Poradna duly
Jana Čurdová
lenko tak to mi uz jmeno mame vybrany,ale taky nam to dalo praci.premyslely jsme o adamkovy,ale nehodi se nam to k prijmeni,proto ze by koncilo adaM Mertl a je to divny na vyslovovani,tak to bude Matyas Mertl MM
![]()
tak to ja vubec netusila.tak to ja bych taky neco klidne prodala.sice zatim jenom veci po me,ale mam tu par peknejch znackovejch kousku do kterych se asi uz nikdy nedostanu
![]()
Lidusko, hlavně klid!! Mě vyhrožovali u toho prvního, že porodím tak o dva měsíce dřív, taky mi dali magnézko, jenže po tom mi bylo zle, takže jsem ho zas až tolik nejedla, no a porodila jsem až po termínu. Takže hlavně klid, bude to dobrý ![]()
kat-ka píše:to mi povidej.
To jsme se tu holky teda rozkecaly, co?![]()
Doma mám bordel, horu prádla na žehlení, musím vysávat a ve tři do školy a do školky, ale s váma je to lepší než nějaký uklízení
katko- si mylsím, ž e s námi je to lepší
Neboj, doma ti nikdo neuklidí, to neuteče ![]()
Dalmi- Matyášek je hezké jméno. Ale kolem nás jich je hodně. Mně se líbí Filip, ale manžel nechce. Adámkem měl být původně Samuel, ale ten je na začátku září, tak by to bylo opět u sebe, ještě přemýšlím o Davidovi. Ale ten zase vánoce.
My už jsme se pomstili u Adámka 24.12. svátek+štědrý den, 28.12. narozeniny, ale prostě jsme se na jiném jméně předtím neshodli ![]()
me vyhrozujou taky od zacatku ze to bude driv a myslim ze to zase moc brzo nebude
![]()
holky me se tak nic nechce.skoda ze na mimibazaru neprodavaj i nakou pani na uklid
.tady se dneska tak dobre keca a jeste jsme ani vse neprobraly
![]()
jo a vcera me nastval zdenda,proto ze rekl ze jdu jak kachna
celej vecer jsem snim nemluvila
Katy tak to s tím bordelem sme na tom stejně…jenže já mám výmluvu že mi hrozí předčasnej porod kůli tvrdnutí břicha a tak to uklízí přítel jak příjde u práce…
…ale snažím se přes den něco málo udělat…aspon uvařit a umýt nádobí…sem tam s Ríšou po boku poklidit ty jeho rozházený hračky…
Dalmi to fakt nemusíš mít obavy že by ses začala otvírat jen při malým pobolívání…to je bolest u kterýho ti to břicho ztvrdne (na otvírání), holky potvrdí…to že to pobolívá je normální páč se roztahují svaly a vazy a tak, jak bříško roste…na další ko jdu ve středu…9.5.....tak snad se čípek víc nezkrátil…fakt odpočívám co to jde!!!
lenak píše:filipek je pekny jmeno,ale v rodine uz jednoho filu mame a davidek je taky dobry.samuel se mi taky libyl,ale ten neprosel u rodiny.pak jsme jeste mely tadeaska
katko- si mylsím, ž e s námi je to lepšíNeboj, doma ti nikdo neuklidí, to neuteče
![]()
Dalmi- Matyášek je hezké jméno. Ale kolem nás jich je hodně. Mně se líbí Filip, ale manžel nechce. Adámkem měl být původně Samuel, ale ten je na začátku září, tak by to bylo opět u sebe, ještě přemýšlím o Davidovi. Ale ten zase vánoce.
My už jsme se pomstili u Adámka 24.12. svátek+štědrý den, 28.12. narozeniny, ale prostě jsme se na jiném jméně předtím neshodli
Lliduska píše:a ja bych to tvrdnuti asi nepoznala.jak se to pozna?
Katy tak to s tím bordelem sme na tom stejně…jenže já mám výmluvu že mi hrozí předčasnej porod kůli tvrdnutí břicha a tak to uklízí přítel jak příjde u práce……ale snažím se přes den něco málo udělat…aspon uvařit a umýt nádobí…sem tam s Ríšou po boku poklidit ty jeho rozházený hračky…Dalmi to fakt nemusíš mít obavy že by ses začala otvírat jen při malým pobolívání…to je bolest u kterýho ti to břicho ztvrdne (na otvírání), holky potvrdí…to že to pobolívá je normální páč se roztahují svaly a vazy a tak, jak bříško roste…na další ko jdu ve středu…9.5.....tak snad se čípek víc nezkrátil…fakt odpočívám co to jde!!!
Aleš (mažel) si ze mě dělá srandu, že na MMB budu brzo kupovat i rohlíky. Tak proč by tam ta uklízečka nemohla být taky ![]()
lenak píše:ja taky a nebo budeme muset premluvit lidus aby nam poslala svyho chlapa
Tak já hlasuju pro tu uklízečkunež uklízet sama
lenak píše:
Aleš (mažel) si ze mě dělá srandu, že na MMB budu brzo kupovat i rohlíky. Tak proč by tam ta uklízečka nemohla být taky
Teda Dalmi, ty tvoje příspěvky jsou fakt bezva. Dlouho jsem se takhle nenasmála
![]()
Taky bych si na MMB koupila paní na úklid :lol a kdyby mi nevyhovovala a málo makala, tak bych jí poslala v balíku zpátky
.
S kachnou se netrap, mě tak manža říká pořád
Měli by si to někdy zkusit sami, chodit s hýbacím pupkem ![]()
Liduš- opravdu se snaž odpočívat, víš co se říká. Bordel v bytě, spokojené dítě ![]()
Dalmi- Aleš doma taky nic neuklidí. to bych musela být v nemocnici a stejně bych přišla a bylo yb to tady jak po výbuchu. Ale to jsou asi chlapi. Skoro všichni stejní.
Tadeášek se nám také celkem líbí, no uvidíme. Času máme zatím ještě dost. Tobě to nějak letí ![]()
kat-ka píše:
Teda Dalmi, ty tvoje příspěvky jsou fakt bezva. Dlouho jsem se takhle nenasmála![]()
Taky bych si na MMB koupila paní na úklid :lol a kdyby mi nevyhovovala a málo makala, tak bych jí poslala v balíku zpátky![]()
![]()
![]()
![]()
.
S kachnou se netrap, mě tak manža říká pořád![]()
![]()
Měli by si to někdy zkusit sami, chodit s hýbacím pupkem
S tím balíkem fakt super
Nemakáš, letíš zpátky
![]()