Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.5.07 13:41
kat-ka píše:
Teda Dalmi, ty tvoje příspěvky jsou fakt bezva. Dlouho jsem se takhle nenasmála :lol: :lol:
Taky bych si na MMB koupila paní na úklid :lol a kdyby mi nevyhovovala a málo makala, tak bych jí poslala v balíku zpátky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
S kachnou se netrap, mě tak manža říká pořád :lol: :lol: :lol: Měli by si to někdy zkusit sami, chodit s hýbacím pupkem :lol:
:lol: :lol: no mozna ma trochu pravdu,ale prala bych mu to aby mu porad nekdo kopal do zeber a vyzadoval se jidla :lol: :lol: :lol: on jenom dostane rymu a uz umira a ja musim zvladat vse :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 13:43

ale s tou uklizečkou to není zase tak špatnej nápad…

ale holky nejásejnte…Richard zase tak uklízecí taky není…spíš jen tak vysát, setřít podlahy, popřípadě douklízet hračky po malým…ono je toho na něj taky dost, když jezdí z práce v půl sedmé a já po něm ještě něco chci (většinou to musím 3× zdůraznit), ale zato má doma navařeno… :wink: …a ještě mu chystám svačinky do práce…

jinak mi ted narostl zadek a Richard si ze mě taky dělá prču a říká mi „ty můj prdeláčku“…a mě to děsně točí!!!!

Lenak, máš recht…jak je doma bordel, tak je Ríša ve svým živlu..horší je, když po něm chci aby si pozbíral aspon kostky…ale však to znáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:44

no me prijde ze mi to strasne utika :lol: uz bych ale nejradsi byla v 35tydnu a mimco vyhnala :lol:
na ten mimibazar musime napsat.je to to jediny co mi tam schazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:44

Manža má taky zrovna teď tu smrtelnou mužskou nemoc na 7písmen..................rýmičku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:46
Lliduska píše:
ale s tou uklizečkou to není zase tak špatnej nápad…

ale holky nejásejnte…Richard zase tak uklízecí taky není…spíš jen tak vysát, setřít podlahy, popřípadě douklízet hračky po malým…ono je toho na něj taky dost, když jezdí z práce v půl sedmé a já po něm ještě něco chci (většinou to musím 3× zdůraznit), ale zato má doma navařeno… :wink: …a ještě mu chystám svačinky do práce…

jinak mi ted narostl zadek a Richard si ze mě taky dělá prču a říká mi „ty můj prdeláčku“…a mě to děsně točí!!!!

Lenak, máš recht…jak je doma bordel, tak je Ríša ve svým živlu..horší je, když po něm chci aby si pozbíral aspon kostky…ale však to znáš…
tak jeste aby mi rikal prdelacku,tak to uz bych ho zabila :lol: :lol: :lol: .mi aspon po porodu zase zhubneme a budeme krasny,ale jim ty pivni pupky zustanou porad a vlasy uz jim taky nedorostou :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.5.07 13:46

Ahojte vsichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
4.5.07 13:47

Liduš- jj, moc dobře znám. Většinou to te´d uklízím já, protože nemám nervy pořád přemlouvat. Tak ty autíčka naházím do bedny a on se Adámek většinou přidá a pomáhá mi.

Rýmička- strašná to smrtelná nemoc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 13:47

katy to mě pobavilo…prej Rýmičku…hihi.....ale myslím že se shodneme že to maj už od narození…tak např. Ríša si včera odřel trochu koleno a musely sme hned a okamžitě domů, kulhá jak kdyby to měl zlomený, přitom to má fakt jen odřený a otaklí to vůbec není…a jak přišel táta domů tak hopsal a jásal, že je doma táta, ale hned jak sem připoměla že má bebí, tak zase začal kulhat…hérec jeden!!!…to aby ho tatínek taky politoval…

Dalmi 35 týden je ještě brzo.....!!!!!nejdřív v 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:48

Liduš, taky se mi zdá, že mi roste především zadní část, ale můj táta zase říká: široká pánev, spokojená domácnost :lol: :lol:
Nejhorší je, že já si fakt pomalu začínám připadat jak aspik :roll: a to jsem měla před těhu 52kg na 173cm. CHjo, pak už budu muset asi opravdu pořádně cvičit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:49
kat-ka píše:
Manža má taky zrovna teď tu smrtelnou mužskou nemoc na 7písmen..................rýmičku :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chudacek :lol: :lol: :lol: to musi trpet jak pes vid.
to zdenda kdyz ma smrtelnou nemoc,tak krici jenom pít,hlad,pit.bych ho zabila :lol:
predevcirem vecer mi rika me strasne svedi zada,tak mu je podrbam a vidim ze ma kliste.uz jsme ale lezely,tak jsem delal ze o nicem nevim abych mu ho nemusela vytacet a jeste se nenakazila :lol: :lol:
rano na nej prisel sam a letel na pohotovost :lol: .tak jsem mu priznala ze jsem o ty mrse vedela a on se mnou celej den nemluvil ze jsem ho chtela zabit.cely 3 dny mel pak navaly horka a prej i teplotu a proste si zase jel pribeh ze ma encefalitidu. :lol: :lol: jsem se nasmala :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:50
Lliduska píše:
katy to mě pobavilo…prej Rýmičku…hihi.....ale myslím že se shodneme že to maj už od narození…tak např. Ríša si včera odřel trochu koleno a musely sme hned a okamžitě domů, kulhá jak kdyby to měl zlomený, přitom to má fakt jen odřený a otaklí to vůbec není…a jak přišel táta domů tak hopsal a jásal, že je doma táta, ale hned jak sem připoměla že má bebí, tak zase začal kulhat…hérec jeden!!!…to aby ho tatínek taky politoval…Dalmi 35 týden je ještě brzo.....!!!!!nejdřív v 36tt
:lol: :lol: to dela nas pes,kdyz ji reknes co mas s pacickou tak kulha :lol: :lol:
tak holt az ve 36 tydnu :lol: to se pak bude otrasat barak pri nasem vyhaneni :oops: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:51

Liduš pravda, jsou to héééérci. Matese poštípal na obličeji v noci komár a už že nemusí do školky, že je nemocnej a potřebuje meducínu (jak říka) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845

Lenul čau…to koukáš jak sme se tady dneska rozjely co??? 8O :lol:

Dalmi nejhorší je že Richard je štíhlej, vysokej atlet, chodí do posilovny a vlasy má taky bezva hustý kaštanový a jak tak sleduju jeho tatíka (tchána) tak jen tak plešatej nebude…

Katy tý jo to jsi byla po 2 dětech jak lunt…jak jsi to udělala??? já měla před Ríšou 50 kg na 160cm a před tímto těhu 56kg 160cm…ted mám 60 kg… :? ale k narozkám sem před těhu dostala rotoped…tak ho po těhu využiju… :D at vedle manži nevypadám jak koule!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617

Damli.- jj, vlasy jim nedorostou. To máme přesně doma.
Katko- teda ty jsi byla hubeňour, tka to musíš být stále hubená. Já mám taky prdel (pardón, ale jinak to nejde) jak vrata do kravína :oops: :cry: a ty kejty. Nahoře ne a ne přibrat a dole hned. Jsem ten typ hruška, nebo jak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:54
Lliduska píše:
Lenul čau…to koukáš jak sme se tady dneska rozjely co??? 8O :lol:

Dalmi nejhorší je že Richard je štíhlej, vysokej atlet, chodí do posilovny a vlasy má taky bezva hustý kaštanový a jak tak sleduju jeho tatíka (tchána) tak jen tak plešatej nebude…

Katy tý jo to jsi byla po 2 dětech jak lunt…jak jsi to udělala??? já měla před Ríšou 50 kg na 160cm a před tímto těhu 56kg 160cm…ted mám 60 kg… :? ale k narozkám sem před těhu dostala rotoped…tak ho po těhu využiju… :D at vedle manži nevypadám jak koule!!!
:lol: tak to si holt na nej budes muset vymyslet neco jinyho :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital