkně, jste hubeňourky :wink:
Mějte se hezky a opatrujte se. Zase někdy nakouknu.
papa.
 Lenka
lenko ahojky a preji krasny den a zase prijd jo.jsem se tady dneska moc nasmala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556

No já budu muset nejdřív najít metr, jak jsme se stěhovali, tak pořád nevím, kde co mám, mám ještě asi 6 krabic knížek a dalšéch věcí, který zatím ani nebudu vybalovat, dokud nemáme police nebo knihovnu…
No možná rovnou koupím nový metr, to bude asi rychlejší varianta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845

Katy ahoooojjj..super pokec…přid zase…a opatruj se!!!!!

malej usnul dneska pozdě, tak snad ještě chviličku bude spinkat…pak valíme na bazén…už sme dlouho nebyly tak se těším…

Lenul to tvrdnutí by jsi poznala…je to vpodstatě vztah…nebolí to (pokud teda už nerodíš), ale je to nepříjemnej pocit v podbříšku a když si na bříško sáhneš tak je jak šutr…trvá to nekolik vteřin…mě se to děje asi tak cca 10× za den…na porod to musí bejt pravidelný po cca 10-15 minutách ze začátku a pak už to poznáš páč to k tomu bolí…snad jsem to popsala logicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:14

tak ja mam :lol: :lol: 93-zadek, bricho 105 , a prsa 93 :lol:
to jsou teda miry :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:15
Mispulin píše:
No já budu muset nejdřív najít metr, jak jsme se stěhovali, tak pořád nevím, kde co mám, mám ještě asi 6 krabic knížek a dalšéch věcí, který zatím ani nebudu vybalovat, dokud nemáme police nebo knihovnu…
No možná rovnou koupím nový metr, to bude asi rychlejší varianta :-)
ja ho nasla taky jenom zazrakem :lol: .tady v tom bordelu je zazrak ze trefim na wc :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:17
Lliduska píše:
Katy ahoooojjj..super pokec…přid zase…a opatruj se!!!!!

malej usnul dneska pozdě, tak snad ještě chviličku bude spinkat…pak valíme na bazén…už sme dlouho nebyly tak se těším…

Lenul to tvrdnutí by jsi poznala…je to vpodstatě vztah…nebolí to (pokud teda už nerodíš), ale je to nepříjemnej pocit v podbříšku a když si na bříško sáhneš tak je jak šutr…trvá to nekolik vteřin…mě se to děje asi tak cca 10× za den…na porod to musí bejt pravidelný po cca 10-15 minutách ze začátku a pak už to poznáš páč to k tomu bolí…snad jsem to popsala logicky…
to asi patrilo me vid.ne lenul :lol:
uz to chapu.takze kdyz je to do 10 tvrdnuti denne,tak je to o.k
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 14:17

Lenak, taky ahoooj…a pusinku Adýskovi a pupíkovi…zase přijd…

já tady ted nechci štrachat abych našla metr…Ríša mi vytuhnul v ložnici a PC máme v ložnici a metr je v PC stole…tož tak…

Mispul myslím že ta druhá varianta bude fakt rychlejší.....koupit novej metr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.5.07 14:19

Dalmi myslim ze to bylo me :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 14:20

Dalmi asi ste se na to ptaly obě…no není to zase úplně ok, když je to 10× za den…nejlepší je když to prostě netvrdne vůbec…já si taky myslela že to nemá vliv a jak jsem psala z poslední ko u gyndr. tak čípek mírně zkrácenej byl…takže má to vliv… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 14:20
lenulinda píše:
Dalmi myslim ze to bylo me :) :wink:
:lol: ja se na to taky pred chvilkou ptala,jak to poznam,tak je jedno komu to patrilo,hlavne ze uz mame jasno :lol:
tak me teda netvrdne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital